ALLA BILDER

Hälsovägen 5, 1 rum och kök, 20kvm


I välskötta BRF Funkis ligger denna yteffektiva etta med renoverat badrum. Belägen mot lugn gata mitt i stan och på badrocksavstånd från havet!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
S:t Jörgenspalatset är en byggnad utöver det vanliga. Vid uppförandet 1936 var det en av stadens mer påkostade bostadsfastigheter och byggnationen fulländade även funkislinjen med konserthuset och de numera rivna silomagasinen. Exteriört är fastigheten uppförd med klassiska funkisdrag såsom slät och ljus fasad, kubistisk uppbyggnad och platt tak Oavsett yttre definitioner så är insidan något helt utöver det normala. Ett ståtligt trapphus, marmortrappa och dubbla hissar tar emot oss. En av hissarna användes tidigare till personalen, men idag används båda lika flitigt.

Denna lilla bostad är belägen på andra våningen. Trots sina kvadratmeter så rymmer den allt man behöver. En stor entré som är kombinerad med köksdelen. Till vänster ligger badrummet som nyligen blev totalrenoverat i ljusa kulörer. Rakt fram är allrummet, här finns tre garderober och plats för både säng och soffa eller matplats. Nuvarande ägare använder smart nog sängen som soffa. Föreningen har en gemensam takterrass, längst ner finns ett källarförråd samt där finns gemensam tvättstuga, cykeln ställer man praktiskt på gården.

Här bor du lugnt och skönt mot enkelriktad gata och med hela stadens utbud runt hörnet. På badrocksavstånd nås gröningen och Helsingborgs rika kulturliv.

Varmt välkomna på visning!

Allrum
Allrum
Schyssta funkisdetaljer
Matbord och tv-bänk
God förvaring
Kök
Kök och entré
Nyrenoverat badrum
Funkis
Funkis
BRF Funkis
Gemensam takterass som det finns storslagna planer för
S:t Jörgens Plats
Helsingborgs konserthus
Norra hamnen
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift 1 436 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.34 %

KOMMENTAR
Ink värme och vatten

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 20 m2
Rum 1
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggår 1936
Bredband Stadsnätet.
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 250 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beräknat enligt schablon och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Funkis

Föreningen bildades 2015 och består av 22 st lägenheter samt 5 lokaler. Vid föreningens bildande så reserverades 5 miljoner av köpeskillingen för diverse underhåll som under 2016 påbörjats såsom relining, fönsterbyte på vissa fasader, målning av trapphus, nya grindar vid entré samt en takterass för föreningens medlemmar. Inga avgifthöjningar planeras och dessutom äger föreningen 2 st av lägenheterna som ej har upplåtits och 3 lokaler som inbringar hyresintäkter.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
5 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
199 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
016/17
Relining
Fönsterbyte längst Persgatan och innergården
Ny grind på framsidan

I framtiden planeras ommålning av trapphus samt renovering av takterass,Boarea: 20kvm

Rum: 1

Våning: 2

Antal våningar totalt: 6Bostadsrättsförening: Brf Funkis

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2015 och består av 22 st lägenheter samt 5 lokaler. Vid föreningens bildande så reserverades 5 miljoner av köpeskillingen för diverse underhåll som under 2016 påbörjats såsom relining, fönsterbyte på vissa fasader, målning av trapphus, nya grindar vid entré samt en takterass för föreningens medlemmar. Inga avgifthöjningar planeras och dessutom äger föreningen 2 st av lägenheterna som ej har upplåtits och 3 lokaler som inbringar hyresintäkter.

Energideklaration: 199kWh/m² år

Byggnadsår: 1936


Uppvärmning:
Genomgående ligger ett grått laminatgolv genom bostaden och alla väggar är vitmålade. Köket är utrustat med kyl och spisplattor. Gott om förvaring.
Badrummet är direkt till vänster och blev renoverat 2018. Ljus plastmatta på väggen och grått golv. Toalett, vask, spegelskåp och dusch.
Allrummet är stort för både säng och soffa eller matplats. Tre garderober utgör förvaring. Bostaden ligger mot Pålsgatan som är enkelriktad och mindre trafikerad.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.