ALLA BILDER

Juligatan 11, 154kvm


Familjevänligt boende på lugna Sofieberg med stor välskött trädgård och härlig inglasad uteplats vänd mot söder! Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Välkommen till en välskött enplansvilla med en väl omhändertagen trädgård och stor inglasad uteplats om ca 20kvm! Här bor du på ca 150 väldisponerade kvm med luftiga ytor och stora sovrum.

Detta väldigt fina hus erbjuder en stor trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd, trädgårdsland och växthus med vindruvor. Den välskötta trädgården erbjuder flertalet uteplatser och dess storlek bjuder in till lek. När hungern slår till och kvällen nalkas flyttar vi in i det stora inglasade uterummet som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Här får hela familjen plus vänner plats och kvällen förlängs. Ute på tomten finns även en friggebod för förvaring och i anslutning till huset finns även ett större förråd.

Väl inne i huset möts vi av en välkomnande och luftig hall med goda avhängningsmöjlighteter. Från hallen når vi två sovrum, kök och allrummet. Vardagsrummet i sin L-formade planlösningen ger en naturlig uppdelning mellan matsal och allrum. Med de stora fönsterpartierna, det fina parkettgolvet, utgången till uterummet och braskaminen är detta ett fantastiskt rum och en naturlig samlingsplats för hela familjen. Vidare in i huset kommer vi till två sovrum som ligger i fil mot den lugna baksidan. Båda rummen erbjuder förvaring via inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummen finner vi en större klädkammare samt badrum och gäst-wc. Badrummet genomgick en renovering (-94) och är idag helkaklat. Från Entrén och direkt till höger finner vi det fräscha köket som renoverades 2008 med vita luckor, delvist kaklade väggar och en komplett maskinpark. Vidare igenom köket når vi groventrén med tillhörande tvättstuga och bra arbetsytor. Längst bort i bostaden ligger det tredje sovrummet som även det erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring via praktiska skjutdörrsgarderober.

Sammantaget ett väldigt välskött hus med en väl omhändertagen trädgård perfekt för familjen.

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Juligatan 11
Översiktsbild av tomten
Fantastiskt välskött trädgård
Del av trädgård
Trädgård med del av uterum
Baksida med förråd
Det inglasade uterummet
Här finns plats för större soffgrupp
Del av allrum med soffgrupp och mysig braskamin
Matsalsdelen i det stora allrummet
Del av matplats och hall
Detalj
Sovrum 1
Master bedroom med gott om förvaring och utgång till trädgård
Hall och entré
Del av kök med vy mot matplats
Kök med vy mot groventré och sovrum 3
Snyggt inbyggd ugn & micro
Tvättstuga och groventré
Bra med arbetsytor i tvättstugan
Helkaklat badrum
Gäst-WC
planlosning
Planlösning
EKONOMI
Utgångspris 3 995 000 kr
Taxeringsvärde 2 435 000 kr
Byggnadsvärde 1 328 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (7 st) 2 720 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1-plans med platta på mark
Boarea 154 m2
Biarea 19 m2
Tomtareal 1008 m2
Rum 4
Byggår 1967
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet. Finns även takantenn.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren. Enligt taxeringsinformationen är boarea: 134kvm & biarea: 19kvm

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 15 995 kr/år
Värme 10 000 kr/år
Renhållning 3 001 kr/år
Vatten 2 640 kr/år
Hemförsäkring 4 404 kr/år
Sotning 100 kr/år
Totalt 36 140 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts och stående träpanel vid fönsterbröstning
Grund Platta på mark
Stomme Lättbetong (siporex)
Uppvärmning Fjärrvärme, Luftvärmepump
Takbeklädnad Eternit
Ventilation Självdrag, mekanisk frånluft
Hängrännor Plåt
Fönster 2- och 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Eleonora 12

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
154 kWh

TOMT
En helt underbar trädgård på gaveln med utrymme för många uteplatser där man kan njuta av lugnet och solen. Tomten i sig är en insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd, häckar och ditt egna växthus.

UTEPLATS
I denna fantastiska trädgård finns det möjlighet för flertalet mysiga uteplatser, antingen badandes i solen eller under ett träd i skuggan. Här finns även ett stort inglasat uterum om ca 20 kvm i soligt söderläge.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Carport med plats för en parkerad bil.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd i anslutning till carport och större förråd på baksidan. I trädgården finner vi ett växthus och en friggebod för yterliggare förvaring.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
1994 nytt badrum
1994 utbyggnad vardagsrum
1995 ny gäst wc
1995 nytt tak till carporten
1995 nya vindskivor
1998 stensättning groventrén
1998 byggs trädgårdsförråd
2004 installation braskamin
2008 nytt kök och vitvaror
2010 panelbyte öster varmförråd
2012 ny panel söder varmförråd och nytt papptak
2013 ny fjärrvärmecentral
2013 renovering uterum
2016 garderob masterbedroom
2016 /17 Skjutdörrsgarderob sovrum 3 (fd garage)
2016 Installation av el ute samt badrum
2016 Installation stadsnätet /bredband
2016 Installation luft/luftvärmepump
2017 Installation handduksstork
Boarea: 154kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Energideklaration: 154kWh/m² år

Beskrivning: ENTRÈ En ljus och väldigt välkomnande entré som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter direkt till höger och även via garderob om så önskas. På golvet ligger det ett ljust laminatgolv och väggarna är vita. GROVENTRÈ Via groventrén når vi tvättstuga och det tillbyggda sovrummet (-77) som är ett omgjort garage. Goda avhängningsmöjligheter. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv i en nyans av terrakotta och väggarna är i en lite ljusare nyans. VARDAGSRUM Ett stort och luftigt vardagsrum vars fönsterpartier ger rummet ett underbart ljust intryck. Formen som ett L ger en naturlig uppdelning av rummet i matsal och allrum. Matsalen är väl tilltagen och ger utrymme för en matplats om ca 8 personer plus kompletterande möblering. I allrumsdelen finns plats för större soffgrupp och braskaminen förhöjer mysfaktorn. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv och väggarna är ljusa. SOVRUM ETT Från vardagsrummet når vi hallen som tar oss till två av de tre sovrummen. Här ligger sovrummen i fil mot den lugna bakgården. Det första sovrummet används idag som kontor och här finns gott om plats för en dubbelsäng. Förvaring sker via inbyggda garderober. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna går i en ljusare blå nyans. SOVRUM TVÅ Master bedroom erbjuder gott om plast för en dubbelsäng och mycket förvaring via inbyggda garderober längs med två väggar av rummet. Härifrån finns även utgång till trädgården och en mindre stensatt uteplats. Ljust laminatgolv och ljusa väggar. SOVRUM TRE Det tredje sovrummet är ett omgjort garage och ligger i anslutning till groventrén. Även detta rum är väl tilltaget och det finns gott om plats för dubbelsäng. Förvaring sker via skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Laminatgolv. KÖK Väldigt fräscht kök med snygga och tidlösa vita luckor. Köket erbjuder en komplett maskinpark (-08) med diskmaskin, induktionshäll, kyl, frys, inbyggd ugn/micro och bra med förvaring. Ovanför köksbänken sitter ett snyggt kakel som förhöjer det redan fräscha köket. Laminatgolv. TVÄTTSTUGA Rymlig tvättstuga med tvättmaskin (-08) och en torktumlare (-11). Slitstarkt och snyggt klinker. BADRUM Helkaklat badrum (-94) i tidlösa färger. Här erbjuds dusch med duschväggar, wc, kommod, handdukstork och bra med förvaring. WC Gäst-wc med vask, underskåp och klinker. Fräschades upp (-95). OMRÅDE Här på Sofieberg bor du med närhet till Filborna arena, grundskolor, närservice så som vårdcentral, livsmedelsaffär, konditori, frisör och tobaksaffär. Samt Jordbodalen med grönområden, ankdamm, lekplats och nöjesparken Sundspärlan..

Byggnadsår: 1967


Uppvärmning: Fjärrvärme, Luftvärmepump


Grund: Platta på mark

Stomme: Lättbetong (siporex)

Bjälklag:

Fasad: Puts och stående träpanel vid fönsterbröstning

Takbeklädnad: Eternit

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2- och 3-glasfönster

Ventilation: Självdrag, mekanisk frånluft
ENTRÈ
En ljus och väldigt välkomnande entré som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter direkt till höger och även via garderob om så önskas. På golvet ligger det ett ljust laminatgolv och väggarna är vita.

GROVENTRÈ
Via groventrén når vi tvättstuga och det tillbyggda sovrummet (-77) som är ett omgjort garage. Goda avhängningsmöjligheter. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv i en nyans av terrakotta och väggarna är i en lite ljusare nyans.

VARDAGSRUM
Ett stort och luftigt vardagsrum vars fönsterpartier ger rummet ett underbart ljust intryck. Formen som ett L ger en naturlig uppdelning av rummet i matsal och allrum. Matsalen är väl tilltagen och ger utrymme för en matplats om ca 8 personer plus kompletterande möblering. I allrumsdelen finns plats för större soffgrupp och braskaminen förhöjer mysfaktorn. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv och väggarna är ljusa.

SOVRUM ETT
Från vardagsrummet når vi hallen som tar oss till två av de tre sovrummen. Här ligger sovrummen i fil mot den lugna bakgården. Det första sovrummet används idag som kontor och här finns gott om plats för en dubbelsäng. Förvaring sker via inbyggda garderober. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna går i en ljusare blå nyans.

SOVRUM TVÅ
Master bedroom erbjuder gott om plast för en dubbelsäng och mycket förvaring via inbyggda garderober längs med två väggar av rummet. Härifrån finns även utgång till trädgården och en mindre stensatt uteplats. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

SOVRUM TRE
Det tredje sovrummet är ett omgjort garage och ligger i anslutning till groventrén. Även detta rum är väl tilltaget och det finns gott om plats för dubbelsäng. Förvaring sker via skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Laminatgolv.

KÖK
Väldigt fräscht kök med snygga och tidlösa vita luckor. Köket erbjuder en komplett maskinpark (-08) med diskmaskin, induktionshäll, kyl, frys, inbyggd ugn/micro och bra med förvaring. Ovanför köksbänken sitter ett snyggt kakel som förhöjer det redan fräscha köket. Laminatgolv.


TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med tvättmaskin (-08) och en torktumlare (-11). Slitstarkt och snyggt klinker.

BADRUM
Helkaklat badrum (-94) i tidlösa färger. Här erbjuds dusch med duschväggar, wc, kommod, handdukstork och bra med förvaring.

WC
Gäst-wc med vask, underskåp och klinker. Fräschades upp (-95).OMRÅDE

Här på Sofieberg bor du med närhet till Filborna arena, grundskolor, närservice så som vårdcentral, livsmedelsaffär, konditori, frisör och tobaksaffär. Samt Jordbodalen med grönområden, ankdamm, lekplats och nöjesparken Sundspärlan..

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.