ALLA BILDER

Flemminggatan 12, 4 rum och kök, 98kvm


Familjevåning i bästa midcentury stil. Snyggt renoverad i smakfulla och trevliga material. Kan även göras om till en rymlig 3-rummare. Hiss & balkong!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Med trevlig utsikt mot de engelska radhusen så finner vi denna familjevåning som senare åren totalrenoverats och idag är i riktigt trevligt skick. Gavelläget ger bostaden trevligt ljus och planeringen är utmärkt med tre bra sovrum samt ett stort vardagsrum och påkostat kök. Från entré når man en större hall som även fungerar som rumsavskiljare. Här ryms idag en mindre kontorsplats och gott om förvaring genom dubbla klädkammare. Från hallen nås även badrummet som nyligen renoverats och är i mycket bra skick. De två mindre sovrummen vetter ut mot nordväst, är av bra storlek samt även erbjuder förvaring genom garderober. Från ena av rummen nås även balkongen som placeras i trevligt nordväst läge med sol under eftermiddag och kväll. En glimt av sundet är även det ett trevligt inslag förstås. Vidare nås vardagsrummet som är stort och dessutom har en trevlig utsikt över engelska radhusen genom vackra fönsterpartier med låg och tidstypisk bröstning. Plats till största av soffgrupper finns samtidigt som stora väggytor bjuder in till trevlig möblering. Genom dubbeldörrar når man härifrån även det större av sovrummen som även det är generöst. Möjlighet att ta bort detta rummet finns för att på så vis få större kök och matplats (se ex i planlösning). Slutligen ankommer vi köket som är något utöver det vanliga. Carrarmarmor har fått sätta tonen med både bänk och stänkskydd av detta vackra material. Gott om arbetsytor erbjuds och vi finner en påkostad maskinpark med bl.a. spis och ugn från SMEG.

Sammantaget en riktigt trevlig våning som genomgått en trevlig och detaljerad renovering. Genomgående parkettgolv, slätspacklade väggar och påkostat kök blandas upp i perfekt disposition med ett gavelläge som ger ett ljus utöver det vanliga.

Varmt välkommen att boka in er på visning med Alexander Persson!

Mycket trevligt kök
Matplats för 6 personer
Cararramarmor i överflöd
Gott om förvaring och arbetsytor
Köksbild
Trevligt gavelläge i vardagsrum
Gott om plats
Låg och tidstypisk bröstning
Vardagsrum
Mot sovrum
Vy mot sovrum och hall
Detalj
Trevliga dubbeldörrar
Gott om plats och bra förvaring
Även här finner vi trevliga ljusinsläpp
Sovrum 2
Sovrum 3
Utgång till balkong
Glimt av sundet
Eftermidag och kvällssol
Nyrenoverat badrum
Detalj
Användbar hall med gott om...
....extra förvaring genom klädkammare och garderob
planlosning
Planlösning
planlosning
Alternativ Planlösning
Flemmingkronan
Mid century
Fria Bad
Fria Bad
Fria Bad
Pålsjöbaden
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavgift 5 167 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.5404 %

KOMMENTAR
Inkl värme och vatten. Kabel-TV tillkommer med 99kr samt bredband med 165kr.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 98 m2
Rum 4
Hiss Ja
Byggår 1960
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät.DRIFTKOSTNADBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Flemmingkronan

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 400 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Kommunen har dessutom ett antal P-Platser i närheten som går att hyra för 700kr/månad.

ENERGIPRESTANDA
136 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevligt belägen balkong med glimt av sundet och kvälls/eftermiddagssol.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Föreningen har genomfört relining av fastigheten under 2016. Under året har även miljörummet renoverats. Sedvanlig underhållsplan hålls där bl.a. ommålning av trapphus och diverse mindre renoveringar löpande görs.Boarea: 98kvm

Rum: 4

Våning: 2

Hiss: JaBostadsrättsförening: Flemmingkronan

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

Energideklaration: 136kWh/m² år

Byggnadsår: 1960


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Stor hall som förutom avhängning även erbjuder bra med plats för exempelvis kontor. En större och en mindre klädkammare erbjuds samt förvaring genom extra garderober. Genom hela boendet löper en vitlaserad ekparkett, så även här. Släta och ljusmålade väggar. (-16/17)

BADRUM
Nyrenoverat och helkaklat badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med toalett, kommod med tvättställ samt duschhörna. (-17)

SOVRUM 1
Första av de två mindre sovrummen. Passar utmärkt som ungdoms rum. Bra förvaring genom garderober. Vitlaserad parkett och ljusa samt släta väggar. (-16/17)

SOVRUM 2
Andra av de 2två mindre sovrummen. Passar utmärkt som ungdomsrum. Bra förvaring genom garderober. Vitlaserad parkett och ljusa samt släta väggar. Härifrån nås även balkongen. (-16/17)

BALKONGEN
Trevligt belägen balkong i nordväst läge. Här kan man njuta av solen under eftermiddag och kväll. Glimt av sundet!


SOVRUM 3
Större av sovrummen. Placeras mellan kök och vardagsrum. Plats till stora sängen och förvaring genom garderober. Vitlaserad parkett på golv och ljusa samt målade väggar. Detta sovrum kan låtas öppnas upp så att man får ett större kök och vardagsrum. (-16/17)

VARDAGSRUM
Vardagsrummet placeras på trevlig gavel med fin utsikt över kvarteren och de engelska radhusen. Gavelläget ger rikligt med ljus och fönsterpartierna med den låga bröstningen är en häftig och tidstypisk detalj. Rummet är stort och största av sociala möblemang ryms tillsammans med bra väggytor för övrig möblering. Vitlaserad parkett samt släta och ljusa väggar. (-16/17)

KÖK
Påkostat kök med både bänk och stänkskydd i Carrara marmor. Förutom detta vackra material så erbjuder även köket bra förvaring genom inredning från IKEA: Vitvaror följer med ung och spis från SMEG, snygg fläkt, fullhöjds kyl & frys samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder även en matplats för 6 personer. Vitlaserad ekparkett och ljusmålade väggar. (-16/17)


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.