ALLA BILDER

Ahlmansgatan 2, 0kvm


Nybyggt stenhus i ett plan på bra läge i Mörarp. Spännande planlösning med 4 bra sovrum och stora socila avdelningar. Stor trädgård med möjligheter!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Välkommen till Köpmannagatan 10 och detta rejäla stenhus i ett plan. Med sina 130 m2 så rymmer det mer en väl den stora familjen. En öppen och social planlösning som ger gott om plats för umgänge är hjärtat i detta hus. Mitt i rummet finner vi en matplats där det största av långbord ryms. Invid matplats finner vi även gott om plats för soffgrupp. Öppenheten mot kök är total och förutom detta så är köket välutrustat och genomtänkt. Hela bostaden har samma genomgående golv och vattenburen golvvärme, snyggt och bekvämt. Från matplatsen når man även trädgården och hela rummet har bra ljusinsläpp genom gott om fönster. Boendet är planerat för en vuxen avdelning och en ungdoms avdelning. Var avdelning har sitt eget badrum. Från master bedroom når man badrummet från sovrummet vilket får en lyxig hotellkänsla att infinna sig. Rummet är dessutom generöst till ytan med bra förvaring genom garderober. På andra sidan av huset placeras de tre ungdomsrummen varav två är lik stora och ett lite större. Alla rummen har förvaring genom garderober och som nämnt ovan så finner vi det andra av badrummen på denna sida av huset. Entrén är även den välplanerad med klinker på golv och stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Härifrån nås även teknikrummet som även det hyser gott om skåp samt tvättavdelning. Huset omgärdas av en stor trädgård. Gott om möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på sin trädgård.

Sammantaget ett riktigt rejält hem som passar såväl familjen som äldre. Hörnläget och den stora tomten gör att gott om möjligheter finns för att skapa en trevlig utemiljö. Invändigt är det inget att klaga på utan allt är genomtänkt och välbyggt. Enplanshus i sten när det är som bäst helt enkelt!

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!


Öppen och modern planlösning
Härliga ljusinsläpp och utgång till trädgården
Fullutrustat kök
Snyggt inrett
Både matplats och soffgrupp får plats.
Soffhörna
Vy från soffavdelningen
Master bedroom med...
...eget badrum
Snyggt och fräscht
Bra planerat
Detalj
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 4
Ungdomsavdelningens badrum
ENTRÉ
Teknikrum med,,,,
....tvättavdelning
planlosning
Planlösning
Entré
Enplans stenhus
Omgärdande staket
Stor trädgård
Altan
Ett populärt villaområde utanför Helsingborg med gammal historia. Här finns skola, idrottshall och en lugn och behaglig atmosfär som inte minst lockar barnfamiljerna. Tåget tar dig smidigt till Helsingborg med tätare turer under pendlingstiderna, vilket underlättar för de som bor i Mörarp men arbetar eller studerar i Helsingborg.
EKONOMI
Utgångspris 3 395 000 kr
Taxeringsvärde 276 000 kr
Fastställt 2015
Kod 210, Småhusenhet, tomtmarkINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1-plans med platta på mark
Tomtareal 1220 m2
Rum 5
Byggår 2017
Bredband Förberett för fiber
Tv Förberett för fiber

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 4 000 kr/år
Värme 7 000 kr/år
Renhållning 2 300 kr/år
Vatten 6 000 kr/år
Totalt 19 300 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts
Grund Betong
Stomme Lättbetong
Bjälklag Betong
Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe F750 med FX till och frånluft
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Hängrännor Plåt
Fönster 3-glasfönster isoler
Murstock Betong
FASTIGHETSBETECKNING
Mörarp 3:115

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 1 220 m² (friköpt).

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Gott om plats för biluppställning samt bra plats för carport.

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Vullan är i sin helhet byggd under 2017Boarea: 0kvm

Sovrum: 4

Rum: 5Beskrivning: HALL/ENTRÉ Grå klinker på golv och bra skjutdörrsgarderob till förvaring. Härifrån nås även teknik och tvätt avdelningen. TEKNIKRUM Fungerar som tvättavdelning samt teknikrum. Bra förvaring genom inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golv med underliggande golvvärme som är genomgående för hela bostaden. KÖK Kök, vardagsrum och soffavdelning placeras i öppen planlösning. Köket går i vitt och kommer från IKEA. Bra förvaring genom skåp samt gott om arbetsbänk. Fullutrustat med inbyggd Micro och ugn, induktionshäll, fläkt, fullhöjds kyl & frys samt diskmaskin. Slätspacklade väggar och snygg laminat på golv. ALLRUM Allrummet disponerar både matplats och soffgrupp. Matplatsen är rejäl med plats till långbord och stora middagar. Även soffavdelningen är av bra storlek. Här har man en bra vy över stora delar av huset samt trevlig kontakt med trädgården genom altandörrar. Genomgående snyggt laminat och bredspacklade väggar. MASTER BEDROOM Det största av sovrummen som dessutom har ett eget badrum. Anpassat för att passa föräldrarna och bra med plats till såväl dubbelsäng som förvaring genom garderob. Snyggt laminat och bredspacklade väggar. BADRUM 1 Badrum tillhörande master bedroom. Snygg hexagonklinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med toalett, kommod, dusch och handukstork. Dessutom bekväm golvvärme som är genomgående för hela huset. SOVRUM 2 Största av ungdomsrummen. Samma genomgående laminat och slätspacklade väggar. Förvaring genom garderob. SOVRUM 3/4 Mindre av ungdomsrummen, likväl av bra storlek. Snyggt laminat och slätspacklade väggar. Förvaring genom garderober. BADRUM 2 Ungdomsavdelningens badrum Även det välutrustat med dusch toalett, kommod och hadukstork. Hexagon klinker på golv och kaklade väggar.

Byggnadsår: 2017


Uppvärmning: Frånluftsvärmepump Nibe F750 med FX till och frånluft


Grund: Betong

Stomme: Lättbetong

Bjälklag: Betong

Fasad: Puts

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
HALL/ENTRÉ
Grå klinker på golv och bra skjutdörrsgarderob till förvaring. Härifrån nås även teknik och tvätt avdelningen.

TEKNIKRUM
Fungerar som tvättavdelning samt teknikrum. Bra förvaring genom inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golv med underliggande golvvärme som är genomgående för hela bostaden.

KÖK
Kök, vardagsrum och soffavdelning placeras i öppen planlösning. Köket går i vitt och kommer från IKEA. Bra förvaring genom skåp samt gott om arbetsbänk. Fullutrustat med inbyggd Micro och ugn, induktionshäll, fläkt, fullhöjds kyl & frys samt diskmaskin. Slätspacklade väggar och snygg laminat på golv.

ALLRUM
Allrummet disponerar både matplats och soffgrupp. Matplatsen är rejäl med plats till långbord och stora middagar. Även soffavdelningen är av bra storlek. Här har man en bra vy över stora delar av huset samt trevlig kontakt med trädgården genom altandörrar. Genomgående snyggt laminat och bredspacklade väggar.

MASTER BEDROOM
Det största av sovrummen som dessutom har ett eget badrum. Anpassat för att passa föräldrarna och bra med plats till såväl dubbelsäng som förvaring genom garderob. Snyggt laminat och bredspacklade väggar.

BADRUM 1
Badrum tillhörande master bedroom. Snygg hexagonklinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med toalett, kommod, dusch och handukstork. Dessutom bekväm golvvärme som är genomgående för hela huset.


SOVRUM 2
Största av ungdomsrummen. Samma genomgående laminat och slätspacklade väggar. Förvaring genom garderob.

SOVRUM 3/4
Mindre av ungdomsrummen, likväl av bra storlek. Snyggt laminat och slätspacklade väggar. Förvaring genom garderober.

BADRUM 2
Ungdomsavdelningens badrum Även det välutrustat med dusch toalett, kommod och hadukstork. Hexagon klinker på golv och kaklade väggar.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.