ALLA BILDER

Helsingörskajen 12, 3 rum och kök, 81kvm


På sjunde våningen i stans mest omtalade bostadsprojekt, SeaU, finns nu möjlighet att förvärva en rymlig trea med inglasad balkong åt nordväst!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
På ett av stadens absolut bästa och mest omtalade lägen finns nu möjligheten att förvärva en trea på sjunde våningen med stor inglasad balkong åt nordväst! Fastigheterna, signerade Gert Wingårdh, kommer bli ett tydligt utropstecken vid hamnens inlopp och kommer därigenom bli det första som välkomnar besökare som kommer från Öresund!

Bostadsprojektet kommer att bestå av fyra flerbostadshus på 5-9 våningar med bostäder mellan 1-6 rum och kök. Utöver det kommer även en konferensanläggning med tillhörande hotell att uppföras intill.

Inredningsstandarden i lägenheterna kommer hålla genomgående hög nivå med kvalitativa materialval och ytskikt. Denna lägenhet kommer dessutom erbjuda en stor inglasad balkong om ca 12 kvm åt nordväst!

Lägenhetens planlösning kommer fördela sig över en öppen planlösning mellan kök och allrum med fönster och utgång till balkong norrut, en totalyta om ca 32 kvm ger gott om plats för både matsalsmöblemang och soffhörna.

Vidare kommer det att finnas två sovrum i lägenheten, ett på ca 15 kvm och ett på ca 11 kvm samt både ett stort helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning + en separat, helkaklad wc och förvaring i diverse garderober i de olika ytorna.

Kontakta Andreas Schultz för vidare info på andreas@3etage.se

Absolut toppläge vid kajen!
Precis intill kajen!
Under byggnation
Överblick över området
Bygget från ovan
Vår vackra stad - Helsingborg
Sundets pärla, din kommande adress och utsikt - varje dag
Ta en tura precis när du behagar, du bor 1 minut ifrån
planlosning
Planlösning
Vill du bo på första parkett mot havet så har du kommit rätt. Här finns livsnjutningen precis utanför dörren; marinan med flotta yachter sommartid, krogar, kaféer och gallerier. Här bor du granne med Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Konserthuset, strandpromenaden och city. På andra sidan sundet glittrar Helsingör. Bättre kan det inte bli.
EKONOMI
Utgångspris 5 350 000 kr
Månadsavgift 4 510 kr

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 81 m2
Rum 3
Våning 7 av 9
Hiss Ja
Byggår 2019
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Hemförsäkring 40 kr/mån
Totalt 390 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostanden är en uppskattad ca-kostnad och inte en faktiskt redovisad kostnad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Tycho BraheTV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
50 garageplatser. Går att hyra för 1 200 kr/mån exklusive moms. Till garageplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong om ca 12 kvm i nordvästläge med utsikt längs huset åt småbåtshamnen och Öresund i väster!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Helt nybyggt hus, färdigställs 2019.Boarea: 81kvm

Rum: 3

Våning: 7

Antal våningar totalt: 9

Hiss: JaBostadsrättsförening: Tycho Brahe

Byggnadsår: 2019


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hallen ger en välkomnande känsla för besökaren och en smart avhängningsyta kommer finnas direkt vid entrén. Govet här, liksom i resten av lägenheten kommer vara mattlackad vit ek 1-stavs parkett med mikrofasad kant.
I hallen kommer det också finnas tillgång till en praktisk skjutdörrsgarderob till förvaring ett par steg in på vänster hand.
I taket kommer det vara infällda och dimbara spotlights.

KÖK/ALLRUM
Köket och allrummet ligger i öppen planlösning och med ett rikt ljusinsläpp från stora fönster åt norr. Skåpsinredningen i köket är från JKE och kommer vara vit och även sockel i vitt..
Fullhöjds kyl och frys i rostfritt medan diskmaskinen kommer vara integrerad i skåpsluckorna medan inbyggnadsugn, vinkyl och mikro kommer finns monterade i högskåp med glasdörrar. Samtliga vitvaror är från Husqvarna/Electrolux.
Bänskivan kommer vara Silestone i mörkgrå nyans.
Från rummet finns också utgång till lägenhetens väl tilltagna och inglasade balkong om ca 12 kvm med utsikt längs huskroppen västerut åt Norra Hamnen och Öresund!
Mattlackad vit ekparkett i 1-stav i rummets hela yta.

SOVRUM
Två stycken sovrum i fil kommer finnas längst in i lägenheten och nås via en praktisk passage som kommer inrymma en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring och utöver det finns det yta kvar för exempelvis en arbetsplats vid fönstret.
Sovrummen är ca 11 respektive 15 kvm stora och det största av dem har en inbyggd skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med matt grå granitkeramik på golvet samt blankt vit kakel på vägg. Det kommer även finnas dusch med klarglasväggar, handfat, wc samt både tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna).
Spotlights i tak kommer finnas.

GÄST-WC
Separat gäst-wc nås enkelt från hallen och ligger nära entrén. Även detta är helkaklat med gått golv och vita väggar. Belysning kommer vara spotlights i taket.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.