ALLA BILDER

Körmästarevägen 46, 142kvm


Bekymmersfritt radhus i läcker design om 142 kvm uppfört 2017. Attraktivt läge med trädgård och takterrass i söderläge. Varmt välkomna på visning!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
VISNING

Tisdag 16 Oktober 17:00 - 17:30
Anmälan krävs och sker till mäklare Emma Selenius 0735-179332

På ett fantastiskt tilltalande läge finner ni en bostad från 2017 som genomsyras av en stilren känsla, bra materialval samt praktiska ytor. Här finner vi ett ytterst välplanerat och lättskött radhus med allt du behöver i barnvänliga Laröd. Ett synnerligt fint radhus i läcker design på eftertraktat läge med bl.a. 3 sovrum, vattenburen golvvärme på alla tre plan och en väl tilltagen takterrass i soligt söderläge som bjuder på en rogivande utsikt. Här erbjuds en av områdets bästa tomter med sol från morgon till tidig kväll. Husets arkitektur är en fröjd för ögat med sin vita putsade fasad. Vidare är trädgården insynsskyddad av staket samt har ett tillhörande isolerat förråd som rymmer det mesta. Två bilar parkeras bekvämt på den stenlagda uppfarten precis intill bostadens entré.

Väl inne i bostaden möter vi en generös planlösning med gott om ljus och luftiga sociala ytor. Fönsterpartierna är många i flera olika dimensioner och skapar en fantastisk karaktär till huset. Husets nedanvåning har ett väl genomtänkt kök i öppen planlösning med ett stort härligt vardagsrum samt ett stort helkaklat badrum med duschhörna. Husets ovanvåning däremot är mer privat där vi finner ett större sovrum med tillhörande klädkammare samt två ytterligare bra sovrum med bra förvaring. Utöver det hittar vi ett stort och familjevänligt badrum och som pricken över i:et en takterrass i soligt söderläge med en fin vy över omgivningarna.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och tidlöst hem med ytterst lite underhåll de kommande åren. Här bor man i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring sig. Närheten till havet, Sofiero, matbutiker, skolor, dagis och goda pendlingsmöjligheter endast 500m från dörren gör detta boendet otroligt attraktivt och är en stor anledning till varför det sällan säljs bostäder i området. Precis vid tomtgränsen finner vi även en större lekplats/park som ägs av de 17 närliggande husen och sköts av samfälligheten!

Varmt välkomna på visning med Emma Selenius!

Stort kök med köksö
Lyxig mörk kalkstenskiva
Ugn och micro i arbetshöjd
Gott om förvaring
Kök med hel kyl & frys
sällskapsyta och trappa upp
Stora ytor att umgås på
Matplats med utsikt mot trädgården
Trevlig stenlagd uteplats som övergår till trädäck
Plats för många trevliga middagar i solen
Insynsskyddat!
Tillhörande förråd (isolerat)
Vy över den insynsskyddade trädgården
Perfekt solläge
Härlig trädgård
Utedusch
Hall med vy mot allrum
Badrum på entréplan
Hall våning 2
Master bedroom med tillhörande klädkammare som rymmer allt och lite till!
Detalj
Sovrum nummer 2
Sovrum nummer 3
Mycket fina detaljer
Badrum på våning 2
Med tvättmaskin & torktumlare. Praktisk arbetsbänk
Allrum alternativt sovrum på våning 3
Utgång till husets takterrass i klockrent söderläge!
Takterrassen!
Mycket trevlig utsikt från takterrassen
Perfektion!
Perfekt arbetshörna med härlig utsikt över grönområden
Välkomnande entré
Trevlig arkitektur
Mysigt område
planlosning
Planlösning entréplan
planlosning
Planlösning våning 2
planlosning
Planlösning våning 3
Detta område i norra Helsingborg har vuxit på senare tid och är ett populärt val bland barnfamiljer. Här blandas gamla, fina hus med nya, trendiga. I Laröd finns flera förskolor och två skolor F-9, bibliotek, pizzeria, mataffär och massor av möjligheter till aktiviteter som ridning, fotboll, innebandy, tennis, gymnastik och gym. Stadsbussen går till och från Helsingborg, vilket gör det smidigt att pendla.
EKONOMI
Utgångspris 4 795 000 kr
Taxeringsvärde 1 618 000 kr
Byggnadsvärde 896 000 kr
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (1 st) 3 544 500 krINFORMATION
Typ Villa
Boarea 142 m2
Tomtareal 155 m2
Rum 5
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 7 800 kr/år
Värme 11 000 kr/år
Renhållning 2 000 kr/år
Samfällighetsavgift 6 000 kr/år
Totalt 26 800 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Takbeklädnad Papp
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Landån 47

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 155 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt i söderläge

UTEPLATS
Stenlagd altan

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Stenlagd uppfart med plats för två bilar.

ÖVRIGA BYGGNADER
Isolerat förråd finns på tomten.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 142kvm

Sovrum: 3

Rum: 5Beskrivning: : ENTRÉPLAN ENTRÉ Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning i form av inbyggda skjutdörrsgarderober. Praktisk mörkgrå klinker på golv som sedan övergår till en ljus enstavsparkett som dessutom är genomgående för bostaden, samt vitmålade väggar. BADRUM Stort helkaklat badrum i färgerna vitt och grått som är utrustat med wc, kommod, dusch, golvvärme och handdukstork. KÖK & ALLRUM Bostadens kök är oerhört tidlöst och inrett med ljusa matta skåpsluckor och bänkskivor i en snygg kalksten. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror från Siemens samt en köksö som naturligt blir hemmets samlingspunkt. Förvaringen är god och likaså arbetsytorna. Kökets maskinpark består av; kyl, frys, induktionshäll, fläkt samt integrerad ugn, micro och diskmaskin. Här inryms en matplats för 6-8 personer samt en allrumsdel där man enkelt får plats med en soffgrupp. UTEPLATS Genom skjutdörrar från köket når ni bostadens härliga uteplats i soligt söderläge. Uteplatsen består av ett platsgjutet betonggolv som sedan övergår till ett härligt trädäck. Trädäcket rymmer både grill och matplats för det större sällskapet. Här finns även ett tillhörande förråd som är isolerat. I anknytning till uteplatsen ligger också samfällighetens gemensamma park och lekplats. OVANVÅNING SOVRUM 1 Masterbedroom inrymmer dubbelsäng och fler möbler därtill samt har en egen rejäl walk in closet som rymmer säsongens alla kläder. SOVRUM 2 Sovrum i bra storlek som vetter som norr, här ryms enkelt en säng samt övrigt möblemang och garderob förvaringen. SOVRUM 3 Sovrum i bra storlek som vetter mot söder, här ryms enkelt en säng samt övrigt möblemang och garderob förvaringen. BADRUM Stort familjevänligt badrum som är helkaklat med gråa plattor på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med dusch, wc, tvättställ, kommod med extra förvaring, handdukstork, golvvärme. Här finner ni också tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk. PLAN 3 Översta våningen är en helt öppen yta som kan nyttjas på flera olika vis. Fungerar perfekt som sällskapsyta eller också som sovrum. I direkt anknytning når ni genom skjutdörrar ut till bostadens terrass i soligt söderläge. Ett bord för 6 - 8 personer är inga bekymmer och härifrån har man en oerhört härlig vy över områdets takåsar och grönska!

Byggnadsår:


Uppvärmning:


Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Puts

Takbeklädnad: Papp

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
: ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning i form av inbyggda skjutdörrsgarderober. Praktisk mörkgrå klinker på golv som sedan övergår till en ljus enstavsparkett som dessutom är genomgående för bostaden, samt vitmålade väggar.

BADRUM
Stort helkaklat badrum i färgerna vitt och grått som är utrustat med wc, kommod, dusch, golvvärme och handdukstork.

KÖK & ALLRUM
Bostadens kök är oerhört tidlöst och inrett med ljusa matta skåpsluckor och bänkskivor i en snygg kalksten. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror från Siemens samt en köksö som naturligt blir hemmets samlingspunkt. Förvaringen är god och likaså arbetsytorna. Kökets maskinpark består av; kyl, frys, induktionshäll, fläkt samt integrerad ugn, micro och diskmaskin. Här inryms en matplats för 6-8 personer samt en allrumsdel där man enkelt får plats med en soffgrupp.

UTEPLATS
Genom skjutdörrar från köket når ni bostadens härliga uteplats i soligt söderläge. Uteplatsen består av ett platsgjutet betonggolv som sedan övergår till ett härligt trädäck. Trädäcket rymmer både grill och matplats för det större sällskapet. Här finns även ett tillhörande förråd som är isolerat. I anknytning till uteplatsen ligger också samfällighetens gemensamma park och lekplats.

OVANVÅNING

SOVRUM 1
Masterbedroom inrymmer dubbelsäng och fler möbler därtill samt har en egen rejäl walk in closet som rymmer säsongens alla kläder.

SOVRUM 2
Sovrum i bra storlek som vetter som norr, här ryms enkelt en säng samt övrigt möblemang och garderob förvaringen.

SOVRUM 3
Sovrum i bra storlek som vetter mot söder, här ryms enkelt en säng samt övrigt möblemang och garderob förvaringen.

BADRUM
Stort familjevänligt badrum som är helkaklat med gråa plattor på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med dusch, wc, tvättställ, kommod med extra förvaring, handdukstork, golvvärme. Här finner ni också tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk.

PLAN 3
Översta våningen är en helt öppen yta som kan nyttjas på flera olika vis. Fungerar perfekt som sällskapsyta eller också som sovrum. I direkt anknytning når ni genom skjutdörrar ut till bostadens terrass i soligt söderläge. Ett bord för 6 - 8 personer är inga bekymmer och härifrån har man en oerhört härlig vy över områdets takåsar och grönska!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.