ALLA BILDER

Kvarnholmsgatan 5, 2 rum och kök, 64kvm


Fräsch 2:a på bra Tågaborgsläge. Bostaden placeras på vån 2 med trevlig balkong i västerläge. Bra storlek på rummen, perfekt för paret!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Längst in på lugn återvändsgata ligger denna fräscha och mycket rymliga tvåa om 65kvm. Bostaden ligger på andra våningen och i huset finns hiss.
Lägenheten är riktigt bra planerade med bra storlek på alla utrymmen. Hallen är praktisk med både avhängning och liten klädkammare. Direkt ankommer man köket som är bra till storlek och även rymmer en mindre matplats. Inre hallen avgränsar sedan bostadens olika avdelningar. Sovrummet är riktigt stort med gott om förvaring. Ett stort burspråk ger gott om ljus och sammantaget är detta ett riktigt trevligt sovrum. Vidare i hallen hittar vi badrummet på höger hand. Badrummet är av nklare men fräsch standard med nyare inredning. Slutligen når vi vardagsrummet. Även här har är det bra storlek med plats till såväl matplats som soffgrupp. Härifrån nås även balkongen som placeras i trevligt västerläge en bra bit ovan mark.
Sammantaget ett trevligt boende som passar för såväl paret som för den ensamma. Rummen placeras i västerläge vilket ger gott om ljus genom hela bostaden. Förutom bra planerade kvadratmetrar så är även ytskikten fräscha och löpande renoverade. Hela bostaden har även väl tilltagen takhöjd.
Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, caféer, närbutik och restauranger finns det också gott om.Vardagsrum med plats till både soffa och matplats
Trevliga ytskikt
Detalj
Vy mot balkong
Trevligt västerläge
Klassiska fönsternischer
Avgränsande hall
Vy mot vardagsrum
Riktigt stort sovrum
Trevligt burspråk
Sovrum delux
Förvaring genom garderober
Köksbild
Liten matplats i kök
Detalj
Fräsch standard
Köksbild
Vy mot entré
Badrum
planlosning
Planlösning
Kvarnholmsgatan
Trappa till Hjälsmhultsgatan
Där både Hemmakväll och..
denna foodcourt finns!
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift 3 485 krINFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 64 m2
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggår 1935
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
BRF Filen 9

Föreningen bildades 2016 och består av 46 lägenheter samt 1 hyreslokal. 2016 bestod föreningen av 36 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 10 lägenheter upplåtna med hyresrätt.TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering på gatan utanför. Finns flertalet möjligheter att hyra garageplats i närheten. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

ENERGIPRESTANDA
120 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Mysig balkong mot grönskande gård i västerläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Hela fastigheten rotades i slutet av 80-talet då elstigar, vatten och avlopp renoverades.Boarea: 64kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: BRF Filen 9

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2016 och består av 46 lägenheter samt 1 hyreslokal. 2016 bestod föreningen av 36 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 10 lägenheter upplåtna med hyresrätt.

Energideklaration: 120kWh/m² år

Byggnadsår: 1935


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Praktisk hall med avhängning samt förvaring genom klädkammare. Parkett på golv som sedan är genomgående för lägenheten.

KÖK
Fräscht kök med inredning i vitt och bänkskiva av svart laminat. Vitvaror genom kyl & frys, spis med ugn samt fläkt. I köket finner vi även en mindre matplats. Parkett på golv samt målade väggar.

BADRUM
Semikaklat och fräscht badrum. Nyare inredning genom tvätt kommod med förvaring samt spegel ovan. I övrigt finner vi toalett, badkar samt hadukstork.

SOVRUM
Stort sovrum med trevligt burspråk som ger gott om ljus. Förutom större av sängar så finner vi även bra förvaring genom garderober. Parkett på golv och målade väggar i bl.a. kalklitir färg.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet rymmer såväl matplats som soffgrupp. Härirån nås även balkongen som placeras i soligt västerläge. Även här finner vi parkett på golv samt målade väggar i bl.a. kalklitir färg.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.