ALLA BILDER

Rönnegatan 8, 2 rum och kök, 50kvm


Varmt välkomna till Rönnegatan 8 och denna charmiga 2:a på Miatorp med närhet till såväl stranden på Råå som till centrum!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Varmt välkomna till Rönnegatan 8 och denna charmiga 2:a på Miatorp med närhet till såväl stranden på Råå som till centrum!
Denna pärla är belägen på andra våningen i fritt och ljust läge där bekvämligheter såsom balkong, god förvaring och charmiga ytskikt är flera av de egenskaper bostaden besitter. En genomgående fin bostad i ett lugnt och trivsamt område.

Ljus och välkomnande hall med möjlighet till avhängning direkt till höger. Vidare från hallen in till vänster ligger det helkaklade badrummet i vitt och grått som även har en praktisk tvättpelare. Hallen leder till köket som är ljust och öppet med inredning i bok och en bra matplats samt goda arbetsytor. I vardagsrummet ligger de fina gamla tiljorna kvar och takhöjden är, i likhet med i resten av lägenheten, väl tilltagen och här finns även möjlighet till förvaring i garderoberna längs ena väggen. Sovrummet har samma fina brädgolv som vardagsrummet, spröjsade vackra fönster som bidrar till ett generöst ljus. Härifrån nås även den mysiga balkongen i öster där man med fördel kan njuta av morgonsolen.

Lättskött, inflyttningsklart och otroligt charmigt är ord som kan sammanfatta denna härliga hörnbostad i två väderstreck. I närområde finner vi allt ifrån närservice såsom livsmedelsbutik, café och kemtvätt till promenadstråk vilket gör detta till ett perfekt boende.

Varmt välkomna att boka visning med mäklare Hannah Kjell!

Charmigt vardagsrum
Fina fönster
Vy mot kök
Charmiga golv
Generösa ljusinsläpp
Detaljbild
Fräscht kök
Med plats för matgrupp
Spröjsade fönster
Goda arbetsytor
Vy mot hall & vardagsrum
Otroligt ljust och fint sovrum
Med utgång till balkong
Balkong med härlig morgonsol
Detaljbild
Välbevarad originaldörr
Detaljbild
Fönster för ljus och vädring
Helkaklat badrum med tvättpelare
Charmig trapp
Fasad
Rönnegatan 8
Gemensam trädgård
planlosning
Planritning
I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift 3 600 kr
Andel i bostadsrättsföreining 18.1818 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 50 m2
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggår 1928
Bredband ADSL.
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 70 kr/mån
Totalt 170 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna varierar och beror på den enskilda förbrukningen

BYGGNADSSÄTT
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Persikan 10:an

Förening om 5 lägenheter som bildades 2005. Man hjälps åt med trappstädning, skötseln av huset och trädgården enligt rullande schema.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med området gator.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge öster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
I källaren finns ett förråd till varje lägenhet och ett antal gemensamma utrymme varav en möblerad "gillestuga" som kan användas som gästrum vid behov.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 50kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Persikan 10:an

Allmänt om föreningen: Förening om 5 lägenheter som bildades 2005. Man hjälps åt med trappstädning, skötseln av huset och trädgården enligt rullande schema.

Byggnadsår: 1928


Uppvärmning:


Fönster: 2-glasfönster
HALL:
Ljus och välkomnande med laminatgolv samt vitmålade väggar.

KÖK:
Rymligt och fräscht kök med goda arbetsytor samt plats för matgrupp om fyra. Köksluckor i trä, träbänkskiva, kaklat stänkskydd i sobra färger, diskmaskin, spis, ugn, kyl & frys i rostfritt. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Ljust och rymligt vardagsrum i vitt med charmiga tidsenliga attribut som t.ex. vitmålade brädgolv och spröjsade fönster.

SOVRUM:
Stort sovrum med gott om plats för rejäl säng samt ytterligare möbler. Även här ligger vitmålat brädgolv och härifrån nås balkongen i österläge med morgonsol.

BADRUM:
Helkaklat badrum i grått och vitt med duschkabin, tvättpelare, wc samt tvättställ.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.