ALLA BILDER

Carl Krooks gata 36A, 1 rum och kök, 34kvm


Optimal förstabostad om 34kvm på 2a våningen med hiss, låg avgift, ca 100m till Campus. Varmt välkomna på visning!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Välkomna upp till en ljus och rymlig 1:a på 2a våningen i en välskött fastighet. I samband med fastighetens stora renovering 2006 renoverades samtliga bostäder med nytt vitt kök, stilrent helkaklat badrum, mörkare ekparkett är genomgående i bostaden och bredspacklade väggar som dessutom är nymålade april 2018.

I hallen finner vi en naturlig plats för avhängning. Längre in i bostaden når vi köket som är inrett med vita skåpsluckor och kaklat stänkskydd i sober färg. I övrigt finner vi ugn, spis, kombinerad kyl och frys samt fläkt. I taket har snygga spotlights fått ta plats och ovanför kökets bänkskiva sitter bra punktbelysning.
Intill kökets ena vägg når vi de helkaklade badrummet från 2006 klätt i ljus klinker på golv samt stora kakelplattor i en beige nyans på vägg.
Allrummet har delats av med en skiljevägg och optimerar planlösningen så att man även får till en större sovplats i ena delen.

I södra delarna av centrum ligger södercity. Här finns ett större utbud av service och kommunikationer. Flertalet mataffärer, biograf, gym, simhall, Gustav Adolfs kyrka och torghandel samt flera busslinjer. I nära anslutning ligger även den vackra furutorpsparken samt centrums stora utbud av butiker och nöjen. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på några minuter når man även Knutpunkten.

Välkomna på visning med mäklare Emma Selenius!

Välkomna till Carl Krooks gata 36A
Generöst ljusinsläpp
Fräscht kök med exklusiv bänkskiva
Bänkskiva i sten
Given plats för matgrupp
Vy från kök mot hall och allrum
Perfekt sovrumsdel
Bra ljusinsläpp
Praktisk vägg som skärmar av
Uppfräschade ytskikt -18
Hall
Helkaklat badrum med duschhörna
Utsikt över Gustav Adolf Kyrka
Gustav Adolf Kyrka
Mysigt kvarter
planlosning
Planlösning
EKONOMI
Utgångspris 775 000 kr
Månadsavgift 1 417 kr

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 34 m2
Rum 1
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggår 1934
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. I månadsavgiften ingår det analoga grundutbudet.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 75 kr/mån
Totalt 275 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Carl Krooks Gata 36

Föreningen bildades 2006 och består av 25 lägenheter. Fastigheten är en 3 dimensionell fastighet vilket innebär att lokalerna på bottenvåningen äger sina egna lokaler medan föreningen äger resten av huset.

Då mer än 40% av den totala ytan ägs av juridiska personer anses föreningen vara oäkta vilket medför att man beskattas annorlunda mot i en äkta bostadsrättsförening.

OBS! Vid årsskiftet 2018/2019 kommer föreningen gå över till en äkta förening och därmed kommer köparen av denna bostadsrätt beskattas som en äkta förening!

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns bastu, förråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 34kvm

Rum: 1

Våning: 2

Antal våningar totalt: 6Bostadsrättsförening: Brf Carl Krooks Gata 36

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2006 och består av 25 lägenheter. Fastigheten är en 3 dimensionell fastighet vilket innebär att lokalerna på bottenvåningen äger sina egna lokaler medan föreningen äger resten av huset. Då mer än 40% av den totala ytan ägs av juridiska personer anses föreningen vara oäkta vilket medför att man beskattas annorlunda mot i en äkta bostadsrättsförening. OBS! Vid årsskiftet 2018/2019 kommer föreningen gå över till en äkta förening och därmed kommer köparen av denna bostadsrätt beskattas som en äkta förening!

Byggnadsår: 1934


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning. Genomgående vita bredspacklade väggar och mörkare ekparkett.

ALLRUM
Allrummet har delats av med en skiljevägg och optimerar planlösningen så att man även får till en större sovplats i ena delen. Vita bredspacklade väggar och mörkare ekparkett, precis som resten av bostaden.

KÖK
Köket är vitt och fräscht med ett stänkskydd i en beige nyans som möts av en påkostad bänkskiva i granit. Kökets maskinpark består av en kombinerad kyl och frys, ugn, spis, fläkt och infällda spotlights i tak

BADRUM
Det helkaklade badrummet är även det från renoveringen 2006 där väggarna är klädda med stora begia plattor och på golvet vilar klinker i sober färg. Badrummet är utrustat med en duschhörna, vask med förvaringsskåp och toalett.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.