ALLA BILDER

Carl Krooks gata 36A, 1 rum och kök, 41kvm


Superfin och smart planerad 1:a om 41 kvm med endast några minuters promenad från både Campus och pendlingsmöjligheter!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
VISNING

Torsdag 19 Juli 17:15 - 17:45
Anmälan krävs och sker till mäklare Emma Selenius 0735-179332

Måndag 23 Juli 16:30 - 17:00
Anmälan krävs och sker till mäklare Emma Selenius 0735-179332

Välkomna upp till andra våningen och denna ljusa bostad om 41 kvadratmeter. Lägenheten totalrenoverades 2006 i samband med fastighetens stora renovering där samtliga ytskikt, badrum och kök gjordes vid.

Direkt efter att vi gjort entré öppnar bostaden upp sig och vi möts av ett inbjudande rum med stora fönsterpartier. Lägenheten är otroligt ljus tack vare sin placering och de stora pardörrarna som leder oss ut till den soliga balkongen i söder. Dörrarna kan med fördel öppnas inåt och bidrar då till fler sittplatser åt sina vänner.

Bostaden erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är vitt och fräscht med ett stänkskydd i en beige nyans som möts av en påkostad bänkskiva i granit. Kökets maskinpark består av en kombinerad kyl och frys, ugn, spis, fläkt och infällda spotlights i tak.

Från vardagsrummet når man sovrummet som är stort och inbjudande med vita bredspacklade väggar och mörkare ekparkett. Här är möbleringsmöjligheterna många som rymmer både en stor dubbelsäng, skrivbordshörna, garderobsvägg och ytterligare någon möbel.

Det helkaklade badrummet är även det från renoveringen 2006 där väggarna är klädda med stora beiga plattor och på golvet vilar det grått/vitt/svart klinker. Badrummet är utrustat med en duschhörna, vask med förvaringsskåp och toalett.

Område
I södra delarna av centrum ligger södercity. Här finns ett större utbud av service och kommunikationer. Flertalet mataffärer, biograf, gym, simhall, Gustav Adolf kyrka och torghandel samt flera busslinjer. I nära anslutning ligger även den vackra furutorpsparken samt centrums stora utbud av butiker och nöjen. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på några minuter

Välkomna till Carl Krooks gata 36A
Plats finns för både mindre soffa och matplats
Trevligt ljusinsläpp från fönster och dubbeldörrarna ut till balkongen
Balkong med plats för umgänge
Perfekt
Stor balkong!
Utsikt över GA kyrka och torg!
Vy från balkong
Praktisk stenbänkskiva
Fräscht kök som renoverades -06
Stilrent stänkskydd
Stort allrum som med fördel kan användas som "sovrumsdel"
Bra ljusinsläpp
Gott om plats för säng och/eller soffa
Trevlig utsikt
Perfekt arbetshörna
Detaljbild
Vy över bostaden
Fräscht badrum
Med bra ljusinsläpp och duschhörna
planlosning
Planlösning
EKONOMI
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift 1 708 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.8578 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 41 m2
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Nej
Byggår 1934
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. I månadsavgiften ingår det analoga grundutbudet.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 70 kr/mån
Totalt 170 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaden varierar och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Carl Krooks Gata 36

Föreningen bildades 2006 och består av 25 lägenheter. Fastigheten är en 3 dimensionell fastighet vilket innebär att lokalerna på bottenvåningen äger sina egna lokaler medan föreningen äger resten av huset.

Då mer än 40% av den totala ytan ägs av juridiska personer anses föreningen vara oäkta vilket medför att man beskattas annorlunda mot i en äkta bostadsrättsförening.

OBS! Vid årsskiftet 2018/2019 kommer föreningen gå över till en äkta förening och därmed kommer köparen av denna bostadsrätt beskattas som en äkta förening!

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
200 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i ett soligt söderläge som erbjuder en fantastisk utsikt över Gustav Adolfs torg. Här finns det gott om plats för alla dina nära och kära.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 41kvm

Rum: 1

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Brf Carl Krooks Gata 36

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2006 och består av 25 lägenheter. Fastigheten är en 3 dimensionell fastighet vilket innebär att lokalerna på bottenvåningen äger sina egna lokaler medan föreningen äger resten av huset. Då mer än 40% av den totala ytan ägs av juridiska personer anses föreningen vara oäkta vilket medför att man beskattas annorlunda mot i en äkta bostadsrättsförening. OBS! Vid årsskiftet 2018/2019 kommer föreningen gå över till en äkta förening och därmed kommer köparen av denna bostadsrätt beskattas som en äkta förening!

Energideklaration: 200kWh/m² år

Byggnadsår: 1934


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
KÖK
Köket är vitt och fräscht med ett stänkskydd i en beige nyans som möts av en påkostad bänkskiva i granit. Kökets maskinpark består av en kombinerad kyl och frys, ugn, spis, fläkt och infällda spotlights i tak. Utgång till den soliga balkongen i söder finns även här.

ALLRUM
Allrummet har delats av med en skiljevägg och optimerar planlösningen så att man även får till en större sovplats i ena delen. Vita bredspacklade väggar och mörkare ekparkett.

BADRUM
Det helkaklade badrummet är även det från renoveringen 2006 där väggarna är klädda med stora begia plattor och på golvet vilar klinker i svart/vit färg. Badrummet är utrustat med en duschhörna, vask med förvaringsskåp och toalett.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.