ALLA BILDER

Frontgatan 8A, 3 rum och kök, 78.5kvm


TOTALRENOVERAD TREA PÅ VÅNING 7 AV 7! Ljus och genomgående med stilsäkra materialval och vackra vyer. Parkeringsplats och hiss finns!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Stig rakt in i denna totalrenoverade bostad och njut av stilsäkra materialval och praktisk planlösning. Lägenheten placeras högst upp, på våning 7 av 7. Hissen tar oss hit och väl på plats så disponeras de tre rummen i en trevlig och genomgående planlösning. Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum, vardagsrum med bra sällskapsytor, ett rejält kök med matplats för 6-8 personer samt gott om arbetsutrymme. Balkongen nås från köket och ett av sovrummen, med sitt klockrena söderläge garanteras sol många timmar av dagen. Slutligen finner vi det helkaklade badrummet som erbjuder en modern och lyxig känsla med bra förvaringsutrymme och det är förberett för tvättmaskin/torktumlare.

Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man bland annat ICA Maxi stormarknad och Systembolaget. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

Sammantaget ett mycket bekvämt och praktiskt hem för den kräsne. Planlösningen, materialvalen, balkongen samt sällskapsytorna gör detta till en bostad som passar det nyblivna paret eller den mindre barnfamiljen!

Varmt välkommen på visning med Martin Persson!

Matplats för 6-8 personer
Matplats
Kök
Kök
Kök med utgång till balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Stora sovrummet
Sovrum två med utgång till balkong
Balkong
Med läcker utsikt
Utsikt!
Stor entré med spotlights
Snyggt badrum med förberett för tvättmaskin/torktumlare
Föreningens gemensamma utrymme.
Frontgatan 8A
planlosning
planlosning
Alternativ till mer förvaring
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 4 928 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.5212 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 78.5 m2
Rum 3
Våning 7 av 7
Hiss Ja
Byggår 1965
Bredband Comhem
Tv Comhem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser.

Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs.

Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
P-plats samt garage finns, separat kö. I garaget finns en tillhörande biltvätt.

ENERGIPRESTANDA
146 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 78.5kvm

Rum: 3

Våning: 7

Antal våningar totalt: 7

Hiss: JaBostadsrättsförening: Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Allmänt om föreningen: Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser. Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs. Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

Energideklaration: 146kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Du välkomnas in genom en stor och ljus hall som är lätt att disponera. Här finns gott om avhängningsmöjligheter, samt möjlighet att inreda med garderober och klädkammare. Spotlights i taket och i hela bostaden ligger ett genomgående parkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade.

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster ut mot fastighetens baksida. Här ryms bl.a. en större säng samt det finns plats för garderober.

BADRUM
Helkaklat badrum (-17), snyggt och modernt inredd. Här vilar ett mörkare klinkergolv och på väggarna finns vitt kakel. Badrummet är utrustat med kommod, WC, duschhörna samt det är förberett för tvättmaskin.

KÖK
Snyggt grått IKEA-kök (-17) med unika detaljer. Här finns gott om arbetsyta samt plats till ett matbord för 6-8 personer. Laminatbänkskiva i marmor och som stänkskydd finner vi ett matchande vitt kakel. Köket är utrustat med ugn, häll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin.

BALKONG
Härlig balkong i söderläge med dubbla utgångar. Balkongen nås både från ett av sovrummen samt från köket. Här finns gott om plats för ett mindre balkongmöblemang.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet finns längst in i bostaden med fönster ut från fastighetens framsida. Här ryms en enkelsäng samt ett eventuellt skrivbord. På golvet vilar ett parkettgolv och väggarna är slätspacklade och vitmålade.

VARDAGSRUM
Väldisponerat och ljust vardagsrum med plats till såväl soffa som annat tänkbart möblemang. Stora fönsterpartier ger ett mycket trevligt ljus. Snyggt parkettgolv vilar på golvet och väggarna är vitmålade.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.