ALLA BILDER

Prästgatan 18, 1 rum och kök, 38kvm


Extremt kvadratsmart och ljus etta med sovalkov och renoverat badrum, mitt i city. Välskött förening med hiss från markplan och garageplats!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
VISNING

Tisdag 16 Oktober 18:15 - 18:40
Visning med obligatorisk anmälan!

Mitt i city ligger denna kvadratsmarta och ljusa etta som är genomgående i mycket gott skick. Trots sina 38 kvm har man plats för en större matgrupp vid köksdelen samt en rejäl soffgrupp. Här finns en praktisk sovalkov som kan avgränsas ytterligare med exempelvis en halvvägg eller med populära industriglasfönster. Badrummet är renoverat och helkaklat i moderna material.

Brf Prästen stoltserar med en riktigt välskött grönskande innergård med gemensam sittgrupp. En lugn och härlig oas mitt i centrum. I markplan finns även ett stort garage med hela 26 platser plus 2 MC-platser (separat kö) fördelat på 20 lägenheter. En stor fördel och en bra tillgång för en förening mitt i centrum. Föreningen har nyligen omförhandlat en hel del taskiga lånevillkor vilket gör att prognosen för framtiden är mycket god.

Här bor du mitt i centrum med direkt närhet till Helsingborg Central som tar dig till Kastrup på cirka en timme, och väl därifrån har du hela Europa inom räckhåll. På tvärgator finner du några av Helsingborgs absolut bästa restauranger och inom kortare promenadavstånd kan du ta del av ett brett kulturliv via teatern och konserthuset. Båda med spännande uppsättningar/program över hösten. Sist men inte minst, ett salt dopp i Öresund är även det inom promenadavstånd, något som är väldigt viktigt för de flesta Helsingborgare!

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

Kvadratsmart etta mitt i city
Gott om ljusinsläpp
Soffa och stor säng
Sovdelen kan avgränsas ytterligare, med exmepelvis industriglasfönster
Plats för dubbelsäng och extra förvaring
Matplatsen och köket
Matplats och soffgrupp
Matplats vid fönsterparti
Köksdelen är praktiskt "gömd"
Gott om förvaring
Vädringsfönster i köksdelen
Kök med vy mot hallen
Stor rymlig hall med gott om förvaring. Finns stort källarförråd till bostaden också.
Även plats för jackor och skor
Snyggt renoverat badrum
Kommod och spegel
Föreningens supermysiga innergård. En grön oas mitt i centrum!
Prästgatan 18 sett från inergården
planlosning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 2 421 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.001 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 38 m2
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1987
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Prästen

Föreningen köpte fastigheten 2007 och består av 20 st lägenheter. Föreningen förfogar över ett garage med 26 p-platser, 2 mc-platser.

Stabil ekonomi, inga beslutade avgiftsförändringar. Amorterar friskt på sina lån. Se årsredovisning för mer information.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
26 garageplatser plus 2 mc.platser. Går att hyra för cirka 1034 kr/mån. Garaget är bekvämt beläget i markplan precis utanför entrén, smidigt och en ganska unik möjlighet i dessa kvarter!

ENERGIPRESTANDA
119 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats i söderläge med uterum och trädäck.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 38kvm

Rum: 1

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Prästen

Allmänt om föreningen: Föreningen köpte fastigheten 2007 och består av 20 st lägenheter. Föreningen förfogar över ett garage med 26 p-platser, 2 mc-platser. Stabil ekonomi, inga beslutade avgiftsförändringar. Amorterar friskt på sina lån. Se årsredovisning för mer information.

Energideklaration: 119kWh/m² år

Byggnadsår: 1987


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL/ENTRÉ rymlig hall med gott om förvaring via garderober och plats för avhängning. Genomgående i hela lägenheten ligger ett parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade.

BADRUM helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med dusch, toalett, kommod och spegel. Spotlights i taket.

ARBETSKÖK vita luckor, vitt kakel och rostfri bänkskiva. Utrustat med hel kyl och frys, ugn med spishäll och fläkt. Fönster.

MATPLATS intill köket får man plats med en matgrupp för 4-6 personer.

VARDAGSRUM ligger i fil med matplatsen, här ryms soffgrupp och tv:n placerar man med fördel på väggen.

SOVDEL i vinkel mot vardagsrumsdelen placerar man en rejäl dubbelsäng samt eventuell byrå eller garderober. Om man vill avgränsa denna del ytterligare kan man bygga en halvvägg, sätta upp industriglasfönster, eller varför inte hänga gardiner i taket som man drar för den morgonen när man inte orkar bädda.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.