ALLA BILDER

Södra Hunnetorpsvägen 44a, 2 rum och kök, 67kvm


Mycket trevligt renoverad markplans boende på eftertraktat läge. Här bor man i generös tvåa med fin inglasad balkong i västerläge!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Välkommen till detta mycket trevligt renoverade hem som senaste året låtits få en uppfräschning och idag är i väldigt bra skick. Den generösa planlösningen är genomgående med gott om ljusinsläpp från både öster och väster. Väl inne i bostaden välkomnas vi av en rejäl hall, praktisk avhängning erbjuds och härifrån nås även en stor klädkammare som sväljer den mesta förvaringen. Direkt åt höger nås kök. Gott om arbetsytor tillsammans med fullutrustad maskinpark och mycket skåpsförvaring gör denna avdelning till både praktisk och snygg. Här finner vi även en matplats för 4-6 personer. Sovrummet är stort och här får man förutom en större säng även plats med extra möbel såsom arbetsplats eller barnsäng. Förvaring genom dubbla garderober. Från sovrummet nås även den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under större delen av året, Placeringen i västerläge är det bästa och om man vill så går det att anlägga en mindre uteplats i anknytning till balkongen. Badrummet är av enklare men fräsch standard med ny inredning såsom kommod med tvättställ och tvättmaskin. Slutligen når vi vardagsrummet. Stora fönsterpartier ger bra ljusinsläpp och planlösningen tillåter både soffgrupp och matplats om man så vill.

Sammantaget ett perfekt boende för paret som söker ett enkelt och fint boende i staden. Markplansläget har sina naturliga fördelar och planlösningen är både luftig, välplanerad och generös. Hög standard såsom genomgående golv, nymålade väggar, nytt kök och ny inredning på badet gör att detta boende bara är att flytta rakt in i. Varmt välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Ett riktigt snyggt kök erbjuds
Välutrustat och bra matplats för 4-6 personer
Vy mot hall/entré
Stort vardagsrum med plats till både soffgrupp och matplats
Bra ljusinsläpp
Vy mot hall
Stort sovrum
Förvaring genom garderober
Härifrån nås även den inglasade balkongen som.......
....placeras i markplan med egen utgång
Bra förvaring i hall genom stor klädkammare
Fräscht badrum med tvättmaskin
Detalj
planlosning
Planlösing
Markplansboende ger möjlighet till egen lite uteplats
Välskötta innergårdar
Ragnvalla och Adolfsberg är bostadsområden i östra delen av Helsingborg med en hel del bebyggelse från 1960-talet. På Adolfsberg finns ett centrum med bland annat livsmedelsaffär. Bruces skog ligger i närheten, ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med löpspår, cykelled, ridspår och hundhägn.
EKONOMI
Utgångspris 1 075 000 kr
Månadsavgift 3 981 kr

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkring.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 67 m2
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggår 1971
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Totalt 150 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
147 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong i västerläge, möjlighet till uteplats utanför.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
– Balkonger 2002
– Undercentraler 2012
– Frånluftsfläktar 2013
– Tilläggsisolering¨2014
– Renovering av tvättstugor 2015
– Belysningar i trapphus och källare 2015
Relinging samt innergårdar är igång.
Boarea: 67kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.

Energideklaration: 147kWh/m² år

Byggnadsår: 1971


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Rumsavskiljande hall som även erbjuder avhängning för ytterkläder. Härifrån nås även en riktigt stor klädkammare. Vita väggar och snygg grå laminat på golv som sedan är genomgående genom hela bostaden. (2017)

KÖK
Riktigt fint kök i grå toner. Vit bänkskiva matchar fint med det marmorerade stänkskyddet. Bra förvaring genom gott om skåp. Bra arbetsytor erbjuds och maskinparken är generös med fallhöjds kyl & frys, inbyggd Micro, inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Köket erbjuder 'även en bra matplats för 4-6 personer Grå laminat på golv och vitmålade väggar. (2017) (IKEA)

BADRUM
Fräscht badrum i enklare standard. Nyare inredning genom tvättmaskin, toalett, kommod med tvättställ och dusch.

SOVRUM
Stort sovrum där den största av sängar får plats tillsammans med ytligare möbel. Förvaring genom garderober. Grå laminat på golv och vitmålade väggar. Härifrån nås även den inglasade balkongen. (2017)

INGLASAD BALKONG/UTEPLATS
Stor inglasad balkong i västerläge. Här kan man njuta av ett extra rum under stora delar av året. Balkongen är även utrustad med dörr så att man kan anlägga en mindre uteplats i direkt anknytning.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum där både soffgrupp och matplats ryms. Stora fönsterpartier ger trevligt ljusinsläpp. Samma genomgående och snygga laminat på golv och vitmålade väggar. (2017)

KVARTER
Att bo på första våningen har förstås sina fördelar för den som ej vill gå i trappor. Kvarteren är lugna med trevligt anlagda innergårdar. Närhet till service såsom matbutik, pizzeria och centrum. Fantastiska naturstråk finns i området och stadsbussarna tar oss snabbt till stadens olika delar.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.