ALLA BILDER

Astilbegatan 4, 126kvm


Barnfamiljsdröm på Gustavslund! Välbyggt med gedigna materialval och bilplats vid huset. Praktiskt med 4-5 sovrum och trivsam kvarterskänsla!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Hela kvarteret och framförallt Astillbegatan är byggt med karaktären av gathus på rad med villornas trädgårdar samlade inåt mot varandra vilket både ger gatan en skön atmosfär samt en mysig gårdskänsla mellan husen!

Totalt disponeras husets 126 kvm på två plan samt en mysig trädgård med uteplats att rå om. Detta är ett lättskött hem med härligt öppna och ljusa sällskapsutrymmen med fönster från golv till tak som ger ett naturligt och rikt ljusinsläpp i hela bostaden.

Entréplan bjuder ett välutrustat kök i antracitgrått med stor matplats i öppen planlösning. Dessutom finns plats för mindre sittgrupp eller läshörna med tillhörande bokhylla. Från denna sociala yta på entréplan når vi husets härliga baksida med stor trädäckad uteplats i olika nivåer samt gräsmatta för lek.
Praktisk biluppställningsplats som rymmer två bilar finns på husets vänstra sida och i dess förlängning finns ett praktiskt förråd till trädgårdsredskap, möbler och cyklar.
Direkt vid den välkomnande hallen finns lägenhetens första sovrum, det enda som ligger på entréplan. Här finns gott om plats till säng och diverse övrig möblering samt även tillgång till en rymlig klädkammare.
Vidare finns även en riktigt praktisk groventré kombinerad med tvättstuga.
På entréplan finns också ett större helkaklat badrum med praktisk dusch samt svart klinker på golv och vitt kakel på vägg.

På ovanvåningen hittar vi familjens egen yta fördelad över ett stort och ljust allrum/tv-rum med ett rikt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Detta rum kan även vid behov delas av för att få ännu ett sovrum.

Med dagens rumsfördelning finns tre bra sovrum på ovanvåningen, där det största är hela 14 kvadratmeter stort med fönster på gavel och bra förvaring i praktisk klädkammare, övriga två sovrum är något mindre men praktiskt planerade.
Det finns även på ovanvåningen ett stort helkaklat badrum med badkar med inbyggd bubbelfunktion och fönster till vädring.

Ta chansen att komma och titta på detta familjevänliga och lättskötta boende, kontakta Andreas Schultz för att boka visning!

Trädgårdssidan
Härligt ljust allrum med matplats och kök entréplan
Matplats och kök
Allrum
Matplats
Välkommen till bords!
Del av köket
Del av köksinredningen med antracitgråa luckor
Sovrum entréplan
Sovrum entréplan
Stor groventré med tvättavdelning
Badrum entréplan
Entréhall
Stort och ljust allrum på ovanvåningen
Allrum ovanvåning
Allrum ovanvåning
Härligt ljusinsläpp!
Stora sovrummet ovanvånigen
Stora sovrummet
Sovrum 2 ovanvåning
Sovrum 3
Badrum ovanvåning
Stort trädäck i härligt solläge!
Trädäck
Gathuskaraktär
Entrésidan
planlosning
Planlösning entréplan
planlosning
Nuvarande planlösning ovanvåning
planlosning
Alternativ planlösning ovanvåning
Detta populära område för såväl barnfamiljer som seniorer ligger i Helsingborgs östra ytterkant och har fått sitt namn från en gård som fortfarande finns kvar i området. Här finns mest villor, kedjehus och radhus. Det är ett lugnt och skönt område med fina grönytor, bra skolor, förskolor och livsmedelsbutik.
EKONOMI
Utgångspris 4 695 000 kr
Taxeringsvärde 2 597 000 kr
Byggnadsvärde 1 729 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (3 st) 2 310 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 2 plan
Boarea 126 m2
Biarea 10 m2
Tomtareal 297 m2
Rum 6
Byggår 2013
Bredband Huset är anslutet till Öresundskrafts stadsnät.
Tv Huset är anslutet till Öresundskrafts stadsnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Värme 18 473 kr/år
Samfällighetsavgift 5 988 kr/år
Vatten 3 497 kr/år
Totalt 27 958 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
I samfällighetsavgiften ingår renhållning, snöröjning och skötsel av gemensamma ytor.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel
Grund Platta på mark
Stomme Betong och trä
Bjälklag Betong
Uppvärmning Fjärrvärme
Takbeklädnad Papp
Ventilation FTX-ventilation
Hängrännor Plåt
Fönster 2-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Farmen 21

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 297 m² (friköpt).

UTEPLATS
Stort trädäck i söderläge med gott om plats för både soldyrkande och grillkvällar!

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Stensatt biluppställningsplats med plats för 2 bilar på husets ena sida.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd om ca 10 kvm i bilplatsens förlängning.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 126kvm

Sovrum: 4

Rum: 6Beskrivning: Rumsbeskrivning: HALL Välkomnande hall med gått klinkergolv och avhängningsyta i form av smart skjutdörrsgarderob med inbyggd spegel. ALLRUM/KÖK Stort kök i öppen planlösning mot allrum och matplats med en sammanlagd yta om ca 30 kvm. I hela ytan är det parkettgolv. Köksinreningen är i antracitgrå nyans med en snygg svart granitbänskiva och vitvaror i rostfritt. Allt från byggnationsåret. I grunden, under golvet, finns det en ventilationskanal som förberedelse för installation av kamin! SOVRUM På entréplan finns det ett sovrum direkt till vänster från hallen räknat, detta fungerar även bra som t ex kontor eller gästrum. Här är parkett på golvet och det finns tillgång till en stor klädkammare in under trappen till ovanvåningen. GROVKÖK Entréplan erbjuder också ett praktiskt grovkök/groventré med full tvättavdelning och diverse förvaring. ALLRUM OVANVÅNING Stort och ljust rum med parkettgolv och rikt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för en stor soffa med tillhörande tv-hörna. Vid behov kan detta rum även delas av för att få till ännu ett sovrum, se bifogad alternativ planlösning. SOVRUM 1 Riktigt härligt och luftigt (ca 14 kvm) sovrum på husets gavel med fönster både åt söder och väster. Här finns också en inbyggd garderobsyta samt en större klädkammare till förvaring. SOVRUM 2 Rymligt med plats för sovplats och skrivbord samt möjlighet att sätta in förvaring i form av byrå eller garderob. SOVRUM 3 Något större än sovrum 2 och med samma goda inredningsmöjligheter med räta vinklar. BADRUM Ovanvåningens badrum bjuder precis som badrummet på entréplan på kaklade väggar samt klinkerbelagt golv i grått och vitt. Dessutom finns ett större badkar med bubbelfunktion. Område: Område. Gustavslund är an av stadens nyaste och snabbast växande stadsdelar med en blandad bebyggelse av främst friliggande villor och radhus. Grönytorna har fått en framträdande roll med mindre sjöar och den ursprungliga hästgården som hjärtat i området. Dessutom är bussförbindelserna med området goda och det finns både en helt nybyggd skola samt en större matvarubutik i området.

Byggnadsår: 2013


Uppvärmning: Fjärrvärme


Grund: Platta på mark

Stomme: Betong och trä

Bjälklag: Betong

Fasad: Tegel

Takbeklädnad: Papp

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2-glasfönster isoler

Ventilation: FTX-ventilation
Rumsbeskrivning: HALL
Välkomnande hall med gått klinkergolv och avhängningsyta i form av smart skjutdörrsgarderob med inbyggd spegel.

ALLRUM/KÖK
Stort kök i öppen planlösning mot allrum och matplats med en sammanlagd yta om ca 30 kvm. I hela ytan är det parkettgolv.
Köksinreningen är i antracitgrå nyans med en snygg svart granitbänskiva och vitvaror i rostfritt. Allt från byggnationsåret.
I grunden, under golvet, finns det en ventilationskanal som förberedelse för installation av kamin!

SOVRUM
På entréplan finns det ett sovrum direkt till vänster från hallen räknat, detta fungerar även bra som t ex kontor eller gästrum. Här är parkett på golvet och det finns tillgång till en stor klädkammare in under trappen till ovanvåningen.

GROVKÖK
Entréplan erbjuder också ett praktiskt grovkök/groventré med full tvättavdelning och diverse förvaring.

ALLRUM OVANVÅNING
Stort och ljust rum med parkettgolv och rikt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för en stor soffa med tillhörande tv-hörna.
Vid behov kan detta rum även delas av för att få till ännu ett sovrum, se bifogad alternativ planlösning.

SOVRUM 1
Riktigt härligt och luftigt (ca 14 kvm) sovrum på husets gavel med fönster både åt söder och väster. Här finns också en inbyggd garderobsyta samt en större klädkammare till förvaring.

SOVRUM 2
Rymligt med plats för sovplats och skrivbord samt möjlighet att sätta in förvaring i form av byrå eller garderob.

SOVRUM 3
Något större än sovrum 2 och med samma goda inredningsmöjligheter med räta vinklar.

BADRUM
Ovanvåningens badrum bjuder precis som badrummet på entréplan på kaklade väggar samt klinkerbelagt golv i grått och vitt. Dessutom finns ett större badkar med bubbelfunktion.

Område: Område.
Gustavslund är an av stadens nyaste och snabbast växande stadsdelar med en blandad bebyggelse av främst friliggande villor och radhus. Grönytorna har fått en framträdande roll med mindre sjöar och den ursprungliga hästgården som hjärtat i området. Dessutom är bussförbindelserna med området goda och det finns både en helt nybyggd skola samt en större matvarubutik i området.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.