ALLA BILDER

Ragnvallagatan 32c, 3 rum och kök, 77.5kvm


I stabil förening, på trevligt gavelläge finner vi detta fräscha boende om 3 rok. Lägenheten placeras på 3:e våningen med stor inglasad västbalkong.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
På bra läge i föreningen finner vi denna väldigt välvårdade 3:a högst upp på gavelläge. Lägenheten totalrenoverades 2004/2005 och har under åren tagits väl om hand utav nuvarande ägare. Nyligen målades/tapetserades det även om samt las det ny klinker i hall och kök. Samtidigt byttes även luckor på kök. Bostaden är ljus och trevlig och området är känt för att vara lugnt och fridfullt. Planlösningen är öppen och yteffektiv och den inglasade balkongen i soligt västerläge har en fantastisk utsikt över området. Väl inne i lägenheten kommer vi in i en öppen hall. Förvaring har lösts genom en garderob direkt åt vänster. Från hallen har entrén öppnats upp mot köket för att få en öppen och ljus planlösning. Köket renoverades 04/05 samt 14 med nya maskiner och ny inredning som går i mörkgrått med trevliga trädetaljer. På golvet har en praktisk klinker nyligen lagts in, denna löper även vidare in i hall. Förutom kökets funktionella delar så har en rymlig matplats placerats längst ner mot fönsterna i österläge. Från köket når vi även boendets badrum som renoverades 04/05. Färgerna går i vitt/grått och utrymmet har utrustats med obligatorisk dusch, toalett samt vask. Förutom badrummet så har lägenheten även utrustats med en gäst w/c som vi finner i hallen. I fil med köket, i samma österläge, har lägenhetens vardagsrum placerats. Rummets storlek inbjuder gott och väl till ett möblemang med både soffgrupp och matplats. Vidare från hallen når vi det största av sovrummen. En smart garderobsvägg har placerats längst ena väggen och härifrån når vi även den inglasade balkongen i trevligt och soligt västerläge. Praktiskt eluttag har installerats för infravärme, belysning eller annan användning.
I fil med det stora sovrummet ligger lägenhetens sista och minsta rum. Storleken erbjuder många alternativ varav kontor eller sovrum är de mest självklara.

Sammantaget finner vi här en fräsch och välbehållen 3: a på mycket bra läge i stabil förening. Den låga avgiften ger möjlighet till ett billigt boende i trevlig miljö. Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!Stor inglasad balkong i västerläge.
Vardagsrum med generösa ytor
Genomgående bra skick
Fräscht kök med bra arbetsytor
Nyligen utbytta luckor
Vy från matplats och halvö
Bra matplats för 4-6 personer
Rostfri maskinpark
Stora av sovrummen med bra förvaring genom skjutdörrar
Balkongen nås från stora sovrummet
Mindre av sovrummen
Avgränsande hall
Kaklat badrum
Gäst W/C
Lummiga innergårdar
Trevligt gavelläge
Omgivningar
planlosning
Planlösning
Ragnvalla och Adolfsberg är bostadsområden i östra delen av Helsingborg med en hel del bebyggelse från 1960-talet. På Adolfsberg finns ett centrum med bland annat livsmedelsaffär. Bruces skog ligger i närheten, ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med löpspår, cykelled, ridspår och hundhägn.
EKONOMI
Utgångspris 925 000 kr
Månadsavgift 4 617 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.43184 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten Kabel-TV och Bostadsrättstillägget för hemförsäkring.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 77.5 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1971
Bredband Bredband från comhem alternativt Tele2:s fibernät.
Tv Ansluten till kabelnät genom Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Totalt 150 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
147 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Rymlig balkong, inglasad i västerläge. El uttag finns installerat.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns ett källarförråd på ca 15 m2. Tvättstuga med nya maskiner och fräscht torkrum. Mellan föreningens huskroppar finns det gott om grönska och promenadstråk. Föreningen har även en nyanlagd grillplats som är mycket omtyckt av medlemmarna.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information / Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Lägenheten totalrenoverades 2004/2005 med bl.a. helt nya ytskikt, badrum, gästtoalett och kök. Nyligen har även luckor i kök bytts, delar bostaden målats/tapetserats samt har det lagts ny klinker i hall och kök.Boarea: 77.5kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Riksbyggens Brf hbg-hus nr 18

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 12 st bygnader med 252 lägenheter och 48 lokaler. Bygnaderna är uppförda 1971 och har adress Ragnvallagatan 26-36 och Södra Hunnetorpsvägen 38-48. Föreningen har väldigt stark, uthållig och långsiktigt planerad ekonomi.

Energideklaration: 147kWh/m² år

Byggnadsår: 1971


Uppvärmning:
HALL
Praktisk hall med avhängning samt förvaring genom garderober. Praktisk klinker på golv som sedan löper vidare in i köket. Hallen avgränsar alla boendets olika avdelningar på ett praktiskt vis.

KÖK
Välhållet kök som renoverats 2005 samt 2014. Senast byttes det luckor samt las det in klinker på golv. Inredningen går i grått med bänk av laminat. Vitvaror genom spis med ugn, fläkt, kyl & frys samt vask. Arbetsytorna är generösa och en bra matplats finner vi vid köksfönstret.

BADRUM
Badrummet renoverades 04/05 och är välhållet och fräscht. Klinker på golv samt kaklat vid duschhörna. Förutom detta så finner vi näven en bra kommod med tvättställ samt toalett.

GÄST W/C
Bra gästtoalett som renoverades 04/05. Klinker på golv samt toalett och vask.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats till såväl matplats som soffgrupp. Ljus laminat på golv som sedan löper vidare i sovrummen. Bra ljusinsläpp och nyligen målade/tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Mindre av sovrummen. Ljus laminat samt nyligen målade/tapetserade väggar. Perfekt som sovrum eller kontor.

SOVRUM 2
Större av sovrummen. Ljus laminat på golv samt nyligen målade/tapetserade väggar. Stort nog för både stor säng och övrig möblering som tex kontorsplats. Härifrån nås även en inglasade balkongen.

BALKONG
Stor inglasad balkong som även fungerar som extra vardagsrum. Här finner vi IR värme, bekvämt golv samt fläkt i taket. Placeras på väldigt bra läge i väster med trevlig utsikt över kringliggande kvarter.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.