ALLA BILDER

Jonstorpsvägen 29, 90kvm


Välkommen till ett av Jonstorps äldsta hus med anor från 1800-talet. Boendet har nyligen genomgått en charmfull och tilltalande renovering!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
I hjärtat av Jonstorp finner vi detta boende med anor från 1800- talet. Den äldre charmen finns bevarad genom hela hemmet med tidstypiska attribut och charmiga detlajer. En lummig tomt med trevliga uteplatser omger huset och en kort promenad tar oss till havet och naturen. Bostaden har under senaste året genomgått en större renovering som tagit hänsyn till husets ålder så att den pittoreska känslan finns kvar. Nedanplan ger uttryck för bra sociala avdelningar med kök och vardagsrum bredvid varandra. Brädgolv tillsammans med synliga takbjälkar är trevliga inslag. På vintern hjälper en mysig kamin i vardagsrummet till att öka på charmen. Vidare finner vi på nedanplan ett nyrenoverat badrum med material som följer husets stil och ålder, riktigt snyggt. Bredvid badrummet placeras grovkök med tvättavdelning som även erbjuder mindre förvaring, väldigt praktiskt. Slutligen nås nedre plans sovrum som är stort med bra förvaringsmöjligheter. Från den charmiga entrén når vi ovanplan. Här finns det möjligheter att skapa dubbla sovrum alternativt ha det som idag med en vardagsrumsdel och ett sovrum, oavsett så följer samma trevliga känsla med till detta plan som sammanfattar detta boende på ett utmärkt vis. Huset passar de flesta, här kan familjen bo eller så är det utmärkt för den som söker ett lyxigt sommarboende i Kullabygden. Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!

Jonstorpsvägen 29
Ett av Jonstorps äldsta hus
Genomgående charm
Matplats i köket
Kök från 2018
Vy mot vardagsrum
Riktigt fin vardagsrumsdel
Detljer
Vardagsrumsdel
Vackra brädgolv
Även här finns det gott om ljusinsläpp
Tvättavdelning
….trevliga material
Nyrenoverat badrum i......
Sovrum på nedanplan
Hall och trapp till ovanplan
Detlajer
Trapp från annan vinkel
Vardagsrum eller sovrum på ovanplan
Vy mot sovrum
Sovrum på ovanplan
Entré
Lummig uteplats
Del av trädgården
Väldigt mysigt
Bild från ovan
Josntorp
planlosning
Nedanplan
planlosning
Ovanplan
Intilliggande tallskog
Närhet till hav
Närhet till bad
Detalj
Naturstråk
Grillplats
Skälderviken
EKONOMI
Taxeringsvärde 668 000 kr
Byggnadsvärde 233 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (2 st) 1 275 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 ½ plan
Boarea 90 m2
Biarea 30 m2
Tomtareal 469 m2
Rum 5
Byggår 1909
Bredband Bredband.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 6 000 kr/år
Värme 15 000 kr/år
Renhållning 1 500 kr/år
Vatten 4 000 kr/år
Totalt 26 500 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Träpanel
Grund Betong/Platta
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Uppvärmning Luft/Vatten (vattenburet)
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Självdrag
Hängrännor Plåt
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Tunneberga 1:39

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 469 m² (friköpt). Lummig och trevlig trädgård med gott om naturliga uteplatser.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Biluppställningsplats för 2 bilar

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Hela bostaden har genomgått en större renovering under senaste åren. Hela huset har målats om, alla invändiga ytskikt är renoverade, nytt badrum, ny tvättstuga, omplanering av planlösning, ny gjuten platta i stora delar, installerad golvvärme i vissa delar och ny el är några av de större saker som gjorts.Boarea: 90kvm

Sovrum: 3

Rum: 5Beskrivning: Praktisk och charmig HALL med avhängning under trapp som leder till ovanplan. Laminatparkett på golv och helt vidgjorda ytskikt. VARDAGSRUMMET erbjuder gott om ljusinsläpp genom många fönster. Bra planerat med en centralt placerad kamin. Tidsenliga brädgolv tillsammans med synliga takbjälkar. Allt renoverat 2018. Genom 2 olika hallar kommer man till KÖKET som har uppdaterats och renoverats under 2018. Linjen går i lantlig stil och vitvaror följer genom kyl/frys, fläkt, och induktionshäll. Trevlig kontakt med resterande delar av huset och trädgården från det centralt placerade köket. Bra matplats erbjuds även för ca 6 personer. BADRUMMET är helt nyrenoverat och går i en trevlig stil som passar med resterande delar av boendet. Vitt kakel på väggar och mönstrat klinker ger en skön känsla. Påkostad inredning genom tvätt kommod med vask, toalett, duschhörna, handukstork samt vattenburen golvvärme. Renoverat 2018. Bostaden har även utrustats med ett praktiskt GROVKÖK. Arbetsbänk, tvättmaskin och förvaring erbjuds. Även denna del renoverades under 2018. Nedanvåningen erbjuder även ett större SOVRUM med praktisk golvvärme och helt nyrenoverade ytskikt. Ovanplans ALLRUM kan likväl göras om till sovrum. Genomgående charmiga brädgolv tillsammans med vackert målad pärlspont är trevliga faktorer. Allt renoverat 2018. Boendets andra SOVRUM finner vi på ovanplan. Vackra brädgolv och trevlig pärlspont. Allt renoverat 2018. Hela huset är omgiven av en väldigt mysig TRÄDGÅRD. Flertalet uteplatser tillsammans med planteringar och rabatter är fina inslag. Här finns även plats för dubbla bilar på uppställningsplats.

Byggnadsår: 1909


Uppvärmning: Luft/Vatten (vattenburet)


Grund: Betong/Platta

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Träpanel

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2-glasfönster

Ventilation: Självdrag
Praktisk och charmig HALL med avhängning under trapp som leder till ovanplan. Laminatparkett på golv och helt vidgjorda ytskikt.

VARDAGSRUMMET erbjuder gott om ljusinsläpp genom många fönster. Bra planerat med en centralt placerad kamin. Tidsenliga brädgolv tillsammans med synliga takbjälkar. Allt renoverat 2018.

Genom 2 olika hallar kommer man till KÖKET som har uppdaterats och renoverats under 2018. Linjen går i lantlig stil och vitvaror följer genom kyl/frys, fläkt, och induktionshäll. Trevlig kontakt med resterande delar av huset och trädgården från det centralt placerade köket. Bra matplats erbjuds även för ca 6 personer.

BADRUMMET är helt nyrenoverat och går i en trevlig stil som passar med resterande delar av boendet. Vitt kakel på väggar och mönstrat klinker ger en skön känsla. Påkostad inredning genom tvätt kommod med vask, toalett, duschhörna, handukstork samt vattenburen golvvärme. Renoverat 2018.

Bostaden har även utrustats med ett praktiskt GROVKÖK. Arbetsbänk, tvättmaskin och förvaring erbjuds. Även denna del renoverades under 2018.

Nedanvåningen erbjuder även ett större SOVRUM med praktisk golvvärme och helt nyrenoverade ytskikt.

Ovanplans ALLRUM kan likväl göras om till sovrum. Genomgående charmiga brädgolv tillsammans med vackert målad pärlspont är trevliga faktorer. Allt renoverat 2018.

Boendets andra SOVRUM finner vi på ovanplan. Vackra brädgolv och trevlig pärlspont. Allt renoverat 2018.

Hela huset är omgiven av en väldigt mysig TRÄDGÅRD. Flertalet uteplatser tillsammans med planteringar och rabatter är fina inslag. Här finns även plats för dubbla bilar på uppställningsplats.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.