ALLA BILDER

Larmvägen 16B, 3 rum och kök, 80kvm


3.a på Fredriksdal med balkong åt soliga söder. Ett boende där du får möjligheten att sätta din egen prägel. Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Varmt välkommen till denna 3.a där du får möjligheten att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen på tredje våningen med balkong åt söder i fritt läge.
Vi välkomnas av en ljus och genomgående bostad med en trevlig och välplanerad planlösning. Alla utrymmen är fullgoda med två sovrum, det ena lite större än de andra, och vardagsrum som rymmer både större soffgrupp och kompletterande möblemang om så önskas. Från vardagsrummet når vi även bostadens balkong som ligger i ett fritt läge och ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är rejält med en bra matplats om 4-6 personer och gott om arbetsytor och förvaring. Till sist har vi badrummet som är stambytt sedan 2011 och är idag helkaklat med utrymme för tvättmaskin.

Sammantaget är detta en bostad där du får möjligheten att sätta din egen prägel! Planlösningen tillsammans med det höga läget gör detta till en fantastisk möjlighet.

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!Vardagsrum med utgång till balkong
Rymligt vardagsrum
Vy från kök mot vardagsrum
Bostadens matplats
Separat matplats i kök
Detalj
Kök
Del av kök
Hall
Sovrum 1
Sovrum 2
Helkaklat badrum
Bostadens balkong
planlosning
Planlösning
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 950 000 kr
Månadsavgift 4 888 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.42825 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 80 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1970
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Fredriksdal

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning.
Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser.
Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök.
Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
2009/10/11
- Nio torktumlare har bytts ut
- Värmekulvert har bytts under augusti månad
- Stambyte/badrumsrenovering -10/-11
2013
- Underhåll av fasaderna
2105
- Byte till säkerhetsdörr
2016
- Underhållsspolning av stammar
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
55 garageplatser och 130 parkeringsplatser. Separat kö till platserna.

ENERGIPRESTANDA
168 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 80kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Fredriksdal

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser. Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök. Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. 2009/10/11 - Nio torktumlare har bytts ut - Värmekulvert har bytts under augusti månad - Stambyte/badrumsrenovering -10/-11 2013 - Underhåll av fasaderna 2105 - Byte till säkerhetsdörr 2016 - Underhållsspolning av stammar

Energideklaration: 168kWh/m² år

Byggnadsår: 1970


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Stor hall som tar oss till alla rum i lägenheten inkl badrum. Här finns goda förvaringsmöjligheter via garderober och avhängningsplats. Äldre standard på ytskikt men väldigt välbehållet.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med infälld WC, kommod, handdukstork och dusch. Här finns även utrymme för tvättmaskin.

KÖK
Stort och ljust kök med goda arbetsytor och förvaring samt en naturlig plats för matplats om ca 4-6 personer. Köket är i äldre standard och utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Plastmatta på golv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust sovrum med bra ytor och utgång till bostadens balkong som ligger åt söder. Här finns utrymme för större soffgrupp och kompletterande möblemang. Original parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1
På andra sidan bostaden finner vi de två sovrummen. Båda med fönster åt svala norr. Det mindre sovrummet med plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2
Det större sovrummet med plats för dubbelsäng samt kompletterande möblering.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.