042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Övre Nytorgsgatan 79

Eneborg, Helsingborg

Stor och ljus gavellägenhet med stor inglasad balkong och modern planlösning. Extremt välskött HSB förening, hiss från markplan & garage!

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet som är belägen en våning upp dit vi tar oss smidigt med hissen från markplan eller direkt från garaget. Här uppe ligger föreningens avskilda och välskötta innergård med ytor som grillplats, boulebana och separat bastu. Det är även från denna trevliga yta som entré till lägenheten görs och det finns även möjlighet att ha ett caféset precis utanför dörren.

Väl inne i lägenheten möts vi av ett hem i genomgående väldigt bra skick och med ett generöst ljusinsläpp. Den sociala och öppna planlösningen ger oss en härlig kontakt mellan kök, vardagsrum och balkong. Här finns även ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob, en klädkammare i anslutning till hallen och pricken över i:et är det stora helkaklade badrummet.

Sammantaget en lägenhet som du kan flytta rakt in i och trivas i direkt!

VISA BESKRIVNING
Rumsbeskrivning: Genomgående i hela lägenheten är släta målade väggar och ett snyggt parkettgolv.

HALL
Stor och inbjudande hall med rikligt ljusinsläpp och goda avhängningsmöjligheter. Från hallen får vi en bra översikt över lägenheten och vi når alla rummen härifrån tack varde den öppna och sociala planlösningen.

KÖK
IKEA kök (-16) med snygga vita skåpsluckor samt en rejäl träbänkskiva som utgör kökets goda arbetsytor. Komplett maskinpark med fläkt, inbyggd micro & ugn, fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns plats för både större soffgrupp och matplats för ca 6 personer. Härifrån når vi även bostadens stora och inglasade balkong som vetter mot söder. En balkong som vid stora delar av året blir ett extra rum.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk skjutdörrsgarderob. Snygg fondvägg i mörkblå ton. I anslutning till sovrummet finner vi även bostadens klädkammare.

BADRUM
Stort och helkaklat badrum som renoverades 2016, färgerna går i tidlöst grått och vitt. Utrustat med duschhörna, WC och kommod.

UTGÅNGSPRIS

1 295 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Emma Selenius


emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332


FAKTA

Bostadsrätt
Rum
Visa alla fakta