ALLA BILDER

Kvarnholmsgatan 2, 3 rum och kök, 76kvm


Väldisponerat om tre rum och kök, genomgående parkettgolv och stor inglasad balkong på våning 4! Välskött Brf med hiss, fin innergård och garage!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Upp till lägenheten på våning 4 av 5 tar vi oss enkelt och smidigt utan ett enda trappsteg via den rymliga hissen!
Väl inne i lägenheten är det första som möter besökaren den praktiska hallen med plats både för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter via garderobsvägg med skjutdörrar, varav en med spegel.
På golvet ligger ekparkett som det sedan också återfinns i hela övriga bostaden.

I lägenheten finns två bra sovrum som är vardera ca 12 resp 9 kvm stora där det största har en egen praktisk walk-in-closet.
Badrummet nås från hallen och är helkaklat från byggnationsåret, riktigt fräscht med egen tvättpelare, badkar samt ett fönster till vädring och naturligt ljusinsläpp.
Allrummet och köket är i öppen planlösning vilket gör detta utrymme på ca 30 kvm riktigt luftigt och inbjudande med mycket fönster. Köket är inrett med luckor i ek och massiv granitbänkskiva samt en stor matplats och tack vare den öppna planlösningen kan man vid behov sitta stora sällskap här.
Från rummet kommer vi även ut till den inglasade balkongen som har ett högt och lugnt läge mot Troedsgatan och vid ena gaveln har man utsikt över föreningens fina innergård samt viss eftermiddagssol.
Tack vare dubbeldörrarna ut till balkongen så känns utrymmet nästan som en del av själva bostaden under stora delar av året!


Härligt öppen yta mellan allrum, matplats och kök!
Vy från kök mot allrum
Allrum och kök
Vy från matplats mot kök
Kök och vardagsmatplats
Kök
Matplats
Vy från matplats mot balkong
Stor inglasad balkong i högt läge
Utsikt över gården från balkongens gavel
Sovrum 1
Sovrum 1, klädkammare i hörnet!
Sovrum 1
Sovrum 2
Del av sovrum 2
Badrum
Badrum
Hall och entré
Del av innergården
Del av innergården
Gården kvällstid
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 4 895 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.34609 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 76 m2
Rum 3
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggår 2007
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Vatten 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
I kostnaden för vatten ingår uppvärmning av varmvatten. Beakta att driftkostnad kan variera beroende på användningsgrad, förbrukning samt antal personer i hushållet.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Hälsan 1

Brf. Hälsan 1 bildades 2004 och föreningen äger fastigheten Borret 15, Fastigheten består av ett flerbostadshus (i fem våningar) med 39 lägenheter och 3 lokaler. Den 1 april 2007 flyttade medlemmarna in i det nybyggda huset. Det finns 37 garageplatser i källarplan.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
144 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong som nås via dubbla altandörrar, med dessa båda öppna så blir balkongen nästan som en förlängning av bostadsytan.
Från balkongens höga läge har man fin utsikt över såväl närområdet som den fina gården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum i nr 8. Övernattningslägenhet. Härlig och lugn innergård med både uteplats och grillplats.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 76kvm

Rum: 3

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Hälsan 1

Allmänt om föreningen: Brf. Hälsan 1 bildades 2004 och föreningen äger fastigheten Borret 15, Fastigheten består av ett flerbostadshus (i fem våningar) med 39 lägenheter och 3 lokaler. Den 1 april 2007 flyttade medlemmarna in i det nybyggda huset. Det finns 37 garageplatser i källarplan.

Energideklaration: 144kWh/m² år

Byggnadsår: 2007


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Rymlig med parkettgolv, avhängning direkt vid dörren samt skjutdörrsgarderober med ytterliggare förvaring ett par steg in.

SOVRUM 1
Direkt till höger från entré/hall finns det första sovrummet, ca 12 kvm stort och med tillgång till en rejäl klädkammare!

BADRUM
Helkaklat i samband med husets byggnation. Gråa och vita nyanser på kakel och klinker. Övrig inredning är badkar, tvättpelare, handfat och wc.

SOVRUM 2
Något mindre än sovrum 1. Även här med parkettgolv och plats till såväl säng som diverse övrig förvaring och inredning.

ALLRUM
Allrum och kök är byggt i öppen planlösning vilket ger en härlig öppen samvaroyta och många olika möbleringsmöjligheter!

KÖK
Vedumkök med luckor i ek, massiv granitbänkskiva samt rostfria vitvaror bestående av fullhöjds kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikro.

UTERUM/BALKONG
Nås via dubbla altandörrar från allrummet, ca 5 kvm stort och från gavelfönstren finns utsikt över föreningens innergård. Det höga läget på fjärde våningen ger en trevlig utsikt över både närområde och innergård. Fungerar nästan som ett extra rum under stora delar av året!

Område.
Här bor du i en riktigt bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns också inom ett par minuters gång.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt bankkontor och här passerar även en stor del av stadens busslinjer för smidig transport!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.