ALLA BILDER

Fontängången 3, 4 rum och kök, 102.5kvm


Nu finns möjligheten att bli ägare till ett av radhusen i populära BRF Brunnsparken. Renoverat med klassiska materialval och med tomt i västerläge!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

Högsta budet: 1 900 000kr
2
I välskötta HSB BRF Brunnsparken hittar vi detta fina radhus som nu söker en ny ägare som känner att renovering inte är det första man vill sätta igång med - här är det bara att flytta in! Bostaden fördelas på två våningar med tre rymliga sovrum på övervåningen med genomgående parkettgolv samt ett större nyrenoverat badrum som har både badkar samt tvättpelare! På entréplan välkomnas man av en ljus och trevlig hall med ingång till ett nyrenoverat badrum med klassiska materialval. Rymligt kök med bra arbetsytor, generös förvaring samt gott om plats till en större matgrupp. Vardagsrummet, som har riktigt bra ljusinsläpp, ligger mot den mysiga trädgården. Sammantaget ett mycket attraktivt boende i populärt och tryggt område, insynsskyddad trädgård i västerläge samt eget förråd i anslutning till huset.

Ramlösa är ett trevligt, barnvänligt och tryggt område, här finns närhet till skola, dagis, mataffärer och goda buss/tåg-förbindelser. Föreningen består av 284 bostadsrätter, boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu, dessutom finns en festlokal och en övernattningslägenhet att hyra till förmånligt pris.

Varmt välkomna att kontakta mäklare Emma Selenius för visning!

Välkomna till Fontängången 3!
Goda sällskapsytor
Gott om plats för rejäl matsalsmöbel
Ljust och härligt allrum
gott om plats för umgänge
Vy över allrummet
Vy mot trädgården
Ljust och fräscht kök
Bra förvaring
Generösa arbetsytor
Plats för matgrupp om 4-6 personer
Helaklat badrum med duschhörna
Välkomnande hall med gott om förvaring
Så tar vi trappan upp..
.. till övre hallen
Stort sovrum som enkelt rymmer en dubbelsäng
med en garderobsvägg
andra sovrummet på övre plan
och så tredje sovrummet
Helkaklat snyggt badrum med både tvättpelare och badkar
Trädgården i västerläge
Förråd
Välkomna till Fontängången 3!
planlosning
Planlösning entréplan
planlosning
Planlösning övre plan
EKONOMI
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift 6 426 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.36022 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 1 ½ plans radhus
Boarea 102.5 m2
Rum 4
Hiss Nej

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 120 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 220 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna varierar och beror på den enskilda förbrukningen

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Brunnsparken

Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se

Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har parkeringsplats som går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
182 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Array

Boarea: 102.5kvm

Rum: 4

Våning: 0Bostadsrättsförening: Brf Brunnsparken

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

Energideklaration: 182kWh/m² år

Byggnadsår:


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: Självdrag
HALL
Välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring i form av garderobsvägg samt en rymlig klädkammare under trappan. Grå klinker på golv och målade väggar.

KÖK
Rymligt kök med gott om plats för matgrupp om 4-6 personer, goda arbetsytor samt bra förvaring! Vita luckor med en grå bänkskiva, stänkskydd i svart mosaik, grå klinker på golv och målade väggar. Maskinparken består av hel kyl och frys, micro, spis, ugn, diskmaskin och köksfläkt.

VARDAGSRUM
Stort och ljust allrum med goda ytor för socialt umgänge! Man får enkelt plats med både matsalmöblemang samt soffgrupp, utgång till trädgården i perfekt västerläge! Parkettgolv och målade väggar.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum i de klassiska färgerna vitt och grått med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Vi hittar även en duschhörna med glasväggar, en handduktstork, tvättställ med kommod och wc.

SOVRUM X3
Tre rejäla sovrum med genomgående ekparkett på golv samt målade väggar. Ett av rummen, det största sovrummet, har en cool fondvägg i mörkare ton. Man får enkelt plats med rejäla sängar samt ytterligare möblemang i alla rummen. Två av sovrummet erbjuder garderober som utgör förvaringen.

BADRUM
Nyrenoverat helkaklat badrum i grått och vitt som erbjuder både tvättpelare samt badkar! Grå klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Handduktstork ger extra värme, tvättställ med kommod och wc.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare, nås från övre hallen, som slukar allt och lite till och är perfekt till att få undan säsongens alla kläder.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.