ALLA BILDER

Långgatan 50, 138kvm


Välskött 1-planshus på ett av Åstorps bästa läge. Fri utsikt över fält och Hallandsåsen. Fantastisk trädgård, öppet i nock, kamin och 3 sovrum!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Välkommen till Långgatan 50 och detta mycket välskötta 1-plans hus från 2001. Villan placeras på liten höjd med en helt underbar vy över fälten ner mot Hallandsåsen och Björnekulla kyrka . Med sina generösa 139 m2 så har inget lämnats åt slumpen utan hela bostaden är ytterst välplanerad med mycket trevliga samvaroytor centralt placerade i huset. Här kan man njuta av ett stort allrum med öppet i nock. Kaminen är ett välkomnande komplement under stora delar av året medan man har trevlig kontakt med trädgården genom fönsterpartier och altandörr. De tre sovrummen placeras på ena gaveln, det större av dem har förutom klädkammare en utgång till trädgården. De två övriga är fullgoda och passar perfekt för ungdomen eller barnet. Denna avdelning har även ett badrum med jacuzzi. På andra gaveln, förbi entrén, placeras köksavdelningen. Matplatsen är riktigt trevligt placerad med utsikt över framförliggande fält. Köksdelen är U-formad och är utmärkt planerat för såväl matlagning som förvaring. Strax utanför kök hittar vi boendets andra badrum på höger hand medan man når trädgården genom grovköket som även fungerar som bostadens tvättstuga. Hela huset har genomgående parkettgolv och golvvärme. Alla väggar är putsade och lätta att måla om. Sammantaget är det väldigt välskött och materialen är noga utvalda för att dels hålla bra kvalitet men även vara tidlösa så att de passar de flesta. Allrummet, som får anses vara husets hjärta, är riktigt bra planerat med plats till såväl soffgrupp som matplats. Slutligen når vi trädgården som är något utöver det vanliga. Planteringarna är noggrant planerade med varierande slutningar och en konstgjord damm. Här kan man njuta av söderläget med sol under hela dagen. Runt hela huset är det anlagda altaner i sten eller trä. Här finns även en trevlig skyddad uteplats och grusade gångar som leder oss till olika avdelningar i trädgården. Ett stort uppvärmt garage med tillhörande förråd nås även det från härifrån.


Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!

Långgatan 50
Allrummet, öppet upp i nock.
Bra samvaroytor och fin kontakt med trädgården
Altandörr till trädgård
Detalj
Vy mot entré och kök
Kamin
Högt i tak
Sovrum 1 med utgång till trädgård
Bra förvaring
Sovrum 2
Sovrum 3
Badrum vid sovavdelningen
Matplats i kök
Fin utsikt från köket
Björnekulla kyrka och fält
Vy mot köksdel
Liten sittplats att äta frukost på
Klassiskt och välhållet kök
Bra vitvarupark
Entré med förvaring
Grovkök med tvättavdelning och förvaring
Det andra av badrummen
planlosning
Skissad Planlösning
Fantastisk trädgård
Anlaggda altaner invid huset
Japansk influens
Pergola
Varmgarage ochförråd
Grymmt läge
Fina vyer
Upphöjt från gatan
En av ingångarna från gaveln
Björnekulla kyrka
Åstorp ligger vid foten av Söderåsen som brukar kallas ”vår skånska vildmark”. Härifrån går också den del av Skåneleden som kallas Ås till ås-leden och som slutar vid Brösarp på Österlen. I byns lilla centrumkärna finns det mesta du behöver, för ett större utbud åker du till Hyllinge köpcentrum och Helsingborg. Hyllinge är ett populärt område bland barnfamiljer. Här finns en fiskedamm och en golfbana, Lydinge GK. Förskolor och skolor finns i båda orterna.
EKONOMI
Utgångspris 2 495 000 kr
Taxeringsvärde 1 691 000 kr
Byggnadsvärde 1 389 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (2 st) 1 205 000 krINFORMATION
Typ Villa
Boarea 138 m2
Biarea 35 m2
Tomtareal 1020 m2
Rum 4
Byggår 2001
Bredband ADSL.
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 3 500 kr/år
Värme 12 000 kr/år
Renhållning 3 281 kr/år
Vatten 4 925 kr/år
Totalt 23 706 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
För 2 personer

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts
Grund Betong/Platta
Stomme Trä
Uppvärmning Elpanna med luftåtervinning
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Hängrännor Målad plåt
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Kvigan 1

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 1 020 m² (friköpt). Väldigt trevligt anlagd trädgård med varierande planteringart. Flertalet uteplatser finns och sammantaget en trädgård utöver det vanliga. Trädgården placeras i söderläge.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Uppvärmt garage samt tillhörande förråd.

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 138kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Beskrivning: HALL/ENTRÈ Hallen välkomnar oss med avhängning och förvaring genom garderob. Klinker på golv som löper vidare till kök och målade väggar. ALLRUM Allrummet är husets hjärta och en väldigt trevlig plats att vistas i. Öppet i nock, kamin och plats till olika möbleringar. Härifrån har man även bra kontakt med trädgårdssidan genom fönster och altandörr. Parkettgolv samt målade väggar. Vitlaserad panel i taket. SOVRUM 1 Större av sovrummen som rymmer dubbelsäng. Bra förvaring genom garderob samt klädkammare. Fin kontakt med trädgården genom altandörr. Målade väggar och parkettgolv. SOVRUM 2 Bra storlek för ungdom eller barn. Målade väggar samt parkett golv. SOVRUM 3 Bra storlek för ungdom eller barn. Målade väggar samt parkettgolv. BADRUM Fint badrum med klassiska material. Vitt kakel på väggar och terrakotta klinker på golv. Jacuzzi, tvättkommod med förvaring samt toalett. Dessutom golvvärme. KÖK Köket sträcker sig längst ena gaveln och består av köksdel och matplats. Stora fönster ger en trevlig utsikt över fälten. Matplatsen är dessutom rymlig nog för rejält matbord. Köksdelen är u-formad med gott om förvaring genom inredning från Nettonline. Bra arbetsytor erbjuds och full maskinpark genom häll, fläkt, fullhöjds kyl & frys och inbyggd ugn samt Micro. Klinker på golv och målade väggar. BADRUM Mindre av badrum mellan hall och kök. Samma material som i andra badrummet. Dusch, toalett, tvätt komod samt golvvärme. GROVKÖK/TVÄTTAVDELNING Husets bakre entré. Här finner vi teknikrum med gaspanna samt tvättavdelning med vask, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessutom gott om förvaring genom garderober. Klinker på golv. TRÄDGÅRD Trädgården är mycket tilltalande med höjdskillnader och varierande planteringar. Den japanska känslan finns med anlagd damm och små stigar som leder en runt. Längst med huset finns en träaltan och en skyddad uteplats. Stensatta partier på framsida och dessutom stensatta gångar som tar oss till, från och runt i trädgården.

Byggnadsår: 2001


Uppvärmning: Elpanna med luftåtervinning


Grund: Betong/Platta

Stomme: Trä

Bjälklag:

Fasad: Puts

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Målad plåt

Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
HALL/ENTRÈ
Hallen välkomnar oss med avhängning och förvaring genom garderob. Klinker på golv som löper vidare till kök och målade väggar.

ALLRUM
Allrummet är husets hjärta och en väldigt trevlig plats att vistas i. Öppet i nock, kamin och plats till olika möbleringar. Härifrån har man även bra kontakt med trädgårdssidan genom fönster och altandörr. Parkettgolv samt målade väggar. Vitlaserad panel i taket.

SOVRUM 1
Större av sovrummen som rymmer dubbelsäng. Bra förvaring genom garderob samt klädkammare. Fin kontakt med trädgården genom altandörr. Målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Bra storlek för ungdom eller barn. Målade väggar samt parkett golv.

SOVRUM 3
Bra storlek för ungdom eller barn. Målade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Fint badrum med klassiska material. Vitt kakel på väggar och terrakotta klinker på golv. Jacuzzi, tvättkommod med förvaring samt toalett. Dessutom golvvärme.

KÖK
Köket sträcker sig längst ena gaveln och består av köksdel och matplats. Stora fönster ger en trevlig utsikt över fälten. Matplatsen är dessutom rymlig nog för rejält matbord. Köksdelen är u-formad med gott om förvaring genom inredning från Nettonline. Bra arbetsytor erbjuds och full maskinpark genom häll, fläkt, fullhöjds kyl & frys och inbyggd ugn samt Micro. Klinker på golv och målade väggar.

BADRUM
Mindre av badrum mellan hall och kök. Samma material som i andra badrummet. Dusch, toalett, tvätt komod samt golvvärme.

GROVKÖK/TVÄTTAVDELNING
Husets bakre entré. Här finner vi teknikrum med gaspanna samt tvättavdelning med vask, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessutom gott om förvaring genom garderober. Klinker på golv.

TRÄDGÅRD
Trädgården är mycket tilltalande med höjdskillnader och varierande planteringar. Den japanska känslan finns med anlagd damm och små stigar som leder en runt. Längst med huset finns en träaltan och en skyddad uteplats. Stensatta partier på framsida och dessutom stensatta gångar som tar oss till, från och runt i trädgården.VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.