ALLA BILDER

Kungshultsvägen 85, 4 rum och kök, 122.5kvm


Modern arkitektur i två plan med stora fönster, öppen planlösning samt trädgård i väst. Magisk kontakt med den skiftande naturen i Kungshultsskogen!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
År 2001 lät HSB uppföra Brf Eos. Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet. 27 stycken bostäder som slingrar sig som en orm genom området och med många riktigt läckra detaljer. Stora fönsterpartier, takfönster, rejäl takhöjd, golvvärme på båda våningsplanen, centraldammsugare m.m.

Kungshultsvägen 85 ligger längst ner i området vilket gör att den är mest privat samt att trädgården blir i klockrent västerläge. Huset är vänt mot naturreservatet i Kungshultsskogen och från samtliga rum har man en underbar kontakt med naturen. Ett vackert skådespel som skiftar kulör efter årstiderna.

På entréplan har men en riktigt stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel varifrån man har utgång till trädgården. Här finns även badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett riktigt stort förråd. På ovanplan fördelar sig tre lika stora sovrum samt en walk-in-closet där det är förberett med vatten och avlopp för att göras om till badrum.

Här bor du granne med populära Linnea Trädgården där du kan avnjuta av en fika/lunch samtidigt som du shoppar blommor och inredning till hemmet. Vill man ta del av Helsingborgs bästa natur har du både Pålsjö Skog och Kunghultsskogen en bit bort. På promenadavstånd finns skolor, dagis, restauranger, affärer och service. Samt för dom som pendlar så har du direkt närhet till E4 och E6 samt tågstationen Maria Station.

Säljarna är väldigt flexibla vad gäller tillträde. Varmt välkomna till ert nästa drömboende!

Trädgård i västerläge
Stora fönsterpartier både nere och uppe
Öppen planlösning
Snyggt kök med gigantisk arbetsyta
Kök
Soffgrupp vid fönster
Fönster ger ljusinsläpp!
Utemiljö
Stensatt uteplats
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Vy från entrén mot vardagsrum/kök
Rymlig entré
Snygg badrum
med tvättmaskin och torktumlare
Vacker trappa med utsikt mot himlen
Arkitektur!
Sovrum/sällskapsrum
Med stora fönster
Vy från sovrum mot hall - kan enkelt sätta upp en vägg för att skärma av
Sovrum två - kontakten med naturen är magisk
Sovrum tre
Klädkammaren - förberett med vatten och avlopp att byggas om till badrum
Snygg entré
Vacker arkitektur
Eos - Ormen
Drönarbild över Eos
Eos - Ormen
Eos - Ormen
BRF Eos ligger mot vacker natur
Trivsam närmiljö
Skola och dagis ligger några hundra meter bort
Välkomna till populära Linnea Trädgården
Här kan du köpa blommor och inredning
Eller äta lunch i växthusen
Nyöppnade ICA Supermarket
Frisör, cafe, apotek och gym!
Lekplatser, skolor och dagis, här finns allt!
EKONOMI
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift 6 939 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.8299 %

KOMMENTAR
Ingår p-plats, fönsterputs, skötsel av områdets gemensamma ytor samt fastighetsskötsel.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 2 plans radhus
Boarea 122.5 m2
Rum 4
Hiss Nej
Byggår 2001
Tv Husen är anslutna till ComHem. Besök www.comhem.se för utbud och priser.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Värme 650 kr/mån
Vatten 100 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 900 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driften varierar beroende på famlijebild och förbrukringsgrad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Luft/vatten (golvvärme i båda plan).
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Eos i Helsingborg

Brf Eos är området som "vågar sticka ut hakan". Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet.

Föreningen som bildades 2001 består av 27 lägenheter. Det var HSB som uppförde husen. Medlemmens månadsinbetalning är 6.939 kr/mån i kallhyra och till det tillkommer en driftskostnad som för nuvarande ägare ligger kring 750kr/mån som ska täcka lägenhetens kostnader för förbrukning av värme, el och vatten. Driften varierar beroende på famlijebild och förbrukringsgrad. Fönsterputsning ingår i avgiften och utförs utvändigt 3ggr/år. Ingår även områdesskötsel samt parkeringsplats med motorvärmare. Avräkning för driften görs därmed per varje enhets faktiska förbrukning.

Brf Eos har fått sitt namn från den grekiska mytologin. Eos = Morgonrodnadens gudinna.Besök gärna föreningens hemsida: www.eos.nu

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Till lägenheten ingår en p-plats med motorvärmare som man kan reglera innifrån bostaden.

ENERGIPRESTANDA
192 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Tomt i klockrent västerläge med stensatt uteplats. Du är närmsta granne med Pålsjöskog som skiftar färg efter årstiderna.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Separat byggnad med sophantering, redskap för trädgård och gemensamt cykel/möbelförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 122.5kvm

Rum: 4

Våning: 0Bostadsrättsförening: HSB Brf Eos i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Brf Eos är området som "vågar sticka ut hakan". Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet. Föreningen som bildades 2001 består av 27 lägenheter. Det var HSB som uppförde husen. Medlemmens månadsinbetalning är 6.939 kr/mån i kallhyra och till det tillkommer en driftskostnad som för nuvarande ägare ligger kring 750kr/mån som ska täcka lägenhetens kostnader för förbrukning av värme, el och vatten. Driften varierar beroende på famlijebild och förbrukringsgrad. Fönsterputsning ingår i avgiften och utförs utvändigt 3ggr/år. Ingår även områdesskötsel samt parkeringsplats med motorvärmare. Avräkning för driften görs därmed per varje enhets faktiska förbrukning. Brf Eos har fått sitt namn från den grekiska mytologin. Eos = Morgonrodnadens gudinna.Besök gärna föreningens hemsida: www.eos.nu

Energideklaration: 192kWh/m² år

Byggnadsår: 2001


Uppvärmning: Luft/vatten (golvvärme i båda plan).
Entréplanet består av en öppen och välkomnande hall. Det smakfulla duschrummet med mosaikklädda väggar, klinkergolv, vägghängd wc, handdukstork, dusch och tvättpelare når vi härifrån. Vidare in kommer man till det härliga vardagsrummet som är öppet mot det moderna köket och här slås man direkt av de stora fönsterpartierna samt en rejäl takhöjd som ger bostaden mycket ljus och luft. Köket har all maskinell utrustning man behöver och vissa maskiner är integrerade i inredningen för att få en stilrenare utformning. Kyl/frys, diskmaskin och spis samt fläkt. På golvet ligger ett ekparkettgolv som återfinns i hela bostaden. Även ett stort förrådsrum finns i rummets ena hörn. Från allrummet går man ut till den stora trädgården. Läget är optimalt i "ormen" med gott om sol och fin utsikt mot Pålsjö skog.

När man sen går upp för trappan ser man de tuffa takfönstren som löper över hela lägenhetens längd och ger rikligt med ljus. På ovanvåningen finns idag två bra sovrum samt ett sällskapsrum som med lätthet kan göras om till ytterligare ett sovrum. Alla rum har franska balkonger. I den övre hallen finns ett perfekt utrymme för en arbetsplats samt en rejäl walk-in-closet. Här är förberett så att man kan göra om detta utrymme till ett extra badrum. Det är golvvärme på båda planen.

Område.
Brf Eos ligger mycket naturskönt i skogsbrynet invid den lilla dammen och Linnéaträdgården som granne. Från området tar du lätt en skogspromenad fram till Pålsjö Skog eller Sofiero slottsträdgård och Laröd. Mycket goda kommunikationer till stan via buss som stannar precis utanför föreningen. Maria Pågatågstation ligger en cykeltur bort.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.