ALLA BILDER

Kopparmöllegatan 14C, 1 rum och kök, 28kvm


På populära Slottshöjden med gångavstånd ner till centrum finner vi denna väldigt kvadratsmarta etta på ljust och trevligt läge.


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Varmt välkommen till Kopparmöllegatan 14c och denna kvadratsmarta etta på Slottshöjden. På få ställen i Helsingborg kan man bo så här billigt och bra men ändå med en närhet till centrum och grönområden. Bostaden placeras på första våningen i ett lugnt läge. Dispositionen är utmärkt med naturlig plats till både säng, matplats och sittgrupp. Stambyte genomfördes 99/00, då badrummet helkaklades, i övrigt är ytskikten och bostaden i väldigt gott skick. Detta är en utmärkt lägenhet för en förstagångsköpare, studenten eller för köparen med behovet av en övernattningsbostad. Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till centrum, kollektivtrafik och Campus!

För mer information eller tidsbokning; Omar@3etage.se alt. 073-517 93 39. Varmt välkommen på visning med Omar Akkache, anmälan krävs!

Snyggt allrum!
Naturlig matplats.
Detaljbild.
Kvadratsmart etta.
Köksvrå.
Köksvrå.
Kök
Sängplats med praktiskt förvaringssystem.
Sängplats.
Detaljbild.
Badrum.
Entré/hall.
Badrum.
planlosning
Planlösning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 695 000 kr
Månadsavgift 2 555 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.30611 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni (ej samtalskostnad) samt försäkring bostadrättstillägg.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 28 m2
Rum 1
Hiss Nej
Byggår 1945
Bredband Bredband från Comhem.
Tv Kabel-TV.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 65 kr/mån
Totalt 215 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Erikshöjd

Brf Erikshöjd förvärvade hösten 2006 nio byggnader som är uppförda mellan 1944-1947. Byggnaderna genomgick omfattande renovering 1999-2000 med nya vatten- och avloppsstammar samt renovering av kök och badrum. Fönstren byttes 2008. Totalt finns 184 lägenheter varav 4 är fortfarande hyresrätter, 16 butikslokaler, 20 garage och 8 p-platser.

2018-01-01 är inga avgiftshöjningar beslutade. Föreningen gör ett positivt resultat före avskrivningar på över 4,6 miljoner för 2017.

För mer ingående information, besök föreningens välskötta hemsida www.erikshojd.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 28kvm

Rum: 1

Våning: 0Bostadsrättsförening: Brf Erikshöjd

Allmänt om föreningen: Brf Erikshöjd förvärvade hösten 2006 nio byggnader som är uppförda mellan 1944-1947. Byggnaderna genomgick omfattande renovering 1999-2000 med nya vatten- och avloppsstammar samt renovering av kök och badrum. Fönstren byttes 2008. Totalt finns 184 lägenheter varav 4 är fortfarande hyresrätter, 16 butikslokaler, 20 garage och 8 p-platser. 2018-01-01 är inga avgiftshöjningar beslutade. Föreningen gör ett positivt resultat före avskrivningar på över 4,6 miljoner för 2017. För mer ingående information, besök föreningens välskötta hemsida www.erikshojd.se

Byggnadsår: 1945


Uppvärmning:
ENTRÉ/HALL
Du välkomnas in till denna kvadratsmarta etta som erbjuder gott om avhängningsmöjlighet till höger. Förvaring i form av garderober finns direkt till vänster. Här finner vi en stilren klinker på golvet i grön/grå färg.

BADRUM
Helkaklat badrum från -00 då föreningen genomförde ett stambyte. På golvet vilar en grön/vit klinker, och på väggar ett vitt kakel. Badrummet är utrustat med: wc, vask med spegelskåp samt duschhörna.

ALLRUM
Trevligt allrum med fönster i nordväst. Här ryms en större säng, soffa samt matplats. På golvet vilar ett träparkettgolv och väggarna är vitmålade. Riktigt kvadratsmart rum med ett förvaringssystem som skiljer sovhörnan med övriga rummet.

KÖK
Ett mindre kök med praktisk förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med ugn, spis, köksfläkt samt kyl/frys.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.