ALLA BILDER

Brommagatan 36, 6 rum och kök, 114kvm


Välkomna till denna drömmiga etagevåningen på eftertraktade Tågaborg. 3-4 sovrum samt öppet upp i nock. Hiss från markplan!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
VISNING

Onsdag 17 Oktober 17:00 - 17:30
Anmälan krävs och sker till emma@3etage.se

Välkomna till denna mycket fina etagevåning om hela 114m2. Bostaden som ligger på populära Tågaborg är ljus och nordiska materialval är genomgående för hela bostaden med en stil som är modern och minimalistisk.

Bostaden är hela 114 kvm och belägen på våning 4 & 5. Extremt inbjudande planlösning där sällskapsytorna med kök, vardagsrum och utsikterna är inget man blir besviken på. I söder har du föreningens trädgård med fruktträd, grönytor, grillplats och sittgrupp samt gemensamma kryddlådor. I Norr får du njuta av de charmiga Engelska radhusens lummiga trädgårdar. Här finns fyra bra sovrum som enkelt blir tre sovrum om ett större vardagsrum önskas. Utöver det finns två helkaklade badrum och två allrum. Hela bostaden är i riktigt gott skick med genomgående exklusiva materialval.

1934 lät arkitekt Gustaf W Widmark tillsammans med byggmästare och byggherre Anton Svensson uppföra Brommagatan 36. Ståtligt funkishus som Wallenstam tillsammans med Hofvenschiöld Arkitekter totalrenoverade 2006 och återupplivade den ursprungliga funkissjälen - som kännetecknas av ljus, rymd och raka linjer. Man skapade även användbara gemensamhetsutrymmen i källarplan med både gästlägenhet, relaxavdelning och mindre gym samt installerade hiss i fastigheten.

Varmt välkomna på visning med mäklare Emma Selenius!

Riktigt härlig utsikt!
Allrum med öppet upp i nock!
Plats för soffgrupp
Väggen mot sovrum kan enkelt tas ned för ett större allrum
Detaljbild
Riktigt snyggt kök med hel kyl & frys
Matplats för upp till 6 personer
Gott om arbetsyta
Bra förvaring
Vy över takåsarna
Sovrum med plats för en rejäl säng
Stora fönster med fantastisk vy
Ljusa sovrum
Det mindre sovrummet/kontoret på entréplan
Helkaklat badrum entréplan med tvättpelare
Mycket fräscht och ljust
Välkomnande hall
Snygga detaljer
Charmig trappa
Vy över allrum
Gott om ljusinsläpp
Sovrum på övre plan
Allrum på ovanvåning med fransk balkong!
Fransk balkong i västerläge
Helkaklat badrum med duschhörna på ovanvåningen
Brommagatan 36-38
Innergården
Föreningens gemensamma uteplats
Här köper man helgfrukosten
Närområdet
planlosning
Planritning entréplan
planlosning
Alternativ planlösning entréplan
planlosning
Planlösning ovanvåning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift 7 686 kr
Andel i bostadsrättsföreining 7.07529 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 114 m2
Rum 6
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Byggår 1935
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 500 kr/månBYGGNADSSÄTT
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Städet 11

Föreningen bildades 2006 och består av 16 lägenheter. Samma år totalrenoverades hela fastigheten och idag finner vi en extremt välskött och gedigen byggnad av riktigt hög kvalité.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Fransk balkong., läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns ljusa och fräscha källarförråd samt vitkaklad tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 114kvm

Rum: 6

Våning: 4

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Städet 11

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2006 och består av 16 lägenheter. Samma år totalrenoverades hela fastigheten och idag finner vi en extremt välskött och gedigen byggnad av riktigt hög kvalité.

Byggnadsår: 1935


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning hittar vi direkt till höger. Genomgående är ekparketten golvet tillsammans med ljusa väggar i hela bostaden.

KÖK
Ljust och fräscht kök med vita matta luckor som möts av en bänkskiva i massiv trä. Förvaringen och arbetsytorna är mycket generösa vilket gör det ännu roligare att skapa i köket. Köket är komplett utrustat med allt du behöver såsom; diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn samt hel kyl och frys. Den naturliga matplatsen är god och rymmer upp till 6 personer.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket finner vi bostadens vardagsrum. Ett öppet och ljust rum med en fantastisk utsikt mot de Engelska radhusen och de lummiga trädgårdarna samt de vackra takåsarna. Vardagsrummet erbjuder plats för soffan och övrigt möblemang. Från rummet når man bostadens första sovrum.

SOVRUM 1
En av bostadens sovrum på entréplan når vi från vardagsrummet. Precis som i resterande rum vilar det ett parkettgolv och väggarna är vitmålade. Här erbjuds god förvaring i form av en garderobsvägg. Väggen mot vardagsrummet kan med fördel öppnas upp om önskemål finns om ett större vardagsrum.

SOVRUM
Bostadens andra sovrum är lite mindre men rymmer enkelt en säng samt övrigt möblemang. Detta rum kan med fördel användas som kontor, gästrum eller dressingroom! Här finns även garderob som utgör förvaringen.

SOVRUM
Det tredje sovrummet är stort och ljust! Här ryms enkelt en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Gott om förvaring finns i form av garderober/linneskåp!

BADRUM
Helkaklat badrum i sobra färger som inrymmer både badkar och tvättpelare! Här finns även handdukstork, tvättställ, golvvärme, kommod, spegel och WC.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Allrum med flertalet takfönster samt en fransk balkong vilket bidrar till generöst ljusinsläpp. Här ryms soffgrupp och övrigt möblemang. På våning två är det genomgående parkettgolv och vitmålade släta väggar.

SOVRUM
Bostadens fjärde sovrum är ombonat och rymmer en större säng samt övrigt möblemang. Ett takfönster ger härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Riktigt snyggt helkaklat badrum i sobra färger. Här finns takfönster, golvvärme, dusch med vikbara glasväggar, kommod, tvättställ, spegel samt WC.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.