ALLA BILDER

Dämmegatan 11, 4 rum och kök, 106kvm


Inflyttningsklar 4:a om hela 106kvm på fjärde våningen! Garageplats, hiss och två balkonger! Välkommen på visning.


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkommen till populära slottshöjden och denna fräscha 4:a om hela 106 kvm. Bostaden är belägen på en gavel uppe på fjärde våningen i fastighet med hiss hela vägen från garageplan till samtliga våningsplan. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Här finns allt du kan önska dig med tre fullgoda sovrum, gäst WC, helkaklat badrum med tvättmaskin och kök som bjuder in till matlagning. Pricken över i:et i bostaden är att det finns inte bara en utan två balkonger, en i söderläge med morgon- och dagssol, samt en som vetter mot norr med kvällssol. I föreningen finns dessutom garage!

Slottshöjden exploaterades på 40/50-talet och karakteristiskt för området är gott om plats mellan husen och mycket grönområden. Läget uppe på höjden, endast en kort promenad från staden, är nog en av anledningarna till att området har blivit så populärt. Här finns även all service du kan tänka dig och för atleten finns här ett väldigt stort utbud av aktiviteter.

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

Vardagsrum
Inglasad balkong med kvällsol
Soffgrupp
Läshörna
Och matplats om man vill
Härligt ljus med fönster i två väderstreck
Stort kök
Kök
Kök
Matplats
Med balkong i söderläge
Kök
Största sovrummet
Sovrum två
Sovrum tre
Hall
Badrum
Badrum
Gästtoalett
Föreningens gård
Närliggande lekplats
Dämmegatan 11
Garage i föreningen!
stora bilder
planlosning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 2 250 000 kr
Månadsavgift 4 510 kr
Andel i bostadsrättsföreining 8.1422 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten. Tillkommer obligatorisk kostnad om 135 kr för Kabel-TV.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 106 m2
Rum 4
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggår 1968-69
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Uven 1

Föreningen äger fastigheten Uven 1 i Helsingborg.
I fastigheten, som uppfördes 1968-69, finns 12 lägenheter och 1 lokal.
Föreningen förfogar även över ett garage med 13 platser, kostnad 600:-/mån för bostadsrättshavare. Hissen går hela vägen från garaget till samtliga våningsplan.

Föreningen följer sin undershållsplan. Föreningen renoverade hissen i januari 2018 och kommer under året även renovera fasaderna samt balkongerna.

Föreningen har en god ekonomi.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats i källarplan. Går att hyra för 600 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
185 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats 1: Balkong, läge nordväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydost.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.
Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 106kvm

Rum: 4

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Uven 1

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uven 1 i Helsingborg. I fastigheten, som uppfördes 1968-69, finns 12 lägenheter och 1 lokal. Föreningen förfogar även över ett garage med 13 platser, kostnad 600:-/mån för bostadsrättshavare. Hissen går hela vägen från garaget till samtliga våningsplan. Föreningen följer sin undershållsplan. Föreningen renoverade hissen i januari 2018 och kommer under året även renovera fasaderna samt balkongerna. Föreningen har en god ekonomi.

Energideklaration: 185kWh/m² år

Byggnadsår: 1968-69


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hallen tar oss till alla rum i bostaden. Goda avhängningsmöjligheter via praktiskt inbyggda garderober. Parkettgolv och väggarna är vita.

SOVRUM 1
Beläget i anslutning till hallen och rymmer en dubbelsäng med fönster mot innergården. Kan även nyttjas som kontor. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och kompletterande möblering. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 3
Beläget i mitten av bostaden finns det sista sovrummet som även det hyser en dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar.

VARDGASRUM
Stort och härligt rum med mycket ljusinsläpp från två väderstreck. Ett väl tilltaget rum med utrymme för större soffgrupp och kompletterande möblering om så önskas. Här finns även utgång till en av bostadens två balkonger.

KÖK
Stort kök med mycket ljus och utrymme för matplats om 6 personer. Köket erbjuder en komplett maskinpark med, diskmaskin, spis, ugn, vask och två st delade kyl/frys.

WC
Helkaklat med vitt kakel och mörkt klinker. WC och praktisk kommod.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med duschhörna, kommod, handdukstork, WC och tvättmaskin. Finns även ett fönster för ett naturligt ljusinsläpp.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.