ALLA BILDER

Bruksgatan 7 b, 2 rum och kök, 62kvm


Mer centralt läge och närmre Knutpunkten med alla pendlingsmöjligheter är svårt att finna, på Bruksgatan 7B finner du denna unika tvårumslägenhet!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

Högsta budet: 1 775 000kr
2
Mer centralt läge och närmre Knutpunkten med alla pendlingsmöjligheter är svårt att finna. På Bruksgatan 7B finner du denna unika tvårumslägenhet som erbjuder ett stort mått av charm och personlighet.

När du kommer in i bostaden välkomnas du av öppna ytor som inbjuder till umgänge. Bostaden är genomgående renoverad de senare åren och håller därmed en hög standard. Det höga läget gör boendet lugnt och insynsskyddat samtidigt som takfönstren ger stort ljusinsläpp och skapar en trivsam miljö.
Kök och badrum är båda renoverade med avsikt att skapa en vindsvåning i sekelskiftesstil. Färgerna i lägenheten är genomgående sobra och harmoniserar fint med det vitlaserade golvet som är genomgående. De gamla låga golvlisterna och dörrfodren är utbytta mot platsmålade högre lister i gammal stil för att få en bättre och mer stilren inramning av rummen.

Sammantaget en bostad för den som letar efter ett inflyttningsklart boende mitt i centrum med närhet till både campus och pendlingsmöjligheter.

Varmt välkomna att boka visning med mäklare Emma Selenius

Fint kök med goda arbetsytor samt bra förvaring
Öppen planlösning
Plats för rejäl soffa
Detaljbild
Vy mot kök
Plats för matgrupp
Fönster från två väderstreck
Vy mot sovrummet
Kalklitirmålad vägg
Rymligt sovrum med gott om plats för rejäl säng
Härligt ljusinsläpp
Plats för arbetshörna i sovrummet, samt ingång till den rymliga klädkammaren
Charmigt badrum med en smart lösning för tvättmaskin och torktumlare
Duschhörna med glasväggar
Nicolai utanför!
Entré
planlosning
Planlösning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift 2 961 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.7271 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 62 m2
Rum 2
Hiss Nej
Byggår 1897
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 70 kr/mån
Totalt 220 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Mariatorget

Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org

Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Det finns flertalet garage i City med mycket varierande tillgång och prisbild. Vill man parkera gratis är det möjligt om man vill promenera en bit bort ovanför Landborgen.

ENERGIPRESTANDA
122 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns ett förråd trappen bredvid (5b) och tvätt i angränsnade byggnad som nås via innegården. En grön härlig innergård kan också nyttjas.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Huset genomgick renovering på 80-talet med stambyte.

Array

Boarea: 62kvm

Rum: 2

Våning: 0Bostadsrättsförening: Brf Mariatorget

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

Energideklaration: 122kWh/m² år

Byggnadsår: 1897


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
: KÖK:
Kök och vitvaror från IKEA. Tvådelad spishäll och ugn. De ljusa kakelplattorna når ända upp till taket och gör köket luftigt samtidigt som det förmedlar en känsla av ökad takhöjd. De benvita köksluckorna och kaklet bryts av laminatskiva, fläkt, häll och ugn som går i svart. Kökets vitvaror har på ett elegant sätt integrerats med samma benvita köksluckor för att skapa en enhetlighet som passar in i den öppna planlösningen. Vid sidan av den stora porslinsvasken finns inbyggt vinställ samt plats för kokböcker. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns även plats stor matgrupp för sex personer.

VARDAGSRUM:
Direkt från entrén går man in i hjärtat av bostaden och här får man en bra överblick över hur bostaden är disponerad. Med goda möjligheter till utformning har man förutsättningar att skapa ett vardagsrum för både mindre och större umgängen. Rummets fönster, som vetter mot två väderstreck, erbjuder generöst med naturligt ljus året runt.

BADRUM:
Det moderna badrummet har en fransk stil med schackrutigt klinker och vitkaklade väggar. Fokus har lagts på detaljer för att skapa en klassisk sekelskiftesstil. Blandarna i badrummet går i samma stil som blandaren i köket. Golvvärmen sprider en härlig värme och gör rummet trivsamt. Med en smart planlösning har både tvättmaskin och torktumlare byggts i väggen för att skapa rymd och göra dem mindre synliga.

SOVRUM:
Sovrummet har samma genomgående vitlaserade golv som i resten av bostden. Rummets storlek ger såväl plats för dubbelsäng, förvaring samt arbetshörna. Fönster åt både öst och väst ger sovrummet samma levande känsla som vardagsrummet. I anslutning till sovrummet ligger även den mycket väl tilltagna klädkammaren som kan fungera som både förråd eller walk-in closet.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: Större utrymme som rymmer såväl garderob som övrig förvaring. Utöver klädkammaren så erbjuder bostaden även tre kattvindar som bidrar till extra förvaring.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.