042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Kronborgsgatan 3

Norr, Helsingborg

Stor lokal upplåten som bostadsrätt i välskött förening på jättetrevligt läge nära havet. Används idag som Galleri men möjligheterna är oändliga!

BOSTADSRÄTTSLOKAL på riktigt bra läge på Norr. Idag används lokalen som galleri men tack vare de rymliga ytorna finns här möjligheter att planera om för den som önskar driva verksamhet här. E-handel, kontor eller kanske en blomserhandel? De skiljeväggar som är uppsatta går med lätthet att ta ner om man vill öppna upp lokalen.

Lokalen kan göras om till bostad, detta kräver dock att man sänker golvet. Nuvarande takhöjd är cirka 220cm.

Man välkomnas in i ett stort konferensrum med tillhörande pentry. Pentryt erbjuder kyl (med frysfack), vask och spis. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är målade i vitt.
Resterande rum i lokalen har man lagt vit klinker och målat väggarna vita - detta gör alla rummen väldigt ljusa vilket skapar en trevlig atmosfär trots källarläget.
Badrum finns inte i lokalen utan man har tillgång till ett badrum med dusch i föreningens källare.

Lokalen passar perfekt till dig som önskar driva verksamhet på ett trevligt läge, i området har man nära till det mesta och på sommaren kan ta långa lunchraster för att kila ner och bada i havet.

UTGÅNGSPRIS

695 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Max Ericsson


max@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 0761-350861


FAKTA

Bostadsrätt
Rum
Visa alla fakta
Bli inte förvånad om du ser folk promenera till och från havet i badrockar året om. Längs kusten finns två kallbadhus som lockar till vinterbad. På Gröningen samlas alla åldrar för picknick, äventyrsgolf, boule och bus på piratlekplatsen och längs med hela strandvägen finns sköna sittplatser och härliga krogar. Endast ett stenkast bort ligger city med sitt kultur-, nöje och shoppingutbud. Vill du bo på första parkett mot havet så har du kommit rätt. Här finns livsnjutningen precis utanför dörren; marinan med flotta yachter sommartid, krogar, kaféer och gallerier. Här bor du granne med Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Konserthuset, strandpromenaden och city. På andra sidan sundet glittrar Helsingör. Bättre kan det inte bli.I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI

Utgångspris 695 000 kr
Månadsavgift 6 198 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.2683 %

KOMMENTAR
inkl. värme och vatten

INFORMATION

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Boarea 120 m2
Rum 3
Hiss Nej
Byggår 1907
Bredband TELIA

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Typ Bostadsrätt

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 300 kr/mån
Värme 0 kr/mån
Renhållning 0 kr/mån
Samfällighetsavgift 0 kr/mån
Vatten 0 kr/mån
Hemförsäkring 0 kr/mån
Sotning 0 kr/mån
Totalt 300 kr/månBYGGNADSSÄTT

Fönster Isolerglas
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
BRF torpahillTV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 120kvm

Rum: 3

Våning: 1Bostadsrättsförening: BRF torpahill

Allmänt om föreningen:

Byggnadsår: 1907


Uppvärmning:


Fönster: Isolerglas

SPEKULANTREGISTER

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt

@treetage

Top