ALLA BILDER

Varbergsgatan 12a, 2 rum och kök, 55kvm


Unikt boende i K-märkt fastighet fr. 1917. Smakfullt renoverad under 2006. Till bostaden hör en mindre täppa som skapar en härlig radhuskänsla.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkomna till detta läckra och hemtrevliga boende beläget i en K-märkt fastighet från 1917 närliggande Viskängen och det populära ströv- och rekreationsområdet Jordbodalen. En perfekt bostad för såväl den äldre som det yngre paret som drömmer om en egen liten trädgård att kunna ro om. Bostaden blev totalrenoverad 2006 i samband med föreningens bildande till en mer modern standard samtidigt som man bevarade de tidstypiska detaljerna från byggnadsåret.

Bostaden fördelar sig i två plan, entréplan samt källarplan, där entréplanet erbjuder en 2-rummare om 55 kvm med kök, vardagsrum, sovrum, badrum och god förvaring. På detta plan möter vi vackra attribut såsom spröjsade fönster, djupa fönsternischer och profilerade snickerier. Källarplanet har en lyxig och egen ingång från trapphuset som erbjuder ett stort gästrum, ett förråd och en härlig tvättavdelning som rymmer allt och lite till.

Bussförbindelse ett stenkast från ytterdörren och livsmedelsbutiker på närliggande områden. Ett klockrent boende för den som är ute efter en tidstypisk bostad med mycket charm och en egen liten täppa.

Varmt välkommen på visning med Hannah Kjell!

Varmt välkomna till Varbergsgatan 12a
Bostadens källare erbjuder en fantastisk tvättstuga med härliga ytor
Ett perfekt källare med ett stort rum, perfekt till gästerna
Här ryms en stor dubbelsäng och övrigt möblemang
planlosning
Entréplan
planlosning
Källarplan
EKONOMI
Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavgift 5 421 kr
Andel i bostadsrättsföreining 6.2865 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 55 m2
Biarea 50 m2
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggår 1917
Bredband Mobilt bredband
Tv Tv genom Boxer. Abonnemang går att överta.

BOAREAN
I föreningens register är lägenheten angiven som 2 rok med en boarea om 55 kvm

DRIFTKOSTNAD
Värme 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Fönster 2-glas/3-glas
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Tromben

Brf Tromben bildades 2006 och består av 16 bostadsrättslägenheter. Föreningens fyra fastigheter uppfördes 1917-1918 och har genomgående bevarad charm. Teknisk- och ekonomisk förvaltning sköts utav SBC.

Under 2006 gjordes en totalrenovering av föreningens bostäder av förra fastighetsägaren.

Under de kommande åren planerar föreningen att utföra följande renoveringar:
- Fönsterrenovering
- Byte av ytterdörrar
- Byte av tak

Varje hushåll ansvarar för att ca 3 ggr/år gå en städrunda och se över och städa upp trottoar och sophus.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator. Flertalet 7-dygns parkeringar finner man både utanför bostaden men även vid viskängen, 150m ifrån. Önskar man hyra en parkeringsplats rakt över gatan finns det möjlighet att göra.

ENERGIPRESTANDA
235 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
En större trädgårdsyta hör till lägenheten som man själv disponerar och tar hand om. Trädgården är härligt placerad i ett sydvästläge vilket innebär dags- och kvällssol. Trots den lättöverskådliga arealen så finns här utrymme för den med gröna fingrar.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Din egen tvättstuga och ditt eget förråd finns i källaren.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 55kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Tromben

Allmänt om föreningen: Brf Tromben bildades 2006 och består av 16 bostadsrättslägenheter. Föreningens fyra fastigheter uppfördes 1917-1918 och har genomgående bevarad charm. Teknisk- och ekonomisk förvaltning sköts utav SBC. Under 2006 gjordes en totalrenovering av föreningens bostäder av förra fastighetsägaren. Under de kommande åren planerar föreningen att utföra följande renoveringar: - Fönsterrenovering - Byte av ytterdörrar - Byte av tak Varje hushåll ansvarar för att ca 3 ggr/år gå en städrunda och se över och städa upp trottoar och sophus.

Energideklaration: 235kWh/m² år

Byggnadsår: 1917


Uppvärmning:


Fönster: 2-glas/3-glas
Entré
Avhängningsmöjlighet direkt till vänster. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt och grått. Fönster bringar en dimension extra till badrummet som i övrigt inrymmer en duschhörna med vikbara duschväggar, toalett, tvättställ, spegelskåp, handdukstork och infällda spotlights i taket.

Kök
Från hallen når vi bostadens trivsamma kök med vit skåpsinredning, en påkostad granitbänkskiva samt ett stänkskydd i form av vitt kakel på vägg. Kökets stora fönster är inte bara vackert utan erbjuder, precis som alla andra fönster på entréplanet, en djup fönsterbräda där vackra ting gärna placeras ut och ger självklart ett naturligt ljus. Kökets maskinpark består utav en kombinerad kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Här inryms även en matplats för ca 4-5 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ekparkett.

Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med två stora spröjsade fönster. Här ryms både den stora soffhörnan samt en matgrupp eller kontorshörna om det är något man hellre skulle önska. På golvet vilar ekparkett och vägarna är vitmålade. (Från detta rum kan möjligheten finnas att installera en spiraltrappa ned till källarplanet).

Sovrum
Intill det stora vardagsrummet finner vi ett sovrum i bra storlek där man utan problem får plats med en dubbelsäng. Bakom rummets ena vägg erbjuds en stor garderob samt ett mindre linneskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ekparkett.

Källarplan
Med enskild ingång från trapphuset når vi bostadens unika källare, uppvärmd med stor del av golvvärme. En källare som med fördel kan användas som en liten gillestuga, som ett stort förråd eller varför inte till hemmakontoret? Till skillnad från resten av föreningen så finner vi i denna bostad en egen och väldigt stor tvättavdelning. Känslan av ett eget litet hus är mycket påtaglig här!

Varmt välkomna på visning med Hannah Kjell!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.