ALLA BILDER

Holger Danskes gata 12, 2 rum och kök, 62kvm


Ljus och härlig tvåa på Råå med sundsglimt och gångavstånd till strand & hamn. Härlig balkong i västerläge, låg avgift, stabil brf. Gavelläge!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Varmt välkommen till Holger Danskes gata 12 och denna tvåa om hela 62kvm på populära Råå. Detta är en mycket ljus och trevlig gavelbostad med fönster i tre väderstreck. Här får du även njuta av en solig balkong i västerläge med sundsglimt, ett snyggt kök från Kökscentrum (-16) med gott om arbetsytor/förvaring samt en stor matplats för sex personer. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och här kan man disponera en större soffgrupp samt annat tänkbart möblemang. Föreningen genomförde stambyte 2004 där bland annat badrummet helkaklades.

Sammantaget är detta den perfekta tvåan på Råå med gångavstånd till strand och hamn. Genomgående hög standard och det ljusa gavelläget ger mersmak (vån 3 av 4, ej hiss). Föreningen är riktigt välskött och stabil med låga avgifter och god ekonomi.

För mer information eller tidsbokning; Omar@3etage.se alt. 073-517 93 39. Varmt välkommen på visning med Omar Akkache, anmälan krävs!

Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck.
Vardagsrum.
Naturlig soffdel.
Stilrent kök från 2015.
Detaljbild.
Matplats för 4-6 personer.
Fullutrustat med gott om arbetsyta.
Kök med utgång till balkong i västerläge.
Balkong i västerläge, med sundsglimt.
Sovrum med fönster mot trevlig innergård.
Hall med gott om avhängning och förvaring.
Helkaklat badrum.
Holger Danskes gata - Råå.
Holger Danskes gata - Råå
planlosning
Planritning.
Det pittoreska lilla fiskeläget Råå med kullerstensgator, småbåtshamn och ett mysigt centrum med butiker och service ligger fem kilometer söder om Helsingborg. Längs Råå vallar finns en populär badstrand, camping och kallbadhus med bastu. Under sommaren går det båtar från Råå till ön Ven. Här finns många mysiga gatuhus från 1800-tal, även Råå södra skola är från denna tid. Tio minuters promenad från Råå ligger det lugna villaområdet Pålstorp.
EKONOMI
Utgångspris 1 245 000 kr
Månadsavgift 3 318 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.5836 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 62 m2
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Byggår 1958
Bredband Comhem samt Telia. Under 2018 kommer gruppavtalet övergå till Telia.
Tv Kabel-tv.DRIFTKOSTNADBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggen Helsingborgshus nr 7

Föreningen äger fastigheterna Havsörnen 1,2 och 3 i Helsingborgs kommun med därpå uppförda 6 st byggnader med 167 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1958. Fastigheterna adress är Högastensgatan 1-13, Rååvägen 113-121 och Holger Danskes gata 2-16 på Råå.

Teknisk och ekonomisk skötsel genom Riksbyggen.

Lägenheterna är fördelade enl följande;
1 rok 15st, 2rok 46st, 3rok 63st, 4rok 36st, 5rok 7st.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
35 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
51 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Mc-garage samt cykel-garage finns. Gratis p-platser finns på gatan (7-dagars parkering).

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Inglasad balkong i västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 62kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Riksbyggen Helsingborgshus nr 7

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Havsörnen 1,2 och 3 i Helsingborgs kommun med därpå uppförda 6 st byggnader med 167 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1958. Fastigheterna adress är Högastensgatan 1-13, Rååvägen 113-121 och Holger Danskes gata 2-16 på Råå. Teknisk och ekonomisk skötsel genom Riksbyggen. Lägenheterna är fördelade enl följande; 1 rok 15st, 2rok 46st, 3rok 63st, 4rok 36st, 5rok 7st.

Byggnadsår: 1958


Uppvärmning:
ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet direkt till höger. I hallen finns ett flertal garderober för förvaring. Hallen tar oss vidare till bostadens samtliga rum. På golvet vilar ett ljusare parkettgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster in mot föreningens innergård. Här ryms en dubbelsäng samt förvaring i form av garderober. På golvet vilar ett träparkettgolv och väggarna är målade i vitt/ljusgrått.

KÖK
Praktiskt och fullutrustat kök från Kökscentrum (-16) med gott om förvaring och arbetsyta. Vita luckor, mörkare bänkskiva och grå kakel som stänkskydd. I rummet finns plats för ett matbord för 4-6 personer. Utrustning: ugn, micro, häll, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Från köket når vi dessutom den inglasade balkongen som ligger i västerläge.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2004 då föreningen genomförde ett stambyte. Beige klinker på golvet och ett ljusare kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna, vask med spegelskåp, wc samt förvaringsskåp. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rummet ligger i gavelläge med fönster i två väderstreck, detta skapar en ljus och härlig känsla i rummet. Här ryms en större soffgrupp för trevliga tillställningar. På golvet vilar ett snyggt orginal träparkettgolv och väggarna är målade i en ljusare färg.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.