ALLA BILDER

Ragnvallagatan 32b, 3 rum och kök, 79kvm


Riktigt påkostad 3:a i markplan. Boendet har senaste åren genomgått en totalrenovering och har dessutom egen altan och balkong åt väster!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Välkomma till ett av Ragnvallas finaste boende som dessutom placeras i markplan. Både den inglasade balkongen och tillhörande altan placeras i soligt västerläge. Väl inne i boendet möts vi av en praktisk hall. Närmst entré nås badrum som är helkaklat i vackra material och dessutom utrustad med praktisk tvättpelare. Vidare genom inre hallen når vi köket på höger hand. Köket är väldigt påkostat och matchar resterande delar av boendet så att allt följer samma röda tråd. Fullutrustad maskinpark, bra arbetsytor, gott om förvaring samt en matplats för 4-6 personer. Vidare når vi sovrummen som placeras mot lugn innergård. Det ena av sovrummen är större medan det andra är lite mindre. Båda har bra förvaring genom garderober. Slutligen kommer vi till vardagsrummet. Storleken passar för både soffgrupp och matplats efter behov. Härifrån nås även den inglasade balkongen som fungerar utmärkt som ett extra vardagsrum under större delen av året. Utanför balkongen disponerar men även en egen altan där man kan njuta av solen under hela dagen.

Sammantaget ett riktigt fint boende som passar utmärkt för såväl lilla familjen som för ett par. Skicket är klanderfritt och en röd tråd löper genom hela boendet.

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Riktigt fint kök
Detalj
Bra matplats för 4-6 personer
Fullutrustat
Hall/Entré
Vy mot vardagsrum
Stort sovrum med bra förvaring
Mindre av sovrummen, även det med förvaring
Vardagsrum mot ingladade balkongen
Plats till såväl soffgrupp och matplats
Detalj
Stor inglasad balkong med altan utanför
Badrum med tvättpelare
planlosning
Planlösning
Ragnvallagatan 32b
EKONOMI
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift 4 640 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.43244 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 79 m2
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggår 1971
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
147 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats 1: Balkong, inglasad, läge väster.
Uteplats 2: Altan, läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
– Balkonger 2002
– Undercentraler 2012
– Frånluftsfläktar 2013
– Tilläggsisolering¨2014
– Renovering av tvättstugor 2015
– Belysningar i trapphus och källare 2015
Relinging samt innergårdar är igång.
Boarea: 79kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.

Energideklaration: 147kWh/m² år

Byggnadsår: 1971


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Praktisk klinker direkt vid entré som sedan övergår i ett snyggt laminat som är genomgående för hela bostaden. Slätspacklade väggar och infällda spotts som belysning. Renoverat 2017.

BADRUM
Helkaklat badrum med trevlig klinker på golv och vitkaklade väggar. Badrummet är stort och välplanerat med toalett, tvätt kommod, tvätt pelare, dusch, handukstork och infällda spotts. Renoverat 2017

KÖK
Riktigt fint och påkostat kök. Inredningen går i vitt och kommer från IKEA. Gott om arbetsytor på snygg marmorerad bänk samt stiligt kakel ovan. Köket är väldigt välutrustat med fullhöjds kyl & frys, inbyggd Micro och ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Slätspacklade väggar och samma genomgående golv som resten av lägenheten. Dessutom en bra matplats för 4-6 personer. Renoverat 2017.

SOVRUM 1
Mindre av sovrummen som passar bra som ungdomsrum. Bra förvaring genom garderober. Slätspacklade väggar och samma genomgående golv som resterande delar av bostaden.

SOVRUM2
Större av sovrummen. Här ryms den största av sängar och en enorm garderobsvägg löser förvaringen. Slätspacklade väggar och samma genomgående golv som resterande delar av bostaden.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum där både matplats och soffgrupp får plats om man så vill. Trevlig belysning genom infällda spotts. Samma genomgående golv som resten av bostaden och slätspacklade väggar. Härifrån nås även köket samt den inglasade balkongen. Renoverat 2017

INGLASAD BALKONG/ALTAN
Stor inglasad balkong med trätrall på golv. Fungerar som ett extra vardagsrum under större delen av året. Tillhörande träaltan utanför kan man dessutom njuta av solen i bästa västerläge.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.