ALLA BILDER

Föreningsgatan 25a, 3 rum och kök, 74.5kvm


På extremt populära Tågaborg, endast en kort promenad från stadens puls och havet, erbjuds nu denna ljusa och välplanerade gaveltrea om 74,5 kvm.


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

Högsta budet: 2 330 000kr
2
Välkomna till denna otroligt ljusa och charmiga gaveltrea om hela 74,5 kvm med en mycket praktisk och tilltalande planlösning. Bostaden har blivit löpande renoverad och är idag i mycket gott skick. Här finns ett stort vardagsrum med originalparkettgolv och en stor härlig balkong, en rejäl klädkammare som rymmer allt och lite till, två bra sovrum med bra om förvaring, samt ett helkaklat badrum som renoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte -07.

Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf Jägaren på Tågaborg, endast en backe upp från staden och havet samt med vackra Vikingsbergsparken ett stenkast bort. Ett riktigt mysigt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Närheten till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och flertalet vackra parker gör detta till ett perfekt boende. Detta är en välskött förening från 1958 med extremt god ekonomi och fördelar som garage, festlokal, bastu och en liten "snickeboa"

Varmt välkomna på visning med mäklare Emma Selenius!

Välkomna till Föreningsgatan 25 A
Detaljerna
Detaljbild
Ytterligare ett fönster för extra ljusinsläpp
Detaljbild
Gott om plats för soffgrupp
Rymligt vardagsrum
Vy mot hallen
Den härliga balkongen
Kök med plats för matgrupp
Uppdaterat kök med gott förvaring
Detaljbild
Goda arbetsytor
Vy mot hallen
Rymlig hall
Vy mot kök samt ingång till badrummet
Entré samt ingång till klädkammaren
Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck!
Bra förvaring i sovrummet
Detaljbild
Det andra sovrummet
Plats för ytterligare möblemang
Helkaklat fräscht badrum
Med tvättmaskin
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavgift 4 139 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.17905 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 74.5 m2
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1958-59
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 120 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 220 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna varierer och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Jägaren

Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande:
1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st

I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen.

En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se

Renoveringar:
2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten.
2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning.
2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten.
2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar.
2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar.
2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet.
2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät.
2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare.
1991 installation av hissar och nya entrépartier.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
56 garageplatser. Hyrs till en kostnad om ca 350kr/mån. Fn ca ½-1 års kö.
Säljarna hyr idag en parkeringsplats vid grannfastigheten för ca 610kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Härlig balkong i sydvästläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Vindsförråd tillhör lägenheten. Man har även möjlighet att hyra mindre förråd i föreningen om så önskas (beroende på tillgänglighet). Det finns 4 stycken tvättstugor i föreningen, 6 stycken torkrum och 2 stycken strykrum. Gemensamma cykelförråd finns också. För de boende finns även en festlokal, en gästlägenhet, en bastu och en mindre snickeriverkstad.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Array

Boarea: 74.5kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Jägaren

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande: 1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen. En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se Renoveringar: 2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten. 2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning. 2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten. 2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar. 2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar. 2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet. 2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät. 2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare. 1991 installation av hissar och nya entrépartier.

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1958-59


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
: HALL
Välkomnande rymlig hall med gott om plats för såväl avhängning samt förvaring. Två inbyggda garderober samt en rejäl klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Laminatgolv samt målade väggar.

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum med gott om plats för rejäl säng. Garderober utgör förvaringen där man får plats med det mesta. Laminatgolv samt målade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med generöst ljusinsläpp från de charmiga fönsterna. Rummet rymmer säng samt annat möblemang.

VARDAGSRUM
Charmigt vardagsrum som enkelt rymmer både soffgrupp samt matsalsmöblemang vid behov. Ljusinsläpp från tre väderstreck gör detta till ett mycket ljust rum, den stora härliga balkongen nås även från detta rum. Originalparkett på golvet samt målade väggar.

KÖK
Fräscht kök som nyligen fått sig ett rejält lyft med omlackade luckor samt nytt golv. Gott om förvaring med goda arbetsytor. Maskinparken består av ugn och micro i arbetshöjd, spishäll, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin.

BADRUM
Helkaklat badrum i de klassiska färgerna vitt och grått med grå klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Badrummet rymmer tvättmaskin och består av en duschhörna, vägghängd wc, spegelskåp samt tvättställ.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.