ALLA BILDER

Föreningsgatan 26, 2 rum och kök, 64kvm


Riktigt charmig och genomgående tvåa med stor balkong mot gården, samt renoverat kök och badrum. Attraktiv avgift och optimalt läge på Tågaborg!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Alldeles intill grönskande Kopparmölleparken på Tågaborg ligger fastigheten Hammaren 31 med adress Föreningsgatan 26 och Pålsjögatan 8. Huset byggdes redan 1932 i funktionalistisk stil. Här bor man på lugnt läge men med närhet till allt. Centrum och havet nås efter en kortare promenad på cirka fem minuter.

På andra våningen med hiss från markplan ligger denna rymliga och genomgående tvåa om hela 64 kvm. Lägenheten har genom åren blivit renoverad och både badrum och kök håller hög standard. En genomtänkt och ljus planlösning med ett underbart vardagsrum stort nog för både soffgrupp och matplats. Många vackra 30-tals attribut är bevarade med läckra pardörrar, gedigen takhöjd och stora fönsterpartier. Lägenhetens behållning är den stora balkongen som ligger mot den grönskande gården. Stor nog att sitta fyra personer och njuta av solen större delen av dagen!

Detta är en bostad som passar både en och två personer. Belägen i en välskött förening med god ekonomi. Varmt välkomna att boka visning!

Magiskt ljusinsläpp
Vardagsrum rymmer både soffgrupp och matplats
Balkongen är stor och rymlig i klockrent söderläge!
Plats för bord och stolar samt gröna fingrar
Matplats
Vardagsrum
Vy från vardagsrum mot sovrum och hall
Vy från halen mot vardagsrummet
Pardörrarna är troligtvis original från byggnadsåret
Riktigt charmiga!
Vy från sovrum mot vardagsrum
Stort sovrum med förvaring till två personer
Sovrum
Detaljbild från sovrummet och Helsingborgs hamninlopp
Det snygga köket
Detaljbild
Plats för mindre matbord att insupa frukosten vid
Kök
Hall och entré
Rymlig hall i vinkel med skåpsförvaring och plats för avhängning
Snyggt renoverat badrum!
Brf Pålsjögatan 8 Föreningsgatan 26
Gården
Grönskande gård
Föreningsgatan 26 Hiss från markplan
Ståtligt funkishus!
planlosning
...................
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 3 278 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.5436 %

KOMMENTAR
Värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 64 m2
Rum 2
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1932
Bredband Ansluten till Stadsnätet.
Tv kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Pålsjögatan 8 Föreningsgatan 26

Föreningen som bildades 2007 består av 25 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 5 hyreslokaler, samtliga uthyrda. Intäkter från hyreslokalerna utgör cirka 25% av föreningens intäkter.

Stambyte genomfördes 1989 och fasaden renoverades 2007. Alla fönster renoverades och målades 2015 mot innergården och 2016 mot Föreningsgatan. 2018 renoverades båda trapphusen.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator. Flertalet alternativ finns i närområdet, både garage och utomhus parkering. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

ENERGIPRESTANDA
108 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i söderläge lugnt belägen mot föreningens grönskane innergård. Har kan du njuta av solen från morgon till eftermiddag.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga. Trevlig innergård med mycket grönska och gemensam möblerad uteplats med grillmöjligheter.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Stambyte 1989
Fasad 2007Boarea: 64kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Pålsjögatan 8 Föreningsgatan 26

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2007 består av 25 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 5 hyreslokaler, samtliga uthyrda. Intäkter från hyreslokalerna utgör cirka 25% av föreningens intäkter. Stambyte genomfördes 1989 och fasaden renoverades 2007. Alla fönster renoverades och målades 2015 mot innergården och 2016 mot Föreningsgatan. 2018 renoverades båda trapphusen.

Energideklaration: 108kWh/m² år

Byggnadsår: 1932


Uppvärmning: Fjärrvärme
GENERELLT hela lägenheten målades om 2014.

ENTRÉ/HALL från hallen nås alla rum i lägenheten, den ligger i vinkel och till vänster har du garderob samt plats att hänga av ytterkläder och ställa av skorna. Slitstarkt laminatgolv sträcker sin in i köksdelen. Gråmålade och släta väggar.

KÖK vitt snyggt kök med mörkgrå laminatskiva och svart kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Plats för matbord om 2-4 personer att inta frukosten vid. Ett riktigt stort fönsterparti adderar ett härligt ljus i köket.

SOVRUM rakt fram från entrén ligger det stora sovrummet som rymmer en king-size-säng. En hel vägg utgör förvaring till både honom och henne via skjutdörrsgarderober. Även här ligger ett slitstarkt laminatgolv och väggarna går i lugna ljusa toner. Skjutdörrarna som leder in till vardagsrummet adderar en häftig känsla till rummet.

VARDAGSRUM väl tilltaget rum med goda möjligheter att möblera med både soffgrupp och matplats. Lägenheten är genomgående mellan vardagsrum och sovrum vilket adderar ett magiskt ljusinsläpp. I dessa två rum påminns man om byggnadsåret via den gedigna takhöjden, skjutdörrarna och stilfulla takrosetter. I vardagsrummet ligger laminatgolv och väggarna går i en ljus kulör. Kontakten med balkongen via glasade pardörrar är underbar!

BALKONG en väl tilltagen balkong i söderläge med utsikt mot föreningens lummiga innergård. Här kan man njuta av solen från frukosten fram till eftermiddagskaffet och man kan med lite finess sitta fyra personer.

BADRUM helkaklat i mörkgrått och vitt. Totalrenoverades 2010. Utrustat med dusch, kommod (2014), spegel ovan, wc samt skåpsförvaring (2014). Som extra komfort finns här golvvärme och ett öppningsbart fönster.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.