ALLA BILDER

Brunnsallén 71, 124kvm


Ett av få gavelradhus på Brunnsallén med en rejäl tomt som badar i sol! Uterum, renoverat badrum samt öppen modern planlösning på entréplan. Garage!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
På Brunnsallén 71 får du njuta av en vacker tomt med grönska. Omgärdad av en häck som gör att den blir insynsskyddad. Lättskötta grönytor samt ett trevligt uterum och en praktisk förvaringsbod. Huset är placerat på gaveln, så att solen vandrar runt om huset hela dagen, optimalt läge!

Entréplan erbjuder stora sociala ytor med ett öppet kök samt vardagsrum för både soffgrupp och matplats. Gästtoalett gör det hela mer praktiskt. En trappa upp finner vi tre sovrum samt ett gemensamt allrum med ett läckert burspråk. Badrummet är nyligen totalrenoverat och har både dusch och badkar. Längst ner i källaren finns en gillestuga som med fördel kan användas som tonårssovrum (finns egen entré till källardelen). Här är en rymlig tvättstuga med dusch, förrådsutrymme samt en verkstad.

Här bor du i ett riktigt barnvänligt område med skolor, dagis, goda kommunikationer och Vackra Ramlösaparken runt hörnet. Du blir del av en välskött samfällighet och husen stoltserar med riktigt låga driftkostnader. Garage ingår till varje hus. Varmt välkomna att boka visning!

Gavelradhus
Lättskött trädgård som badar i sol
Entré
Här välkomnas man av en grönskande rabatt
Entré in till öppen planlösning
Praktiskt förvaring
Gästtoalett
Möjlighet till matplats
Socialt öppet kök
Ljusa moderna material
Kök
Komplett maskinpark
Vardagsrum rymmer ytterligare matplats
och soffgrupp
I anslutning ligger uterummet
Gott om plats och sol hela förmiddagen
Vy från vardagsrummet mot köksdelen
Tillbaka i köket igen, vy från trappan mot köksdelen
Vy från köket mot den vitmålade trappan
Välkomna upp
Allrum med..
Trevligt burspråk
Master bedroom
Med full garderobsvägg. Finns klädkammare utanför!
Nyrenoverat badrum med dusch och badkar!
Tillbaka till allrummet och vy mot övriga två sovrum
Det vänstra är lite större än det..
högra. Men båda två i bra storlek!
Välkomna ner. Egen entré till källaren
Gillestugan är perfekt som tånorsrum, musikrum eller bio!
Tvättstuga - finns även förråd och verkstad i källaren.
Tomten
Angränsande lekplats
Brunnsallén med skymt av underbara Ramlösa parken
Stora hotellet
Ramlösa hälsobrunn
Ramlösa hälsobrunn
planlosning
Entréplan
planlosning
Ovanplan
planlosning
Källare
.....................
EKONOMI
Utgångspris 3 295 000 kr
Taxeringsvärde 1 879 000 kr
Byggnadsvärde 1 093 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (8 st) 1 200 000 krINFORMATION
Typ Villa
Boarea 124 m2
Biarea 57 m2
Tomtareal 276 m2
Rum 5
Byggår 1978
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Värme 9 115 kr/år
Renhållning 6 000 kr/år
Samfällighetsavgift 3 600 kr/år
Vatten 2 200 kr/år
Hemförsäkring 5 500 kr/år
Totalt 26 415 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Renhållning = sophantering, kabel-tv, snöröjning m.m. Samfällighet = garage, belysning, område etc.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel och träpanel
Grund Källare
Stomme Betong/trä
Bjälklag Betong
Uppvärmning Fjärrvärme
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Hängrännor Målad plåt
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Dansören 23

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 276 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad gaveltomt omgärdad av häckar. Gräs och stensatt gång med uteplats. Fruktträd, uterum och förvaringsbod. Rabatt med vackra blommor markerar entrén till huset.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Garageplats med plats för en bil. Parkering i området för ytterligare en bil eller besökande.

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT
Kort historia om Ramlösa Hälsobrunn

Ramlösa Hälsobrunn har sitt ursprung alldeles i början av 1700-talet. Johan Jacob Döbelius undersökte brunnen och fann att vattnet innehöll väldigt mycket järn. Döbelius, var inte bara en framstående läkare utan även en duktig affärsman. Brunnen blev snabbt en populär plats att besöka framförallt för den övre societeten. Efter några år utvecklades platsen till klinik och sjukhus. Man rekommenderades att varje morgon dricka 15-17 glas av Ramlösavattnet för att skölja rent kroppen. Brunnen finns än idag och producerar vatten till det populära vattnet med samma namn, Ramlösa.

RENOVERINGAR
Boarea: 124kvm

Sovrum: 3

Rum: 5Beskrivning: ENTRÉPLAN Helkaklad gästtoalett direkt till vänster följt av platsbyggd garderob med skjutdörrar. Öppen stor yta med möjlighet till matplats direkt till höger, följt av en altandörr och sen kommer hela köksdelen med platsbyggt bord för fyra personer. Köket är cirka 10 år gammalt och har en stomme i körsbär och luckorna är vita. Detta samsas väl med en stenbänkskiva och det ljusa kaklet. Komplett maskinpark består av hel kyl och frys, ugn i arbetshöjd, häll med fläkt och diskmaskin. Spotlights i taket. Det finns två genomgångar till det stora vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matplats. Här vilar ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Utgång till det härliga uterummet. OVANPLAN Via den vitmålade trappan når vi övervåningen. Ett allrum med läckert burspråk i mitten, två sovrum till höger och ett större till vänster med komplett garderobsvägg. Här finns även ett nyligen renoverat badrum som går i moderna material, grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med både dusch och badkar, samt toalett och kommod. Golvvärme och fönster. På ovanplan finns även en klädkammare. KÄLLARE Till källaren finns en separat entré vilket gör detta utrymme perfekt till tonårsbarnet, det möjliggör även uthyrning. Här finns ett riktigt stor rum som idag används som tv-rum, inbyggda spotlights längs med väggen. En stor tvättstuga med duschkabin samt ett förråd och en verkstad.

Byggnadsår: 1978


Uppvärmning: Fjärrvärme


Grund: Källare

Stomme: Betong/trä

Bjälklag: Betong

Fasad: Tegel och träpanel

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Målad plåt

Fönster: 2-glasfönster

Ventilation: Mekanisk frånluft
ENTRÉPLAN
Helkaklad gästtoalett direkt till vänster följt av platsbyggd garderob med skjutdörrar. Öppen stor yta med möjlighet till matplats direkt till höger, följt av en altandörr och sen kommer hela köksdelen med platsbyggt bord för fyra personer. Köket är cirka 10 år gammalt och har en stomme i körsbär och luckorna är vita. Detta samsas väl med en stenbänkskiva och det ljusa kaklet. Komplett maskinpark består av hel kyl och frys, ugn i arbetshöjd, häll med fläkt och diskmaskin. Spotlights i taket. Det finns två genomgångar till det stora vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matplats. Här vilar ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Utgång till det härliga uterummet.

OVANPLAN
Via den vitmålade trappan når vi övervåningen. Ett allrum med läckert burspråk i mitten, två sovrum till höger och ett större till vänster med komplett garderobsvägg. Här finns även ett nyligen renoverat badrum som går i moderna material, grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med både dusch och badkar, samt toalett och kommod. Golvvärme och fönster.
På ovanplan finns även en klädkammare.

KÄLLARE
Till källaren finns en separat entré vilket gör detta utrymme perfekt till tonårsbarnet, det möjliggör även uthyrning. Här finns ett riktigt stor rum som idag används som tv-rum, inbyggda spotlights längs med väggen. En stor tvättstuga med duschkabin samt ett förråd och en verkstad.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.