ALLA BILDER

Frontgatan 6, 4 rum och kök, 100.5kvm


Ursprunglig fyra, nu omgjord till tre rum och kök (kan enkelt återställas). Renoverat kök och badrum samt inglasad balkong. Välskött förening!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkommen till Frontgatan 6 och denna gavellägenhet på andra våningen, fri från insyn!

En inflyttningsklar och genomgående bostad som tagits väl om hand under åren. Inglasad balkong, stort renoverat kök med köksö, helkaklat badrum och gästtoalett, stora sociala umgängesytor, två väl tilltagna sovrum och väldigt bra förvaringsmöjligheter, gör detta till ett väldigt trivsamt hem för hela familjen. Bostaden är ursprungligen en fyra (idag en trea) men det är enkelt att återställa enligt den alternativa planlösningen.

Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man bland annat ICA Maxi stormarknad och Systembolaget. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

Sammantaget ett mycket bekvämt och praktiskt hem. Planlösningen, balkongen samt sällskapsytorna gör detta till en bostad som passar det nyblivna paret eller barnfamiljen!

Varmt välkommen på visning med Martin Persson!

Matplats i vardagsrum
Vardagsrum i sin helhet
Större matplats och utgång till balkong
Balkong
Del av vardagsrum
Renoverat kök med köksö (kan tas bort)
Väl tilltaget kök med bra arbetsytor
Vy mot vardagsrum och hall
Helkaklat badrum
Sovrum 1
Sovrum 2 med klädkammare
Helkaklad WC
Stor hall med gott om förvaring
Föreningens innergård
Frontgatan 6, välkommen!
planlosning
Planlösning
planlosning
Alternativ planlösning
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 1 350 000 kr
Månadsavgift 5 969 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.6269 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 100.5 m2
Rum 4
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggår 1965
Bredband Comhem
Tv Comhem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser.

Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs.

Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
P-plats samt garage finns, separat kö. I garaget finns en tillhörande biltvätt.

ENERGIPRESTANDA
146 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge öster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum. Runt om finns trevliga grönområden med grillplats, sittgrupper, lekplatser m.m.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 100.5kvm

Rum: 4

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Allmänt om föreningen: Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser. Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs. Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

Energideklaration: 146kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Stor hall med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter, speciellt via garderober längs med ena väggen. Här finner vi även bostadens gäst-wc. På golvet ligger en tålig och praktisk plastmatta i imitation av klinker och väggarna är vita.

KÖK
Åt höger från hallen kommer vi till ett väl tilltaget kök med köksö som ger extra arbetsyta och förvaring (kan tas bort). Köket går i vit inredning med grått kakel ovan den gråa bänksskivan. Här erbjuds en komplett maskinpark med kyl, frys, ugn, fläkt och diskmaskin. Här ligger samma golv som i hallen och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet har en vägg tagits ner för att skapa mer rymd och ljus samt för att ge bostaden en luftigare känsla. Här finns gott om plats för både större matplats och soffgrupp, perfekt för umgänge. I anslutning till matplatsen finner även utgång till balkongen. På golvet vilar ett snyggt parkettgolv och väggarna är vita.

BALKONG
Balkongen är vänd mot öster med härlig morgonsol till frukosten. Den är inglasad och möblerbar.

SOVRUM X2
Två sovrum i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng och kompletterande möbler om så önskas. I det ena sovrummet finns även en klädkammare.

BADRUM
Helkaklat och renoverat badrum med praktisk kommod, badkar, WC och handdukstork. En härlig detalj är fönstret som ger en naturlig ljuskälla. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv.

WC
Även gästtoaletten är helkaklad och erbjuder vask och WC.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.