ALLA BILDER

Södra Hunnetorpsvägen 63A, 2 rum och kök, 48kvm


I populär del av Adolfsberg finner vi detta smarta boende planerat på 48 m2 med 2 rum och kök. Låg avgift och i bra skick!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
På andra våningen på ljus gavel så finner vi detta trevliga boende. Smarta kvadratmetrar erbjuder nästa ägare en bra och spännande planlösning samtidigt som den stabila föreningen ger ett bekymmersfritt boende i lugn och trevlig förening. Lägenheten är i genomgående bra skick med fräscht kök, trevliga golv och väggar samt helkaklat badrum.

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!

Vardagsrum
Vardagsrum mot entré och kök
Sovrum vid balkong
Inglasad balkong i söderläge
Nyrenoverat kök
Kök mot vardagsrum
Hall/Entré
Helkaklat badrum
planlosning
Planlösning
Lummiga innergårdar
Söderläge på balkongen
Ragnvalla och Adolfsberg är bostadsområden i östra delen av Helsingborg med en hel del bebyggelse från 1960-talet. På Adolfsberg finns ett centrum med bland annat livsmedelsaffär. Bruces skog ligger i närheten, ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med löpspår, cykelled, ridspår och hundhägn.
EKONOMI
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift 2 779 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.32169 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 48 m2
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggår 1971
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 130 kr/mån
Hemförsäkring 30 kr/mån
Totalt 160 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 12

Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, 300:- / dygn. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi.
1 oktober 2013 höjdes månadsavgifterna med 9% medan ett balkongtillägg försvann som kostat ca 100:- /månad, 2016 höjdes avgifterna 2%. Föreningen har en stor kassa som kommer användas till det planerade stambytet eller reliningen.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för ca 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för ca 60 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
163 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong i syd syd/väst läge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns festlokal, förråd, samlingslokal och tvättstuga. Samt övernattningsrum, träningslokal och bastu.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 48kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 12

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, 300:- / dygn. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. 1 oktober 2013 höjdes månadsavgifterna med 9% medan ett balkongtillägg försvann som kostat ca 100:- /månad, 2016 höjdes avgifterna 2%. Föreningen har en stor kassa som kommer användas till det planerade stambytet eller reliningen.

Energideklaration: 163kWh/m² år

Byggnadsår: 1971


Uppvärmning:
En praktisk entré välkomnar oss med avgängning i form av garderober direkt åt höger samt åt vänster. På golvet finner vi en ljusgrå och praktisk klinker.

Vidare åt höger följer boendets badrum. Kaklade ytskikt på väggar samt klinker på golv gör utrymmet fräscht och trevligt. Utrustning följer genom duschkabin, vask samt toalett och inredning.

Från hall kommer vi vidare till vardagsrummet. Snyggt nylagt golv med ljusa och släta väggar. Stora fönsterpartier ger trevligt ljus medans det finns gott om plats till soffgrupp.

Åt vänster ifrån vardagsrummet följer köket som nyligen renoverats. Inredningen går i vitt (IKEA) med bänkskiva av mörkt laminat. Maskinpark genom kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkts och diskmaskin. Köket erbjuder även en bra matplats för 4–5 personer.

Sist och minst finner vi boendets sovrum som placerats vid den inglasade balkongen. Dispositionen över rummet är perfekt planerad för en 140 säng med förvaring genom inbyggda garderober. Som ovan nämnt finner vi här även utgången till balkongen som med det höga läget på solig gavel får anses vara en av föreningen allra bästa. Här kan man utan insyn njuta av ett extra rum stora delar av året. Sovrummet är nyrenoverat med samma golv som i vardagsrum och släta ljusa väggar.

Sammantaget finner vi här en mycket trevlig mini 2: a som med sitt ovanliga gavelläge ger en ljus och spännande planlösning. Skicket är utmärkt med nyare kök och nyrenoverade ytskikt.

Välkommen på visning med Alexander Persson!

Adolfsberg är trevligt beläget en bit från stadens centrum men med goda kommunikationer till city. Närheten till Österleden gör även att läget lämpar sig väl ur pendlingssynpunkt. Adolfsbergs centrum med t.ex. livsmedelsaffär, kiosk, konditori, pizzeria och frisör står för närservicen. I närheten finner vi även Bruces skog/naturområde, samt jordbodalens vackra ravin.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.