ALLA BILDER

Gustavslundsvägen 10, 116kvm


Nu finns möjligheten att förvärva ett radhus på populära Gustavslund med uterum i härligt västerläge! Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Välkommen till Gustavslundsvägen 10 och detta trevliga radhus beläget på lugna och barnvänliga Gustavslund. Radhuset är fördelat på tre våningar och 116 väldisponerade kvm. På entréplan finner vi de gemensamma sällskapsytorna med kök, stort och ljust vardagsrum, samt praktiska utrymmen som tvättstuga och ett extra rum som kan brukas som sovrum alt. kontor. Från vardagsrummet når vi det härliga inglasade uterummet som förlänger sommarhalvåret. En trappa upp finner vi två sovrum i bra storlek och gott om förvaringsmöjligheter. Högst upp i bostaden finner vi den inredda vinden som idag nyttjas som ett sovrum. Det finns två badrum med duschmöjligheter i bostaden samt ett större förråd på baksidan. Sammantaget är detta ett väldigt trevligt radhus där familjen verkligen kommer att trivas!

På Gustavslund bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till skolor, lekplatser, grönområden och närservice. Här finns även bra kommunikationer med buss in till Helsingborgs centrum och för bilpendlaren når du E4/E6 på ett par minuter.

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Gustavslundsvägen 10
Hall med bra utrymme för avhängning
Sovrum/kontor på nedre plan
Kök med naturlig matplatsdel
Charmigt burspråk
Kök med komplett maskinpark
I anslutning finns även tvättstugan
Badrum entréplan
med duschhörna
Trappa till övre plan samt vy mot vardagsrum
Utång till uteplatsen
Vardagsrum med soffhörna
Rymligt med mycket ljus
Gott om plats för nära och kära
Härlig uteplats i västerläge
Här går det att njuta av lugnet och solen
En trappa upp
Sovrum på övre plan
praktisk skjutdörrsgarderob
Sovrum 2 övre plan
Stort och fräscht badrum
med jacuzzi
Inredd vind
Närliggande lekplats
Välkommen!
planlosning
Planlösning entréplan
planlosning
Planlösning övre plan
planlosning
Planlösning vindsplan
Detta populära område för såväl barnfamiljer som seniorer ligger i Helsingborgs östra ytterkant och har fått sitt namn från en gård som fortfarande finns kvar i området. Här finns mest villor, kedjehus och radhus. Det är ett lugnt och skönt område med fina grönytor, bra skolor, förskolor och livsmedelsbutik.
EKONOMI
Utgångspris 2 495 000 kr
Taxeringsvärde 1 444 000 kr
Byggnadsvärde 884 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (10 st) 2 030 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 ½ plan med vind
Boarea 116 m2
Tomtareal 162 m2
Rum 5
Byggår 1974
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 6 929 kr/år
Värme 13 436 kr/år
Samfällighetsavgift 6 500 kr/år
Hemförsäkring 3 356 kr/år
Totalt 30 221 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och är beroende på den enskilda förbrukning. I samfälligheten ingår vatten och renhållning.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel och stående träpanel vid fönsterbröstning
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Uppvärmning Fjärrvärme
Takbeklädnad Tegel
Ventilation Mekanisk frånluft
Hängrännor Målad plåt
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Aron 2

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 162 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad.

UTEPLATS
Uteplats på baksidan i västerläge där en del är inglasad och en del är stensatt, här finns öven ett förråd. På framsidan finns en mindre stensatt uteplats.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Bilplats 1: Carport.
Bilplats 2: P-plats.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd på bakisdan

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 116kvm

Sovrum: 4

Rum: 5Beskrivning: Entréplan HALL Stor och ljus välkomnande hall med avhängning direkt till vänster. Mörkt laminatgolv som följer med ut i vardagsrummet, vita väggar. KÖK Stort och ljust kök med bra arbetsytor och en naturlig plats för matgrupp vid burspråket. Köket erbjuder gott om förvaring och vita köksluckor. I form av vitvaror erbjuds en komplett maskinpark med full kyl&frys, spishäll, diskmaskin, fläkt, inbyggd micro & ugn. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljusa. VARDAGSRUM I änden av bostaden öppnar sig vardagsrummet upp med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns möjlighet att dela upp vardagsrummet i en del med soffgrupp och tv-hörna och en del som läshörna eller ytterligare matplats. Härifrån når vi bostadens inglasade uterum. Väggarna är vita. SOVRUM/KONTOR Ett av bostadens sovrum befinner sig på entréplan. Här finns det plats för säng och förvaring sker via praktisk skjutdörrsgarderob. Laminatgolv och ljusa väggar. BADRUM Badrum WC, dusch och praktisk kommod. Plastmatta på golv och väggarna är kaklade. TVÄTT I anslutning till köket ligger även tvättstugan. Här finns bra arbetsyta och förvaring samt dubbla tvättmaskiner. Klinker på golvet och vita väggar. Övervåning SOVRUM Det stora sovrummet ligger åt vänster och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och kompletterande möblemang. Förvaring sker via en klädkammare och skjutdörrsgarderob. SOVRUM Ett mindre sovrum men ändå plats för dubbelsäng och kontorshörna. BADRUM Stort badrum med jacuzzi, WC, bidé, handdukstork och större kommod för extra förvaring. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob. Här finns ett fönster för ett härligt och naturligt ljusinsläpp. Plastmatta på golv och väggarna är kaklade. Vind SOVRUM Längst upp i bostaden har vinden blivit inredd och här ligger bostadens fjärde sovrum med fönster och bra med utrymme. UTERUM Bostadens inglasade uterum är belägen i västerläge och fungerar som ett extra rum på sommaren. Storleken är bra och här finns plats för ett större loungeset. Vill man istället ha solen i ansiktet går det bra att flytta ut till den stensatta delen alldeles bredvid.

Byggnadsår: 1974


Uppvärmning: Fjärrvärme


Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Tegel och stående träpanel vid fönsterbröstning

Takbeklädnad: Tegel

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Målad plåt

Fönster: 2-glasfönster

Ventilation: Mekanisk frånluft
Entréplan
HALL
Stor och ljus välkomnande hall med avhängning direkt till vänster. Mörkt laminatgolv som följer med ut i vardagsrummet, vita väggar.

KÖK
Stort och ljust kök med bra arbetsytor och en naturlig plats för matgrupp vid burspråket. Köket erbjuder gott om förvaring och vita köksluckor. I form av vitvaror erbjuds en komplett maskinpark med full kyl&frys, spishäll, diskmaskin, fläkt, inbyggd micro & ugn. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM
I änden av bostaden öppnar sig vardagsrummet upp med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns möjlighet att dela upp vardagsrummet i en del med soffgrupp och tv-hörna och en del som läshörna eller ytterligare matplats. Härifrån når vi bostadens inglasade uterum. Väggarna är vita.

SOVRUM/KONTOR
Ett av bostadens sovrum befinner sig på entréplan. Här finns det plats för säng och förvaring sker via praktisk skjutdörrsgarderob. Laminatgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Badrum WC, dusch och praktisk kommod. Plastmatta på golv och väggarna är kaklade.

TVÄTT
I anslutning till köket ligger även tvättstugan. Här finns bra arbetsyta och förvaring samt dubbla tvättmaskiner. Klinker på golvet och vita väggar.

Övervåning
SOVRUM
Det stora sovrummet ligger åt vänster och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och kompletterande möblemang. Förvaring sker via en klädkammare och skjutdörrsgarderob.

SOVRUM
Ett mindre sovrum men ändå plats för dubbelsäng och kontorshörna.

BADRUM
Stort badrum med jacuzzi, WC, bidé, handdukstork och större kommod för extra förvaring. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob. Här finns ett fönster för ett härligt och naturligt ljusinsläpp. Plastmatta på golv och väggarna är kaklade.

Vind
SOVRUM
Längst upp i bostaden har vinden blivit inredd och här ligger bostadens fjärde sovrum med fönster och bra med utrymme.

UTERUM
Bostadens inglasade uterum är belägen i västerläge och fungerar som ett extra rum på sommaren. Storleken är bra och här finns plats för ett större loungeset. Vill man istället ha solen i ansiktet går det bra att flytta ut till den stensatta delen alldeles bredvid.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.