Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Ella Håkansson

ella@3etage.se
0735-17 93 37

Om Ella
Engagerad, tillgänglig och ödmjuk är tre egenskaper som Ellas kunder beskriver henne med. Med en tydlig säljstrategi lämnar hon inget åt slumpen och med hennes brinnande intresse för yrket ser hon till att alla parter blir mer än nöjda med affären.

1. Vad gör du när du inte jobbar?
Jag uppskattar de små och enkla sakerna i livet, som att ta en promenad med hunden, spendera tid med familj, vänner och sambo eller koppla av framför en bra serie.

2. Hur är du som mäklare?
Som mäklare eftersträvar jag att vara den mäklare som jag själv hade velat sälja med eller köpa av i en egen försäljning. Jag är trygg, lättillgänglig och ger alltid det där lilla extra i varje enskild affär.

3. Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Starta i god tid. Då skapas alla förutsättningar för en lyckad affär. Genom att förbereda affären trots att man inte hittat ett nytt boende än leder till mindre stress när tiden väl är inne. Det ger dessutom mig som mäklare en extra förutsättning för att planera den bästa försäljningsstrategin just utefter dina önskemål.

Tycker kollegorna om Ella
Som person är Ella noggrann, metodisk och ärlig. Med hjärtat på rätt ställe och ständigt ett leende på läpparna kan man inte undgå att tycka om henne