ALLA BILDER

Rååvägen 105, 4 rum och kök, 110kvm


Bo 400m från havet i en nyproducerad bostad med närlivs och service inom en radie om 1 km. Varmt välkomna på den öppna visningen den 24/6.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkomna till Råås senaste tillskott, bostadsrättsföreningen Regementskalken 68. Murum Fastigheter har under det senaste året skapat 6 nyproducerade bostadsrätter på gamla Prästgården på Råå. Modernt möter nytt i en uppvuxen och lummig del av Råå där det primära fokuset har varit att behålla känslan av den gamla gården och de uppvuxna omgivningarna samtidigt som de nytänkande och populära planlösningarna har fått ta plats.

Samtliga bostäder har man låtit uppföra i mycket hög standard med HTH-kök, granitbänkskivor, Kährs parkettgolv, stora uteplatser eller balkonger och mycket mer. Fyra av de totalt sex bostäderna är redan sålda och kvar finner vi nu det två större lägenheterna om 110 resp. 111 kvm i den gamla Prästagården. Bostäderna är mycket väldisponerade med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en avkopplade balkong eller uteplats med dags- och kvällssol. Utöver de sociala ytorna erbjuds tre bra sovrum, två toaletter med tillhörande tvättavdelning och goda förvaringsmöjligheter.

Andra praktiska kvaliteter såsom parkering och förråd finns att tillgå till bostäderna på innergården lättillgängligt och bra. Om intresset för snickeri fortfarande är viktigt för dig är föreningens källare en guldgruva. Här nere finns alla möjligheter till detta!

Låter det lockande att bo 400m från havet i en bekymmersfri bostad med närlivs och service inom en radie på 1 km? Då är ni varmt välkomna på den öppna visningen den 24/6 mellan kl. 12.00-13.30. Önskas ytterligare information om bostäderna går det bra att ringa ansvarig mäklare Hannah Kjell på telefon 0735-179336.

planlosning
Det pittoreska lilla fiskeläget Råå med kullerstensgator, småbåtshamn och ett mysigt centrum med butiker och service ligger fem kilometer söder om Helsingborg. Längs Råå vallar finns en populär badstrand, camping och kallbadhus med bastu. Under sommaren går det båtar från Råå till ön Ven. Här finns många mysiga gatuhus från 1800-tal, även Råå södra skola är från denna tid. Tio minuters promenad från Råå ligger det lugna villaområdet Pålstorp.
EKONOMI
Utgångspris 3 970 000 kr
Månadsavgift 5 500 kr

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Er hushållsström betalas av er som bostadsinnehavare men ett eget elavtal behövs ej då föreningen debiterar er för er enskilda förbrukning.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 110 m2
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Bredband Fiber finns indragen i fastigheten
Tv Fiber finns indragen i fastighetenDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. * Hushållsströmmen betalas utav er som bostadsinnehavare men ett eget elavtal behövs ej då föreningen debiterar er för er enskilda förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Fönster 2- och 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Regementskalken 68 på Råå

Bostadsrättsföreningen Regementskalken 68 på Råå registrerades hos bolagsverket 2017-08-16 och består av 6 bostadsrätter fördelat i två fastigheter. Föreningen äger båda fastigheterna varav den ena är nyuppförd och den andra är Råås gamla prästgård som blivit totaltrenoverad där flera bevarade attribut fortfarande finns kvar.

I föreningen finns även 6 parkeringsplatser som kan hyras ut till de boende enligt principen först till kvarn. Priset för parkeringsplatserna är 150 per plats/månad.

Bostäderna är nu färdigställda och möjlighet till ett snabb övertagande finns.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen äger 6 parkeringsplatser inne på gården och går att hyra för 150kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Två mycket trevliga balkonger som har rustats upp rejält. En lite mindre som nås från bostadens kök, perfekt för morgonkaffet och den andra som är något större som ligger i ett soligt västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till bostaden medföljer ett förråd som finns att tillgå på gården. I föreningens källare finns flera rum med goda möjligheter till exempelvis trädgårdsredskap, verkstad, en tänkbar övernattningsbostad och mycket mer.

ÖVRIGT
KÖPPROCESSEN
1. Visning av lägenheterna löpande.
2. Bokningsavtal tecknas och samtidigt erläggs en bokningsavgift om 10 000 kr.
3. Inflyttning och upplåtelse sker under sommaren 2018, tidigast den 25 juni 2018 då slutbetalning även sker.

För ytterligare information om bostäderna besök gärna www.murumfastigheter.se

RENOVERINGAR
Boarea: 110kvm

Rum: 4

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Regementskalken 68 på Råå

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Regementskalken 68 på Råå registrerades hos bolagsverket 2017-08-16 och består av 6 bostadsrätter fördelat i två fastigheter. Föreningen äger båda fastigheterna varav den ena är nyuppförd och den andra är Råås gamla prästgård som blivit totaltrenoverad där flera bevarade attribut fortfarande finns kvar. I föreningen finns även 6 parkeringsplatser som kan hyras ut till de boende enligt principen först till kvarn. Priset för parkeringsplatserna är 150 per plats/månad. Bostäderna är nu färdigställda och möjlighet till ett snabb övertagande finns.

Byggnadsår:


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2- och 3-glasfönster

Ventilation: FTX

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.