ALLA BILDER

Södra Hunnetorpsvägen 61a, 2 rum och kök, 48kvm


På populärt läge i stabil förening finner vi denna mycket tilltalande lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och låg månadsavgift!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
På andra våningen på trevlig gavel så finns här nu chans att bli ägare till en av områdets finaste 2:or. Lägenheten kännetecknas av snygga och fräscha ytskikt med ett välutrustat kök, genomgående parkett golv, helkaklat badrum och trevlig balkong i soligt läge. Den mycket stabila föreningen erbjuder låg månadsavgift och billig boendekostnad.


Vardagsrum med stora ljusinsläpp
Vy mot sovrum och kök
Bra planerat
Sovrum med förvaring
Inglasad balkong
Stort kök
Matplats för 4-5 personer
Vy mot vardagsrum
Hall/Entré
Helkaklat badrum
planlosning
Planlösning
Lummiga innergårdar
Gavelläge
Ragnvalla och Adolfsberg är bostadsområden i östra delen av Helsingborg med en hel del bebyggelse från 1960-talet. På Adolfsberg finns ett centrum med bland annat livsmedelsaffär. Bruces skog ligger i närheten, ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med löpspår, cykelled, ridspår och hundhägn.
EKONOMI
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift 2 866 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.32169 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV, bostadsrättstillägget för hemförsäkring och internet.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 48 m2
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Byggår 1970
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 250 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Helsingborgshus 12

Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för ca 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, ca 300:- / dygn.
I övrigt är föreningen mycket välskött och har god ekonomi.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, inglasad, läge väst.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns festlokal, förråd, samlingslokal och tvättstuga. Samt övernattningsrum, träningslokal och bastu.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 48kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Helsingborgshus 12

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för ca 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, ca 300:- / dygn. I övrigt är föreningen mycket välskött och har god ekonomi.

Byggnadsår: 1970


Uppvärmning:
Nu finns det möjlighet att bli ägare till ett synnerligen välplanerat boende på populärt läge i stabil förening. Lägenheten har under de senare åren genomgått en totalrenovering och bjuder idag upp till alla de krav den kräsna kan tänkas ha med fina materialval, genomgående golv och helkaklat badrum. Den inglasade balkongen i soligt syd/väst läge förgyller dessutom dagarna medan den väldigt välskötta föreningen ger möjlighet till ett billigt och bekymmersfritt boende.

Entrén erbjuder avhängning direkt åt höger. Snyggt och praktisk klinker pryder golvet (2008). Samma ljusa sten finner vi senare i köket.

Från hallen når man även boendets badrum som även det renoverades 2008 med kaklade väggar i beige och klinker i brunt. En trevlig duschlösning med betongglas gör ett trevligt intryck. Badrummet rymmer förutom sedvanlig toalett, vask och dusch även en tvättmaskin.

Genom hallen entrerar vi vardagsrummet. Stora fönsterpartier ut mot gården gör det ljust och trevligt medan den genomgående körsbärsparketten och trevligt tapetserade väggarna ger ett mycket fräscht intryck.

Vidare genom vardagsrummet hittar vi sovrummet åt höger. Även här pryder körsbärsparketten golvet medan nytapetserade väggar tillsammans med 2 nyare garderober får rummet att flyta samman med resterande delar av lägenheten.

Balkongen nås från sovrummet och är stor nog åt ett större möblemang Soligt syd/väst läge ger sol under hela dagen medan inglasningen och gavelläget ger en insynsskyddad plats att nyttja under stora delar av året.

Från vardagsrummet når vi även lägenhetens kök vilket även det renoverats 2008. Snygga mörka luckor skärs på snyggt vis av mot den vita bänkskivan med rostfri kant samt det ljusa klinker på golv som även löper ovan arbetsytorna. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Integrerade vitvaror följer i form av spishäll, kyl, frys och diskmaskin. Vid fönstret finner vi en perfekt matplats för ca 4 personer.

Sammanfattningsvis finner vi här en väldigt trevlig 2:a som håller en genomgående hög standard. Låg månadsavgift och stabil förening borgar för en låg boendekostnad medan den välplanerade planlösningen passar för såväl den ensamme som för paret.

Välkommen på visning med Alexander Persson!

Adolfsberg är trevligt beläget en bit från stadens centrum men med goda kommunikationer till city. Närheten till Österleden gör även att läget lämpar sig väl ur pendlingssynpunkt. Adolfsbergs centrum med t.ex. livsmedelsaffär, kiosk, konditori, pizzeria och frisör står för närservicen. I närheten finner vi även Bruces skog/naturområde, samt jordbodalens vackra ravin och porlande bäck.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.