ALLA BILDER

Fjällvägen 14, 123kvm


Välkommen till denna mycket välskötta och välplanerade enplansvilla på Söderåsens sluttning med vy över landskapet från den fint anlagda trädgården!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Bilen parkeras smidigt på den dubbla, stenlagda uppställningsplatsen direkt utanför entrén.
Väl inne möts vi av en praktisk hall med både avhängning och viss möjlighet till ytterligare möblering. Vid hallen finns det också en gäst-wc samt en rymlig klädkammare. Efter klädkammaren finns passage in till tvättstuga och vidare in till det f.d garaget som idag är inrett som ett hobbyrum eller verkstad med klinker på golvet och eget fönster samt entré. Utrymmet går att återställa till garage igen för den som vill eller skulle det kunna användas som exempelvis tonårsrum.
I passagen ut till dessa utrymmen är det möjligt att möblera som kontor eller bara använda som extra förvaringsyta.

Går vi vidare in från hallen mot själva bostadsdelen så öppnar den härliga samvaroytan bestående av vardagsrum, matsal och kök upp sig. Här finns riktigt gott om plats för både stora middagsbjudningar och allmänt umgänge! I vardagsrumsdelen finns dessutom en kamin för extra trivsel och värme under kallare månader!
Från vardagsrummet finns utgång till det ca 20 kvm stora uterummet som under stora delar av året fungerar som ett extra vardagsrum. Skjutdörrsparti leder ut till den stora och fint anlagda trädgården med en stenlagd del och ett stort trädäck i Lärkträ med sol under både förmiddag och kväll under sommaren!
Den yta som idag används som matsal går enkelt att dela av till ursprungsplanlösnigen för att få ett extra sovrum.

Det fina köket med ekinredning och bänkskivor i svart marmor sattes in 2012. Planlösningen mellan matsal, vardagsrum och kök är öppen och även i köket finns en stor matplats för 4-6 personer. Utrustningen består av fullhöjds kyl och frys, ugn med häll, fläktkåpa, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin.

En mindre hall leder in till de nuvarande båda sovrummen. Det större av dem har tillgång till en praktisk klädkammare samt garderobsvägg och det andra har en inbyggd garderob.
Från hallen nås det väl tilltagna badrummet i originalutförande med våtrumsmatta på väggar och golv. Handfat med kommod under, wc samt en nyare duschkabin finns.

I husets alla rum ligger parkettgolv och i de gemensamma ytorna vid kök, matplats och vardagsrum är det helt nylagt under 2012.

Välkommen att boka visning!

Trädgårdssidan med uterum och plats för stora sällskap
Entréhall
Gäst-wc
Kök
Kök
Kök
Del av köket
Vy från köket mot vardagsrum
Del av vardagsrum med utgång till uterum
Härligt uterum!
Del av uterum
Del av vardagsrum med kamin
Värmande trivselhöjare!
Del av vardagsrum
Matsal
Sovrum 1
Sovrum 2
Badrum med duschkabin
Trädäck
Gott om plats för umgänge även utomhus!
Stort trädäck i Lärkträ
Del av trädgård.
Del av trädgård
Tack vare tomtens höga läge bjuds utsikt ända till Hallandsåsen från trädgårdssidan
Uteplats på entrésidan
Entré
Entrésidan
planlosning
Planlösning
Karta
EKONOMI
Utgångspris 2 350 000 kr
Taxeringsvärde 1 164 000 kr
Byggnadsvärde 898 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (6 st) 1 200 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 plan
Boarea 123 m2
Biarea 29 m2
Tomtareal 663 m2
Rum 5
Byggår 1990
Energiklass D
Bredband Fiber
Tv Fiber

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 6 500 kr/år
Värme 9 000 kr/år
Renhållning 4 000 kr/år
Vatten 3 000 kr/år
Hemförsäkring 4 700 kr/år
Sotning 500 kr/år
Totalt 27 700 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Trä
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Uppvärmning Gaspanna
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Hängrännor Plåt
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Sparvugglan 2

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
107 kWh

TOMT
Tomtarea 663 m² (friköpt).

UTEPLATS
Stort, härligt uterum med öppningsbara skjutpartier ut mot den härliga trädgården med en stor del stenlagd yta, dels på trädgårdssidan men även runt husets gavel och fram mot entrésidan samt ett riktigt stort trädäck med plats för sommarens stora fester!

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Två stenlagda biluppställningsplatser på tomten vid entrén. Före detta garage med plats för en bil, numera omgjort till ett rum men går att återställa till ursprungsutförandet.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd på trädgårdssidan med plats för redskap.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
2002Boarea: 123kvm

Sovrum: 2

Rum: 5Energideklaration: 107kWh/m² år

Beskrivning: HALL Med parkettgolv och avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Vid entrén finns också gäst-wc och längre in i hallen finns en rymlig och praktisk klädkammare. KÖK Stort fint kök med inredning i ek och bänkskivor i svart marmor. Det finns även en matplats i köket med plats för 4-6 personer och den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn med häll, fläkt och integrerad mikro. Allt från 2012. MATSAL/VARDAGSRUM Stort öppet samvaroutrymme mellan både kök, matsal och vardagsrum. Genomgående nytt parkettgolv i hela denna yta. I vardagsrumsdelen finns dessutom en kamin för extra trivselfaktor och värme. Utgång finns till det ca 20 kvm stora uterummet och vidare ut till trädgården. SOVRUM 1 Stort med parkettgolv och såväl större klädkammare som garderobsvägg till förvaring. SOVRUM 2 Något mindre rum med en inbyggd garderob och parkett på golvet. BADRUM Rymligt badrum i originalutförande med våtrumsmatta på väggar och golv. Inredningen består av handfat med kommod under, wc samt nyare duschkabin. TVÄTTSTUGA Ligger i delen där huset byggts ihop med garaget och fungerar också som groventré. Golvet är belagt med klinker och under den är det golvvärme för extra komfort. Både tvättmaskin och torktumlare. F.D GARAGE Används idag som hobbyrum men kan återställas till ursprungsanvändningen av den som önskar. Som det är inrett idag skulle det även kunna fungera som ett extra sovrum med egen entré och fönster ut mot trädgården.

Byggnadsår: 1990


Uppvärmning: Gaspanna


Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag:

Fasad: Trä

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: Mekanisk frånluft
HALL
Med parkettgolv och avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Vid entrén finns också gäst-wc och längre in i hallen finns en rymlig och praktisk klädkammare.

KÖK
Stort fint kök med inredning i ek och bänkskivor i svart marmor. Det finns även en matplats i köket med plats för 4-6 personer och den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn med häll, fläkt och integrerad mikro. Allt från 2012.

MATSAL/VARDAGSRUM
Stort öppet samvaroutrymme mellan både kök, matsal och vardagsrum. Genomgående nytt parkettgolv i hela denna yta. I vardagsrumsdelen finns dessutom en kamin för extra trivselfaktor och värme.
Utgång finns till det ca 20 kvm stora uterummet och vidare ut till trädgården.

SOVRUM 1
Stort med parkettgolv och såväl större klädkammare som garderobsvägg till förvaring.

SOVRUM 2
Något mindre rum med en inbyggd garderob och parkett på golvet.

BADRUM
Rymligt badrum i originalutförande med våtrumsmatta på väggar och golv. Inredningen består av handfat med kommod under, wc samt nyare duschkabin.

TVÄTTSTUGA
Ligger i delen där huset byggts ihop med garaget och fungerar också som groventré. Golvet är belagt med klinker och under den är det golvvärme för extra komfort. Både tvättmaskin och torktumlare.

F.D GARAGE
Används idag som hobbyrum men kan återställas till ursprungsanvändningen av den som önskar. Som det är inrett idag skulle det även kunna fungera som ett extra sovrum med egen entré och fönster ut mot trädgården.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.