ALLA BILDER

Gustavslundsvägen 2b, 2 rum och kök, 55kvm


Äntligen har vi nöjet att få presentera en 2:a i den populära 55+ föreningen, Kastanjehusen. 55 kvm, vån 3, bra avgift, byggd 2011, inglasad balkong!


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkomna till en inflyttningsklar pärla på Gustavslund i den populära 55+ föreningen, Kastanjehusen. Vi har nöjet att äntligen få presentera en kvadratsmart 2: a om 55 kvm på våning 3 i ett av föreningens två Fastigheter. Husen stod klara 2010 och erbjuder 35 bostadsrätter med genomgående hög standard. Fastigheterna är välutrustade med allt ifrån elektroniska dörrar, hiss direkt från markplan som smidigt tar oss upp till översta våningen men också hela vägen ned till källaren och föreningens garage. Andra fina finesser som föreningen innehar är deras populära övernattningslägenhet som går att hyra för en rimlig slant till föreningens medlemmar samt deras härliga gemenskap. Goda förbindelser med buss precis utanför porten.

Önskar ni en modern och lättskött bostad med en stor och härlig inglasad balkong i väster så kontakta ansvarig mäklare direkt. Välkommen på visning med Hannah Kjell!

planlosning
Detta populära område för såväl barnfamiljer som seniorer ligger i Helsingborgs östra ytterkant och har fått sitt namn från en gård som fortfarande finns kvar i området. Här finns mest villor, kedjehus och radhus. Det är ett lugnt och skönt område med fina grönytor, bra skolor, förskolor och livsmedelsbutik.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 3 595 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.2719 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. * Under 2018 är kabel-TV och bredband avgiftsfritt. I normala fall debiteras varje bostad 200kr/mån för detta avtal.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 55 m2
Rum 2
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggår 2010
Bredband I månadsavgiften ingår ett bredbandsavtal.
Tv I månadsavgiften ingår ett basutbud.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kastanjehusen

Föreningen äger fastigheten Aron 28 i Helsingborgs kommun, vilken förvärvades 2010. Fastigheten rymmer 2 st byggnader i vilken föreningen upplåter 35 st lägenheter med bostadsrätt. I källarplan finns garage med 22 st bilplatser samt ett övernattningsrum för uthyrning till föreningens medlemmar, vilket även fungerar som sammanträdes/samkvämsrum.

Övrigt att känna till om föreningen är att det är ett 55+ boende vilket innebär att föreningen endast godkänner köpare fyllda 55 år.

Fastigheten i sig är handikappanpassad med så få trösklar det bara går, dörrar som är elektroniska och hissar som tar dig till alla plan.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
22 st garageplatser. Till dessa är det separat kö. Gott om övrig parkering runt om i området.

ENERGIPRESTANDA
51 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
En ljuvlig inglasad balkong som ligger i ett soligt västerläge. Bättre blir det inte!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och en samlingslokal. Föreningen innehar även en mycket fin övernattningslägenhet som går att hyra mot en liten kostnad till föreningens medlemmar.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 55kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 6

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kastanjehusen

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Aron 28 i Helsingborgs kommun, vilken förvärvades 2010. Fastigheten rymmer 2 st byggnader i vilken föreningen upplåter 35 st lägenheter med bostadsrätt. I källarplan finns garage med 22 st bilplatser samt ett övernattningsrum för uthyrning till föreningens medlemmar, vilket även fungerar som sammanträdes/samkvämsrum. Övrigt att känna till om föreningen är att det är ett 55+ boende vilket innebär att föreningen endast godkänner köpare fyllda 55 år. Fastigheten i sig är handikappanpassad med så få trösklar det bara går, dörrar som är elektroniska och hissar som tar dig till alla plan.

Energideklaration: 51kWh/m² år

Byggnadsår: 2010


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ
Välkomnande entré med flera avhängningsalternativ. God förvaring i form av en större skjutgarderob längre ned i hallen. Parkettgolvet är genomgående i hela bostaden, precis som de ljusa släta väggarna.

KÖK
Från hallen når vi bostaden kök som är stilrent samtidigt som det sticker ut med dess röda kakel. Ett högklassiskt kök med vitvaror från Siemens, vita matta skåpsluckor och en svart slittålig bänkskiva. Köket erbjuder en komplett maskinpark med ugn, spis, fläkt, diskmaskin, mikro, kyl och frys.

VARDAGSRUM
Bostadens vardagsrum ligger i anslutning till köket med en öppen planlösning. Rummet är ljust och härligt med goda möbleringsmöjligheter. Här ryms såväl ett mindre matbord och en mysig soffa. Från detta rum når vi den soliga balkongen som ligger i ett rakt västerläge. Då balkongen är inglasad förlängs vardagsrummet avsevärt tack vare denna plats. Balkongen uppskattas vara omkring 6-7 kvm.

SOVRUM
Sovrummet är bra placerat bredvid vardagsrummet. Här ryms den stora dubbelsängen och övrigt möblemang. Härifrån finner vi även bostadens klädkammare som är mycket rymlig.

BADRUM
Fint helkaklat badrum i klassiska tidlösa färger. På golvet vilar mörkgrå klinker och väggarna är klädda i vitt kakel. Utrustat med toalett, kommod, duschhörna med vikbara glasväggar, egen tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare och god förvaring ovanför.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.