ALLA BILDER

Hofverbergsgatan 11, 2.5 rum och kök, 64kvm


Riktigt fin 2,5:a en halv trappa upp med matsal i anslutning till läckert kök! Bra planlösning med stort sovrum samt vardagsrum med balkong i sydväst!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Ett par trappsteg upp från en av föreningens lummiga gårdar nås lägenheten enkelt. Entrén in till själva lägenheten sker via säkerhetsdörr och inne möts vi av en rymlig och välkomnande hall med hel vägg med förvaring genom garderober på höger sida.
Givetvis finns även avhängningsmöjlighet just innanför dörren på vänster hand. Golvet i hallen är laminat.

Hallen öppnar sig in mot lägenhetens medelpunkt, den stora matplatsen mellan kök och vardagsrum med plats för middagsbjudningar med många gäster!
Matplatsen ligger som sagt i anslutning till köket och har även en öppen lösning in mot vardagsrummet vilket tillsammans ger en riktigt härlig social yta mellan de tre rummen.
I både matplats och vardagsrum är golvytan belagd med ekparkett.

Vardagsrummet är också det rymligt med plats för både stor soffa och kanske en läshörna eller arbetsplats.
Från vardagsrummet finns också utgången till den trivsamma balkongen som ligger i perfekt västerläge med sol från ungefär lunch tills den går ner bakom husen en bra bit bort åt nordväst.

Köket är ett fint och stilrent inrett med vita helblanka luckor och integrerade vitvaror. dessutom finns en praktisk och snygg lösning med skjutbara jalusier över två av vitrinskåpen! På golvet ligger slitstarkt laminatgolv och förvaringsmöjligheterna är utmärkta.

Badrummet är fräscht helkaklat samt renoverat i samband med föreningens stambyte 2006.
Kommod och spegel är nyinsatta sedan ca 1 år tillbaka.

Lägenhetens sovrum ligger lugnt beläget mot innergården och är rymligt med bra möbleringsytor samt plats för flera garderober vid behov.

Stort vardagsrum
Utgång till balkong från vardagsrummet
Balkong i väster
Vardagsrum
Stor matplats
Del av köket
Kök
Del av kök
Vy från kök mot matplats
Rymligt sovrum
Helkaklat badrum
Entréhall
Balkongsidan
Entrésidan
Föreningens gemensamma grillplats/uteplats
planlosning
Planlösning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 550 000 kr
Månadsavgift 3 404 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.77203 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 95 kr/månad för bredband via fiber.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 64 m2
Rum 2.5
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggår 1956
Bredband Bredband. Leverantör: Föreningen är ansluten till fibernät via Ownit. Kosnaden är obligatorisk om 95 kr i månaden för varje lägenhet för 100/100 mbit hastighet.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Observera att de 300 kronorna för hushållsström är en schabloniserad summa och kan variera pga t ex förbrukningsgrad och abonnemangsform.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Nyponet

Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för hemförsäkringen.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
153 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong om ca 4 kvm i soligt sydvästläge med trätrall.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak.Boarea: 64kvm

Rum: 2.5

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Nyponet

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad. Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter. Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för hemförsäkringen.

Energideklaration: 153kWh/m² år

Byggnadsår: 1956


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hall med gott om förvaring i garderobsvägg på höger sida. Utöver det finns även avhängningsyta till vänster. Golv i ljusare laminat.

MATPLATS
Lägenhetens mittpunkt med gott om plats för många sittande. Belägen mellan kök och vardagsrum. In mot vardagsrummet är det en större öppning vilket kopplar samman rummen på ett bra sätt och ger ett härligt flöde av ljus genom hela bostaden.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust med ekparkett på golvet och utgång till balkongen i västerläge.

BALKONG
Rymlig balkong med trätrall på golvet och många soltimmar tack vare läget åt sydväst.

KÖK
Mycket stilrent IKEA-kök med släta högblanka vita skåpsluckor. Dubbel integrerad kyl och frys, inbyggnadsugn, spishäll samt integrerad diskmaskin.

SOVRUM
Stort rum i lugnt läge in mot innergården. Gott om plats för både säng och ytterligare möblering i form av fristående garderober eller byrå.

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa färger och duschvägg med skjutdörrar. Dessutom finns ny kommod och spegel.
Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2006.

Område.
På Stattena bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till city. Ännu närmre ligger Stattena Centrum med diverse matvarubutiker samt annan service och bra kommunikationer. Inom området finns också Apotek, vårdcentral och ett antal små konditorier. Ett par minuters promenad härifrån ligger Pålsjö Skog med gångstigar och motionsspår.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.