ALLA BILDER

Carl Westmans Allé 6a, 4 rum och kök, 103kvm


Sällsynt chans att förvärva en högkvalitativ lägenhet i markplan med uteplats i bästa sydvästläge mitt i lummig miljö i Maria Park! P-plats ingår!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Endast ett 20-tal meter från föreningens fastighet parkeras bilen på föreningens gemensamma parkeringsplats och härifrån går den stenlagda trädgårdsgången direkt till lägenhetens egna entré från ena delen av lägenhetens uteplats.

Hela lägenheten har en härlig rymdkänsla tack vare den generösa takhöjden på ca 3 meter. Utöver det är det vattenburen golvvärme samt kvalitativa materialval i hela bostaden.

Hallen bjuder bra plats för avhängning direkt till vänster i garderob med skjutdörrar samt även viss möjlighet till ytterligare möblering ett par steg in. Golvet i hallen är grå klinker som sedan övergår i ekparkett.
Direkt till höger finns serveringsgång in till köket och även här finns möjlighet till förvaring i både skjutdörrsgarderob och skåpsinredning. Det gråa klinkergolvet fortsätter in i serveringsgång och kök.
Från hallen finns också tillgång till praktisk gäst-wc, även denna med klinkergolv.
Lägenhetens kök är stilrent och tidlöst inrett med skåpsinredning och luckor från Mobalpa medan den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt kombinerad kyl/frys.

Vardagsrummet finns invid köket och är riktigt väl tilltaget med gott om plats för både ordentlig soffhörna samt stort matsalsmöblemang! Det är kanske här den väl tilltagna takhöjden och rymdkänslan är allra mest slående! Dessutom finns här utgång via skjutdörr till den härliga stenlagda uteplatsen i perfekt sydvästläge med utsikt över föreningens gemensamma trädgård, skog och hagar!

I mitten av lägenheten ligger det riktigt stora badrummet med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns både stor duschhörna, tvättpelare samt handfat och wc. Även här är det givetvis golvvärme för extra komfort!
Lägenhetens tre sovrum ligger samlade i fil längs lägenhetens norra sida. De varierar något i storlek och i två av dem är det platsbyggd förvaring i form av garderober.

Uteplats på husets sydvästgavel!
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till uteplatsen via skjutdörr
Härlig uteplats i sydväst på husets gavel!
Del av vardagsrum
Del av vardagsrum
Serveringsgång
Kök
Kök
Köksdetalj
Sovrum 3
Stort helkaklat badrum
Badrum
Gäst-wc
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Hall
Entré med del av uteplats
planlosning
Planlösning
EKONOMI
Utgångspris 2 895 000 kr
Månadsavgift 6 078 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.5407 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats och förråd.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 103 m2
Rum 4
Hiss Ja
Byggår 2006
Bredband Föreningen är ansluten till Öresundskrafts Stadsnät. För mer info se www.stadenistaden.se
Tv Föreningen är ansluten till Öresundskrafts Stadsnät. För mer info se www.stadenistaden.se

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Hemförsäkring 40 kr/mån
Totalt 390 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beakta att driftkostanderna är enligt schablon och kan skilja sig åt beroende på t ex antal boende i bostaden samt förbrukningsgrad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme, golvvärme i hela bostaden
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Sigfrid 4

Bostadsrättsföreningen anskaffade i maj 2005 fastigheten Helsingborg Maria Park 4, för att uppföra en nybyggnad innehållande 6 st bostadsrätter om totalt 773 kvadratmeter. Byggnationen färdigställdes för inflyttning 2006.
I dagsläget är inga avgiftsförändringar planerade.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran!

ENERGIPRESTANDA
118 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Härlig uteplats i bästa solläge mot föreningens trädgård! Här sitter man skyddat och kan följa solens gång över dagen!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd i separat byggnad.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 103kvm

Rum: 4

Våning: 0Bostadsrättsförening: Sigfrid 4

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen anskaffade i maj 2005 fastigheten Helsingborg Maria Park 4, för att uppföra en nybyggnad innehållande 6 st bostadsrätter om totalt 773 kvadratmeter. Byggnationen färdigställdes för inflyttning 2006. I dagsläget är inga avgiftsförändringar planerade.

Energideklaration: 118kWh/m² år

Byggnadsår: 2006


Uppvärmning: Fjärrvärme, golvvärme i hela bostaden
HALL
Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Plats finns även för avhängning samt viss övrig möblering. Längre in i hallen finns praktisk gäst-wc.

KÖK
Fint kök i hög kvalité från Mobalpa och med maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och inbyggnadsugn från Siemens. Även i köket är det klinkergolv.

VARDAGSRUM
Riktigt stort rum med parkettgolv och plats för både soffhörna och stort matsalsmöblemang med utsikt över trädgården. Från vardagsrummet finns även utgång till den härliga uteplatsen på husets gavel i sydväst med utsikt över föreningens trädgård, skogen och hagarna.

BADRUM
Stort helkaklat badrum i vitt och grått. Här finns stor duschhörna med glasväggar, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt handfat och wc.

GÄST-WC
Praktisk gäst-wc med handfat och klinkergolv.

SOVRUM 1
Det största av lägenhetens tre sovrum. Stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Parkettgolv.

SOVRUM 2
Det mellersta rummet. Detta är något mindre än de båd övriga och kan passa bra som gäst-rum eller arbetsrum. Platsbyggd förvaring längs ena väggen. Parkettgolv.

SOVRUM 3
Rummet längst till höger. Även här är det parkettgolv.

Område.
I Mariastaden, som är en av Helsingborgs yngsta stadsdelar, bor du granne med Pålsjö Skog där det finns många trevliga promenadstråk och motionsslingor. Öresund ligger även det på bekvämt avstånd liksom de goda pendlingsmöjligheterna från Maria Station.
Inom området finns även bland annat en välsorterad ICA-butik, café, restaurang, skolor, dagis och ridhus/stall.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.