042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30
Söndag
22/9

Anmälan krävs:
Kontakta Martin Persson, martin@3etage.se, 042-3003038


BILDER

Brommagatan 26B

Tågaborg, Helsingborg

Mid-century trea med läckert renoverat kök, stambytt badrum förberett för tvättmaskin och stor söderbalkong. I Brf Jägaren med hiss och garage (kö)!

Topprenoverad och välplanerad trea med stor balkong i söderläge. Ägarna har verkligen tagit vara på husets känsla och karaktär och lägenheten är en riktig mid-century/50-tals-bostad i mitten av Tågaborg.

På extremt populära Tågaborg, endast en kort promenad från stadens puls och havet, erbjuds nu denna ljusa och ytterst välplanerade trea om 71m2. Bostaden har genom årens lopp renoverats med varsam hand med nytt kök, nya golv och genomtänkta färgsättningar på ytskikten. Förutom det finns ett helkaklat badrum sedan föreningen genomförde stambyte.

En mycket kreativ, ljus och semi-öppen planlösning. Från det rymliga vardagsrummet har man en härlig kontakt med den stora balkongen som ligger i söderläge. Här finns ett härligt brädgolv att gå på och den platsbyggda bänken ger sittplats åt många personer. Det sägs att balkongen är en av föreningens absolut bästa!

HSB BRF Jägaren bildades redan -58 när husen byggdes. Så väl fastigheterna som ekonomin i föreningen är riktigt välskött. Föreningen förfogar bland annat över ett stort garage med 56 platser (separat kö), en övernattningslägenhet, samt en bastu och en "snickerboa".

Varmt välkomna att boka visning!

VISA BESKRIVNING
Rumsbeskrivning: LÄGENHETEN genom hela lägenheten ligger ekparkettgolv.

ENTRÉ ljus och luftig entré med plats för avhängning direkt till vänster. Stor inredd klädkammare med skjutdörrar finns rakt fram.

KÖK med inspiration från 50-talet i märket Sentens, renoverat 2017. Väldigt ljusa grön/grå luckor med snygga trä-handtag. På toppen ligger en klassisk Perstorpsskiva (Virrvarr) med eklist. Detta vävs samman med vitt 15 x 15 halvförbands-kakel och på golvet ligger en schackrutig marmoleum. Mycket stilrent och tidsenligt!

Maskinpark består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshall och fläkt (samtliga från Elektrolux förutom fläkten som är från Franke 2017).

VARDAGSRUM ett lättmöblerat rum med plats för både soffgrupp och matplats. Stort fönster med utsikt mot den grönskande innergården. Från vardagsrummet har man underbar kontakt med den stora balkongen.

SOVRUM ETT här ges utrymme för en rejäl dubbelsäng och extra förvaring. Riktigt mysig vy mot den engelska radhusen mitt emot. Ljusblå väggar.

SOVRUM TVÅ även detta sovrum är i bra storlek att rymma dubbelsäng. Lekfull tapet (joseph frank inspirerad).

BADRUM renoverat -06 i samband med att föreningen utförde stambyte. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp med belysning, och duschhörna. Förberett för tvättmaskin.

OMRÅDE en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landsborgspromenaden. Bland övriga fritidsområden märks vackert belägna Vikingsbergsparken med fina grönytor. I angränsande område ligger Stattena Centrum med varuhus, post, bank mm. Kort promenad ner till stadskärnan med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker.

RENOVERINGAR: Sedan 2017 har nuvarande ägare renoverat köket, bytt all el till jordade uttag med nya stickkontakter, renoverat samtliga ytskikt och lagt nya golv i kök plus sovrummen. 2018 byttes inredningen i badrummet och inredningen i klädkammaren.

UTGÅNGSPRIS

2 495 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Martin Persson


martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338


FAKTA

Bostadsrätt
Rum
Visa alla fakta

DOKUMENT.

EKONOMI

Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift 3 772 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.07484 %

KOMMENTAR
Värme, vatten och grundutbud av kabel-tv ingår i avgiften. Endast hushållsel tillkommer.

INFORMATION

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 71 m2
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggår 1958
Bredband Com Hem och bredbandsbolaget
Tv Ansluten till kabelnät. Com Hem

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Typ Bostadsrätt

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 200 kr/mån
Värme 0 kr/mån
Renhållning 0 kr/mån
Samfällighetsavgift 0 kr/mån
Vatten 0 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Sotning 0 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

KOMMENTAR
Beräknat enligt Schablon. Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT

Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Jägaren

Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande: 1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 stI fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen.En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.seRenoveringar: 2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten. 2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning. 2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten. 2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar. 2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar. 2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet. 2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät. 2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare. 1991 installation av hissar och nya entrépartier.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
56 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Kostnad ca 350kr. Fn ca 6 månaders kö, uppgifterna är hämtade från föreningens hemsida.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor och djup med brädgolv och platsbyggd bänk. Söderläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Renoveringar utförda i lägenheten:
2017 Nytt trädäck på balkongen
2016 Måttbyggd soffa på balkongen
2016 Sprutlackade innerdörrar från skåpservice
2016 Ny kyl och frys (Siemens), ny ugn med induktionshäll (Bosch)
2016 Installation av måttanpassade persienner till samtliga fönster och dörr
2015 Renoverat kök nytt kakel, slipad bänkskiva, nya luckor ink gångjärn, ny LED-belysning
2015 Totalrenoverad klädkammare med nya golv, nya ytskikt, ny belysning och ny inredning
2015 Nytt ekparkettgolv (slipbart) genom hela bostaden.
2015 Hela bostaden målades om

Renoveringar på fastigheten:
2017 Balkongerna renoverades.
2016 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten.
2008 Målning av balkonger och yttre fasader samt träanläggningar.
2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar.
2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet.
2004 renovering av burspråk på Föreningsgatan 25 A samt installation av bredbandsnät.
2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare.
1996 renovering av balkonger.
1991 installation av hissar och nya entrépartier.
Boarea: 71kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Jägaren

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande: 1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 stI fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen.En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.seRenoveringar: 2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten. 2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning. 2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten. 2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar. 2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar. 2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet. 2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät. 2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare. 1991 installation av hissar och nya entrépartier.

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1958


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster
Rumsbeskrivning: LÄGENHETEN genom hela lägenheten ligger ekparkettgolv.

ENTRÉ ljus och luftig entré med plats för avhängning direkt till vänster. Stor inredd klädkammare med skjutdörrar finns rakt fram.

KÖK med inspiration från 50-talet i märket Sentens, renoverat 2017. Väldigt ljusa grön/grå luckor med snygga trä-handtag. På toppen ligger en klassisk Perstorpsskiva (Virrvarr) med eklist. Detta vävs samman med vitt 15 x 15 halvförbands-kakel och på golvet ligger en schackrutig marmoleum. Mycket stilrent och tidsenligt!

Maskinpark består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshall och fläkt (samtliga från Elektrolux förutom fläkten som är från Franke 2017).

VARDAGSRUM ett lättmöblerat rum med plats för både soffgrupp och matplats. Stort fönster med utsikt mot den grönskande innergården. Från vardagsrummet har man underbar kontakt med den stora balkongen.

SOVRUM ETT här ges utrymme för en rejäl dubbelsäng och extra förvaring. Riktigt mysig vy mot den engelska radhusen mitt emot. Ljusblå väggar.

SOVRUM TVÅ även detta sovrum är i bra storlek att rymma dubbelsäng. Lekfull tapet (joseph frank inspirerad).

BADRUM renoverat -06 i samband med att föreningen utförde stambyte. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp med belysning, och duschhörna. Förberett för tvättmaskin.

OMRÅDE en av stadskärnans nordligaste stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landsborgspromenaden. Bland övriga fritidsområden märks vackert belägna Vikingsbergsparken med fina grönytor. I angränsande område ligger Stattena Centrum med varuhus, post, bank mm. Kort promenad ner till stadskärnan med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker.

RENOVERINGAR: Sedan 2017 har nuvarande ägare renoverat köket, bytt all el till jordade uttag med nya stickkontakter, renoverat samtliga ytskikt och lagt nya golv i kök plus sovrummen. 2018 byttes inredningen i badrummet och inredningen i klädkammaren.

SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top