ALLA BILDER

Föreningsgatan 25a, 3 rum och kök, 67.5kvm


Missade ni vår senaste försäljning i denna välrenommerade förening finns nu en chans till. 3 rok, vån 3, hiss, balkong, renoverat kök och badrum.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Välkomna till denna fina och extremt kvadratsmarta trea i populära Brf Jägaren. En hemtrevlig pärla som är belägen på tredje våningen med bekvämligheter såsom hiss, balkong, god förvaring, fina ytskikt samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Som pricken över i:et finner vi ett modernt och välplanerat kök i bostadens centrum intill vardagsrummet, hallen och badrummet. Bostaden i sig har en mycket tilltalande planlösning där båda sovrummen är lugnt placerade in mot föreningens välskötta innegård, hallen är rejäl som erbjuder en stor inredd klädkammare och de mer sociala ytorna finner vi i bostadens andra del mot den ljuvliga balkongen som ligger i ett soligt västerläge.

Brf Jägaren är belägen på Tågaborg, endast en backe upp från stadens puls, som omgärdas av anrika och ståtliga fastigheter. Vackra Vikingsbergsparken är en uppskattad plats för hundägarna året runt som sedan fylls med grillfantaster under sommarmånaderna. Ekar kylen tom finns Ica Borgen endast 200m meter bort och för de allra minsta finner vi även förskolor i området. Bostadens förening bildades 1958 och har en extremt god ekonomi med fördelar som garage, festlokal, bastu och en liten "snickeboa".

En perfekt bostad för såväl det nykära paret som för den äldre som önskar en genomgående fin bostad på ett centralt och populärt läge i stan.

Varmt välkommen på visning med Hannah Kjell!

Ett stilfullt kök med integrerade vitvaror
Den gedigna bänkskivan i ek ger en härlig värme till rummet
Här ryms bord för fyra
Från köket når du såväl vardagsrummet som hallen och resterande rum
Nice!
Ett stort och härligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen
Hur trevlig är inte bostadens balkong som ligger i väst?
Här ryms såväl soffa som matgrupp
Close-up!
Detaljbild
En tilltalande planlösning
Hallen är stor och möblerbar
I hallen når vi även bostadens stora klädkammare
Det stora sovrummet rymmer den stora dubbelsängen och övrigt möblemang
Detaljbild
Det andra sovrummet är perfekt till hemmakontoret eller barnkammaren
Helkaklat och fräscht badrum fr. 2007
Här finner vi även en egen tvättmaskin
Den blomstrande innergården
En av föreningens trevliga grillplatser
Vikingsbergsparken
Närliggande blomsterbutik
Och på 8 minuter når vi vårt vackra centrum
Gröningen!
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavgift 3 832 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.0927 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 67.5 m2
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Byggår 1958-1959
Bredband Bredband. Leverantör: Comhem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 225 kr/mån
Hemförsäkring 125 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Jägaren

Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande:
1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st

I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen.

En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se

Renoveringar:
2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten.
2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning.
2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten.
2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar.
2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar.
2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet.
2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät.
2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare.
1991 installation av hissar och nya entrépartier.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
56 garageplatser. Hyrs till en kostnad om cirka 350kr/mån. Fn ca ½ - 1års kö.
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Ljuvlig balkong i rakt västerläge med sol från lunch till tidig kväll. Här ryms en härlig sittgrupp samt flera av dina favoritplantor.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Vindsförråd tillhör lägenheten. Man har även möjlighet att hyra mindre förråd i föreningen om så önskas (beroende på tillgänglighet). Det finns 4 stycken tvättstugor i föreningen, 6 stycken torkrum och 2 stycken strykrum. Gemensamma cykelförråd finns också. För de boende finns även en festlokal, en gästlägenhet, en bastu och en mindre snickeriverkstad.


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 67.5kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Jägaren

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande: 1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen. En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se Renoveringar: 2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten. 2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning. 2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten. 2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar. 2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar. 2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet. 2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät. 2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare. 1991 installation av hissar och nya entrépartier.

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1958-1959


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Rymlig och möblerbar hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i form av en stor och inredd klädkammare. Från hallen nås bostadens samtliga rum som är mycket välplacerade. Praktisk och snygg klinker vilar på golvet i en mörk nyans och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Direkt till vänster finner vi bostadens helkaklade badrum. Badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2007 i klassiska och smakfulla nyanser. På golvet vilar ett ljusgrått klinker som möts av vitt klassiskt kakel med en grå detalj. Badrummet är utrustat med en duschhörna, kommod, spegelskåp, förvaringsskåp, handduktstork och en alldeles egen tvättmaskin.

KÖK
Modernt kök med vita matta skåpsluckor som möts av en varm gedigen ekbänkskiva tillsammans med ljust frostat glas. Ett perfekt kök med både över- och underskåp där även arbetsytorna är goda. Kökets maskinpark är samtliga integrerade och består av kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Intill det stora fönsterpartiet mot balkongen finner vi en naturlig matplats som rymmer upp till 5 platser.

VARDAGSRUM
Charmigt vardagsrum som enkelt rymmer både soffgrupp samt matsalsmöblemang om så önskas. Ett riktigt trevligt rum med en härlig planlösning då rummet nås från både kök och hall. På så sätt har du ständig kontakt med kocken eller gästerna som hänger i köket. Det stora fönsterpartiet i väst bidrar till ett naturligt ljusinsläpp och härifrån nås även den underbara balkongen. Balkongen är stor och ligger i ett soligt västerläge med som från lunch till tidig kväll. Magiskt!

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum med gott om plats för en rejäl säng samt övrigt möblemang. På golvet vilar ett fint parkettgolv och väggarna är målade i en trevlig mörkgrå nyans.

SOVRUM 2
Sovrum i mindre storlek. Perfekt till hemmakontoret, barnkammaren eller som gästrum. Ett stort fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

KVARTER
Tågaborg med sin placering strax norr om centrum är en av stadens mer attraktiva delar. Området erbjuder gott om serviceutbud med Stattena centrum på gångavstånd och mysiga bagerier och butiker i närliggande kvarter. Placeringen vid landborgen gör att man snabbt kan nå flertalet parker, vackra villakvarter och Pålsjöskog.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.