ALLA BILDER

Sonnadammsgatan 30, 121kvm


Välkommen till Sonnadammsgatan 30 och denna välplanerade enplansvilla med två uteplatser i soligt läge samt en stor källare med bastu och gillestuga!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Välkommen till Sonnadammsgatan 30 och detta mycket trevliga enplanshus. Huset omgärdas av en fantastisk trädgård som har tagits hand om mycket väl genom åren. Här erbjuds två uteplatser i soligt läge varav en som ligger väldigt trevligt inbäddad i husets vinkel.

Väl inne i huset möts vi av en stor och välkomnande hall som öppnar upp bostaden åt oss. Åt höger efter att vi gjort entré kommer vill till 3 av bostadens 4 sovrum. Samtliga sovrum är av bra storlek och har inbyggda garderober, från master bedroom når vi även den stensatta uteplatsen. I den här delen av bostaden finner vi även badrummet. Väl tillbaka till entrén hittar vi en gästtoalett och vidare kommer vi till matplatsen och köket. Här har vi ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och kontakten mellan kök och matplats gör det till en fröjd att ha middagsbjudningar. Här finn plats för alla, både nära och kära. Till sist kommer vi till vardagsrummet samt det fjärde sovrummet. Vardagsrummet har en härlig rymd och mycket ljus tack vare den underbara kontakten vi får med trädgården och den stensatta uteplatsen.

Tar vi trappan ner i källaren kommer vi till gillestugan med bra sociala umgängesytor. Här kan ytan användas som hobbyrum, bibliotek eller lekyta för barnen. Tvättstugan, som är väl tilltagen, befinner sig i källaren precis som bostadens egen spaavdelning där det installerats en bastu i badrummet.

Ett hus som är helt perfekt för familjen som söker efter ett lugnt område där chansen ges för att sätta sin egen prägel.

Huset säljs med en friskrivningsklausul.

Välkommen att boka visning!


Sonnadammsgatan 30
Rymlig hall
Matplats med kök och hall i bakgrunden
Stort kök
Bra arbetsytor
Detalj
Kök med vy mot matplatsen
Matplats med härligt ljuinsläpp
Matplatsen med vy mot vardagsrum och trappa ner till källaren i förgrunden
Mot vardagsrum med entré i ryggen
Härliga sociala umgängesytor
Sovrum/kontor intill vardagsrummet
Gott om plats för soffgrupp
Trevlig kontakt med trädgården
Vy mot hall från sovdel
Sovrum 3
Sovrum 1 med utång till uteplats
Sovrum 2
Badrum
WC
Gillestugan
Bra yta som kan användas till det mesta
Pingisrum
Badrum med bastu
Bastu
Tvättstuga med matkällare till vänster
Härlig uteplats i solen
Finns även förråd på tomten och carport
Trädgård med ljuvlig grönska
Trädgård som tar sig runt hela huset
Trädgårdsland för den med gröna fingrar
Växthus på baksidan
Detalj
En till uteplats
Områdesbild
Sonnadammsgatan 30 ur ett fågelperspektiv
Välkommen!
planlosning
Planlösning
planlosning
Planlösning
EKONOMI
Utgångspris 1 495 000 kr
Taxeringsvärde 898 000 kr
Byggnadsvärde 655 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (11 st) 311 300 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 plan med källare
Boarea 121 m2
Biarea 121 m2
Tomtareal 808 m2
Rum 5.5
Byggår 1969
Bredband Ansluten till Villafiber via bredbandsbolaget
Tv Ansluten till Villafiber via bredbandsbolaget

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 24 822 kr/år
Renhållning 3 500 kr/år
Vatten 8 391 kr/år
Hemförsäkring 4 500 kr/år
Totalt 41 213 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. Kostnaden för hushållsström inkluderar både hushållsel och drift av Luft/vatten-värmepumpen.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel och plåt
Grund Källare
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Uppvärmning Luft/vatten-värmepump
Takbeklädnad Taktegel
Ventilation Självdrag
Fönster 3-, 2- & 1-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Billesholms Gård 13:22

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 808 m² (friköpt). Tomten: bärbuskar, fruktträd och häckar.

UTEPLATS
Uteplats 1: Uteplats, läge väster.
Uteplats 2: Uteplats, läge söder.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Bilplats 1: Carport.
Bilplats 2: Uppfart.

ÖVRIGA BYGGNADER
Växthus och förråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 121kvm

Sovrum: 4

Rum: 5.5Beskrivning: Entréplan HALL Stor och välkomnande hall med snyggt och tåligt stengolv. Här finns gott om plats för avhängning och hallen tar oss vidare runt i hela bostaden. I direkt anslutning till entrén finner vi gäst-WC och trappan ner till källaren. KÖK Vidare in i huset åt vänster når vi det stora köket som har gott om arbetsytor. Köksluckorna går i ek och väggarna är delvist kaklade i vitt. Här erbjuds en komplett maskinpark i form av full kyl&frys, diskmaskin, ugn, micro och fläkt. I anslutning till köket finner vi den naturliga matplatsen med plats för 8-10 personer. VARDAGSRUM Vidare förbi matplatsen når vi vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för större soffgrupp och kompletterande möblemang. Härifrån når vi även den stensatta uteplatsen. Parkettgolv och väggarna är tapetserade. SOVRUM ggr 4 Det finns fyra sovrum i bostaden. 3 st ligger avskilda från samvaroutrymmena där alla tre erbjuder inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Det fjärde ligger i anslutning till vardagsrummet och är lite mindre i storlek, kan nyttjas som kontorsdel. Laminatgolv i alla och väggarna är tapetserade. WC Gäst WC med toalett och vask. Plastmatta på golv. BADRUM Stort och fräscht badrum med klinker på golv och tapetserade väggar. Här finns badkar, wc, bidé och praktisk kommod. Källare ALLRUM Stort allrum med mycket rymd där ytan kan nyttjas till det mesta. Antingen ett bibliotek med en läshörna, större soffgrupp med en TV eller lekavdelning för barnen. TVÄTTSTUGA Stor och rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Finns även matkällare för extra förvaring. BADRUM Bostadens egen spaavdelning med dusch, wc och bastu. FÖRRÅD Större förråd som idag används som pingisrum.

Byggnadsår: 1969


Uppvärmning: Luft/vatten-värmepump


Grund: Källare

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Tegel och plåt

Takbeklädnad: Taktegel

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 3-, 2- & 1-glasfönster

Ventilation: Självdrag
Entréplan
HALL
Stor och välkomnande hall med snyggt och tåligt stengolv. Här finns gott om plats för avhängning och hallen tar oss vidare runt i hela bostaden. I direkt anslutning till entrén finner vi gäst-WC och trappan ner till källaren.

KÖK
Vidare in i huset åt vänster når vi det stora köket som har gott om arbetsytor. Köksluckorna går i ek och väggarna är delvist kaklade i vitt. Här erbjuds en komplett maskinpark i form av full kyl&frys, diskmaskin, ugn, micro och fläkt. I anslutning till köket finner vi den naturliga matplatsen med plats för 8-10 personer.

VARDAGSRUM
Vidare förbi matplatsen når vi vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för större soffgrupp och kompletterande möblemang. Härifrån når vi även den stensatta uteplatsen. Parkettgolv och väggarna är tapetserade.

SOVRUM ggr 4
Det finns fyra sovrum i bostaden. 3 st ligger avskilda från samvaroutrymmena där alla tre erbjuder inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Det fjärde ligger i anslutning till vardagsrummet och är lite mindre i storlek, kan nyttjas som kontorsdel. Laminatgolv i alla och väggarna är tapetserade.

WC
Gäst WC med toalett och vask. Plastmatta på golv.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med klinker på golv och tapetserade väggar. Här finns badkar, wc, bidé och praktisk kommod.

Källare

ALLRUM
Stort allrum med mycket rymd där ytan kan nyttjas till det mesta. Antingen ett bibliotek med en läshörna, större soffgrupp med en TV eller lekavdelning för barnen.

TVÄTTSTUGA
Stor och rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Finns även matkällare för extra förvaring.

BADRUM
Bostadens egen spaavdelning med dusch, wc och bastu.

FÖRRÅD
Större förråd som idag används som pingisrum.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.