ALLA BILDER

Mellersta Stenbocksgatan 13, 2 rum och kök, 40kvm


På anrika Olympia och i hus från 20-talet ligger denna charmiga och kvadratsmarta tvåa om 40kvm. Compact living när det är som bäst!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
I K-märkt 20-tals hus finner vi en av Helsingborgs charmigaste och mest kvadratsmarta lägenheter. Bostaden är välskött och genom årens renoveringar har man lyckats bevara 20-talet i form av takstuckatur, spröjsade fönster och fiskbensparkett. I sovrummet har man byggt ett praktiskt sovloft där man skapat både förvaringsutrymme och skrivbordshörna undertill. Dessutom erbjuder boendet en praktisk köksdel med matplats, balkong, stort vardagsrum och separat dusch och toalett.

Olympia är dessutom ett av Helsingborgs i särklass mest attraktiva bostadsområden med närhet till så gott som allt. Till Knutpunkten, Campus, city och havet går ni på 10-15 min. HIF spelar sina hemmamatcher på andra sidan gatan och norrut finner ni Stattena centrum med bank, gym, mataffär och restauranger.

En perfekt lägenhet för de som ska ta det stora steget och flytta hemifrån eller för en av stadens alla studenter. Varmt välkomna!

Stort vardagsrum med balkong
Plats till stora soffan
Vy mot Olympia från balkong
Vacker fiskben på golv
Detalj
Vardagsrumsbild
Vy mot hall/entré
Vy från hall/entré
Bra matplats vid kök
Matplats
Detalj
Smart planerat kök
Köksbild
Trapp mot sovloft
Bra förvaing inunder loft
Förvaring
Mysigt sovloft
Seperat toalett
Och seperat dusch
planlosning
Planlösning
Trapphus
Mellersta stenbocksgatan 13
Innergård
I detta stadsnära område är bebyggelsen blandad och husen från olika tidsepoker. Här ligger idrottsanläggningen Olympia med HIF:s hemmaarena, ishall, curling, bowling, tennisbanor med mera. Det finns också många mysiga promenadstråk och det är bara en kort bit till Helsingborgs city.
EKONOMI
Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavgift 2 268 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.13333 %

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 40 m2
Rum 2
Våning 2 av 5
Hiss Nej
Byggår 1928-1929
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 250 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster med spröjs
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Sankt Peders gata

Föreningen som består av 45 lägenheter bildades 2003. Föreningen har adress Björnmarcksgatan 2, Sankt Peders gata 17-19 och Mellersta Stenbocksgatan 13. Besök gärna föreningens hemsida www.brfsanktpeders.se

Renoveringar som gjorts är bl a:
Tvättstugorna renoverades 2003
Nya entréportar i ek sattes in 2007
Relining av avloppsstammarna 2008
Bytt samtliga fönster i fastigheten under 2010/11
Balkongerna renoverades 2013
Helt nya säkerhetsdörrar i ek 2016

Läs mer om renoveringar i årsredovisning under dokument och/eller på www.brfsanktpeders.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
69 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong i anslutning till v-rum med fri utsikt.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 40kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Sankt Peders gata

Allmänt om föreningen: Föreningen som består av 45 lägenheter bildades 2003. Föreningen har adress Björnmarcksgatan 2, Sankt Peders gata 17-19 och Mellersta Stenbocksgatan 13. Besök gärna föreningens hemsida www.brfsanktpeders.se Renoveringar som gjorts är bl a: Tvättstugorna renoverades 2003 Nya entréportar i ek sattes in 2007 Relining av avloppsstammarna 2008 Bytt samtliga fönster i fastigheten under 2010/11 Balkongerna renoverades 2013 Helt nya säkerhetsdörrar i ek 2016 Läs mer om renoveringar i årsredovisning under dokument och/eller på www.brfsanktpeders.se

Energideklaration: 69kWh/m² år

Byggnadsår: 1928-1929


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster med spröjs
HALL
Plats för avhängning, garderob. Klinker och vitmålade väggar.

TOALETT
Nås från hallen, inredd med handfatt, väggskåp och wc. Klinker och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med högt i tak, stora fönster och välbevarad fiskbensparkett. Plats för soffhörna, matsalsbord och läshörna. Utgång till balkong.

KÖK/MATPLATS
Mindre kök som fyller sin funktion fullt ut. Spis med ugn, fläkt och kyl/frys, gott om förvaring både skåp både över och under. Vitmålade väggar, klinker på golvet samt glasskiva ovan arbetsbänk. Matplatsen är belägen vid fönsterparti och inrymmer bord om 4 personer, vackert brädgolv!

DUSCHRUM
Separat duschrum med skjutdörrar. Helkaklat med vit kakel och grå mosaik på golvet.

SOVRUM
Smart inrett sovrum med plats för dubbelsäng (140 cm) en trappa upp på sovloftet. Utrymmet undertill kan med fördel användas som walk-in-closet och arbetshörna. Brädgolv och vita väggar.

OMRÅDE
Olympia omfattar stadscentrums östra del ovanför Landborgen med en lång rad vackra patricievillor från 1900-talets början. I området finns närbutiker och mindre matställen men en promenad på 10minuter tar dig till stadskärnan. Bra möjligheter till rekreation ges via Olympiaområdets idrottsanläggningar och motionsslingor. Trevliga Slottshagen finns som nära granne.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.