ALLA BILDER

Rååvägen 105, 4 rum och kök, 111kvm


Råås gamla prästgård har totalrenoverats och sex exklusiva bostadsrätter har skapats. Nu återstår det endast en bostad som är redo för nya ägare.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Varmt välkomna till Råås senaste tillskott, bostadsrättsföreningen Regementskalken 68. Murum Fastigheter har under det senaste året skapat 6 nyproducerade bostadsrätter på gamla Prästgården på Råå. Modernt möter nytt i en uppvuxen och lummig del av Råå där det primära fokuset har varit att behålla känslan av den gamla gården och de uppvuxna omgivningarna samtidigt som de nytänkande och populära planlösningarna har fått ta plats.

Samtliga bostäder har man låtit uppföra i mycket hög standard med HTH-kök, granitbänkskivor, Kährs parkettgolv, stora uteplatser eller balkonger och mycket mer. Fyra av de totalt sex bostäderna är redan sålda och kvar finner vi nu det två större lägenheterna om 110 resp. 111 kvm i den gamla Prästagården. Bostäderna är mycket väldisponerade med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en avkopplade balkong eller uteplats med dags- och kvällssol. Utöver de sociala ytorna erbjuds tre bra sovrum, två toaletter med tillhörande tvättavdelning och goda förvaringsmöjligheter.

Andra praktiska kvaliteter såsom parkering och förråd finns att tillgå till bostäderna på innergården lättillgängligt och bra. Om intresset för snickeri fortfarande är viktigt för dig är föreningens källare en guldgruva. Här nere finns alla möjligheter till detta!

Låter det lockande att bo 400 m från havet i en bekymmersfri bostad med närlivs och service inom en radie på 1 km? Då är ni varmt välkomna på visning med Hannah Kjell. Önskas ytterligare information om bostäderna går det bra att ringa på telefon 0735-179336.

planlosning
Det pittoreska lilla fiskeläget Råå med kullerstensgator, småbåtshamn och ett mysigt centrum med butiker och service ligger fem kilometer söder om Helsingborg. Längs Råå vallar finns en populär badstrand, camping och kallbadhus med bastu. Under sommaren går det båtar från Råå till ön Ven. Här finns många mysiga gatuhus från 1800-tal, även Råå södra skola är från denna tid. Tio minuters promenad från Råå ligger det lugna villaområdet Pålstorp.
EKONOMI
Utgångspris 3 970 000 kr
Månadsavgift 5 550 kr
Andel i bostadsrättsföreining 23.61 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Er hushållsström betalas av er som bostadsinnehavare men ett eget elavtal behövs ej då föreningen debiterar er för er enskilda förbrukning.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 111 m2
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Bredband Fiber finns indraget i fastigheten
Tv Fiber finns indraget i fastighetenDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. * Hushållsströmmen betalas utav er som bostadsinnehavare men ett eget elavtal behövs ej då föreningen debiterar er för er enskilda förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Fönster 2- och 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Regementskalken 68 på Råå

Bostadsrättsföreningen Regementskalken 68 på Råå registrerades hos bolagsverket 2017-08-16 och består av 6 bostadsrätter fördelat i två fastigheter. Föreningen äger båda fastigheterna varav den ena är nyuppförd och den andra är Råås gamla prästgård som blivit totaltrenoverad där flera bevarade attribut fortfarande finns kvar.

I föreningen finns även 6 parkeringsplatser som kan hyras ut till de boende enligt principen först till kvarn. Priset för parkeringsplatserna är 150 per plats/månad.

Bostäderna är nu färdigställda och möjlighet till ett snabb övertagande finns.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen äger 6 parkeringsplatser inne på gården och går att hyra för 150 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
I bostaden finner vi först och främst en ljuvlig veranda. Ett par trappsteg ned från denna finner vi uteplatsen som är lagom stor och som ligger i anslutning till föreningens gemensamma trädgård.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till bostaden medföljer ett förråd som finns att tillgå på gården. I föreningens källare finns flera rum med goda möjligheter till exempelvis trädgårdsredskap, verkstad, en tänkbar övernattningsbostad och mycket mer.

ÖVRIGT
KÖPPROCESSEN
1. Visning av lägenheterna löpande.
2. Bokningsavtal tecknas och samtidigt erläggs en bokningsavgift om 10 000 kr.
3. Inflyttning och upplåtelse sker under sommaren 2018, tidigast den 25 juni 2018 då slutbetalning även sker.

För ytterligare information om bostäderna besök gärna www.murumfastigheter.se

RENOVERINGAR
Boarea: 111kvm

Rum: 4

Våning: 1

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Regementskalken 68 på Råå

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Regementskalken 68 på Råå registrerades hos bolagsverket 2017-08-16 och består av 6 bostadsrätter fördelat i två fastigheter. Föreningen äger båda fastigheterna varav den ena är nyuppförd och den andra är Råås gamla prästgård som blivit totaltrenoverad där flera bevarade attribut fortfarande finns kvar. I föreningen finns även 6 parkeringsplatser som kan hyras ut till de boende enligt principen först till kvarn. Priset för parkeringsplatserna är 150 per plats/månad. Bostäderna är nu färdigställda och möjlighet till ett snabb övertagande finns.

Byggnadsår:


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2- och 3-glasfönster

Ventilation: FTX
Genomgående totalrenoverad fyrarumslägenhet om 111 kvadratmeter med högt till tak, bevarade stuckaturer och öppen spis. Lägenheten har totalrenoverats under 2018.

Den rymliga hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum samt charmig punschveranda och utgång till uteplats.

Från hallen når du ett av sovrummen och lägenhetens mindre badrum. Hela lägenheten erbjuder generösa förvaringsutrymmen i hall och sovrummen.

Två av sovrummen ligger i fil med det större badrummet där även tvättmöjligheter finns i form av tvättmaskin och torktumlare.

Badrummet går i en sober grå nyans med klinker på golv och kakel på väggar. Dusch, WC och handukstork finns i badrum. De två sovrummen i anslutning till badrummet är fördelade på ett lite rymligare och ett något mindre där det större sovrummet har gott om garderober för förvaring.

Lägenheten är inredd med modernt HTH kök med vita luckor och en stilren bänkskiva i granit. Vitvarorna i rostfritt kommer från Siemens. Köksutrustningen består av kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Hela lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljus tack vare sin generösa takhöjd.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.