042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Mattlummervägen 13

Arild, Arild

Arkitektritad villa så nytänkande det bara kan bli! En toppmodern pärla i skandinavisk design med enormt välplanerade lösningar.

VÄLKOMNA PÅ DEN ÖPPNA VISNINGEN SÖNDAGEN DEN 22/9 MELLAN 13.00-13.45.

Toppmodernt skandinaviskt passivhus, så nytänkande det bara kan bli! Nu har ni möjligheten att investera i en av Sveriges mest energisnåla bostäder, placerat på en höjd med ljuvlig utsikt mot Skälderviken i en fantastisk omgivning. Huset som stod klart december 2016 har nu blivit nominerat till Höganäs Arkitekturpris i kategorin nybyggnation 2019.

Huset i sig är en fröjd för ögat, inrett med extremt smakfulla materialval där den röda tråden är den minimalistiska och skandinaviska stilen. Husets stråtak sticker ut på gatan vilket gör det ännu mer unikt än vad det redan är. Huset omgärdas av singel och en rad med blommor på tomtens framsida samt en fin gräsmatta och ängsblommor på kullen framför som även den tillhör fastigheten. Intill huskroppen finns en naturlig uppfart som rymmer två bilar. För familjen som drömmer om fler sovrum, större sociala sällskapsytor, en takterrass eller vad det nu kan tänkas vara finner vi i anslutning till köket en fullt isolerad betongplatta som ger en möjlighet till ett hus om totalt 141 kvm.

Väl inne i bostaden är det första vi möts av de läckra träväggarna i ask som möter det rustika och industriella betonggolvet vilket är genomgående för hela bostaden. Kombinationen av golvet, väggarna och detaljer i det ljusa träet samt de slätspacklade väggarna gifter sig otroligt med varann. Köket är husets hjärta och kommer från danska HTH. Ett ljuvligt kök med goda arbetsytor och påkostade materialval med bland annat en spis från kvalitétsmärket Bertazzoni och en fläkt klätt i riktigt läder. Kökets två stora fönsterpartier är båda specialtillverkade och är något utöver det vanliga. Avnjut morgonkaffet i det enorma fönstret eller välj att gå ut på den stora uteplatsen i trädgården och njut av de vackra omgivningarna.

Husets planlösning är väl genomtänkt med möjlighet till ytterligare 1-2 sovrum på nedanvåningen och det som gör den ännu mer unik är möjligheten att kunna gå runt hela nedanvåningen. Vardagsrummet når man från två håll, från kök och hall, och är lagom i storlek. Varje rum är unikt på sitt sätt men just detta rum kan vara en favorit. Här erbjuds nämligen ännu ett magiskt fönsterparti från golv till tak som skapar en härlig kontakt med husets utemiljö. Två skjutdörrar gör det möjligt att skärma av detta rum efter tycke och smak.

Den vackra trappan i ask tar oss upp till ovanvåningen som erbjuder tre bra sovrum varav det ena är något större. På golvet vilar även här det läckre betonggolvet och väggarna är släta och vitmålade. Här uppifrån blickar man över havet och vackra Arild från två av sovrummen.

Sammantaget ett mycket trevligt boende med genomtänkta lösningar som gör att huset lämpar sig till såväl sommarboende som permanentbostad för familjen. Den stora fördelen med minimala värmeförluster bor ni här smart och miljövänligt med mycket låga driftskostnader. Bo dessutom med omedelbar närhet till natur, golfbana, hav, bad- och båtliv liksom samhällets utbud av fik, restauranger, galleri och vingårdar.

Varmt välkomna att boka en privat visning!

VISA BESKRIVNING
Rumsbeskrivning: ENTRÈ
Mindre hall med avhängning rakt fram. Det råa betonggolvet och de vitputsade väggarna är genomgående för hela bostaden som läckert möts av de unika träväggarna. Så stilsäkert det bara kan bli!

KÖK
Från hallen når man bostadens fantastiska kök! Här har man verkligen lyckats skapa en känsla av harmoni genom det naturliga samspelet med materialvalen och de enorma fönsterpartierna. Det danska HTH köket är inrett med tidlösa material; vita profilerade luckor, en varm bänkskiva i ljust trä och som pricken över i:et äkta läderhandtag. Helt enkelt ett exklusivt kök utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, spis och ugn från Italienska märket Bertazzoni samt en fläkt, även den klädd i läder. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam tack vare den stora matgruppen som ryms i detta kök. Allt är minutiöst planerat, mittemot köket finner vi en platsbyggd hylla som passar utmärkt för all porslin och övriga stilleben. En varm sommardag öppnar man enkelt upp antaldörren mot husets uteplats som erbjuder sol från tidig lunch till sen kväll. Det finns en baktanke med husets nuvarande uteplats. Här finns nämligen en möjlighet att bygga ut huset ytterligare vilket då skulle skapa ett hus på 141 kvm. Allt är förberett och klart!

VARDAGSRUM
Lagom stort vardagsrum med plats för en stor soffa och övrig möblemang. Ett rum med läcker design i två väderstreck. Önskas en mer privat kväll fungerar rummets två skjutdörrar perfekt till detta ändamål. Detta rum hade även fungerat utmärkt som sovrum om man har planer på att bygga ut huset ytterligare.

BADRUM
Från hallen når man badrummet på entréplan. Stilrena och klassiska materialval som svart och vitt. På golvet vilar ett svart modernt hexagonkakel medan väggarna är vitputsade. Utrustat med vikbara duschväggar, kommod, spegel, toalett och behaglig golvvärme.

TVÄTTSTUGA
En bra och bekväm tvättstuga finner vi efter trappan mellan köket och vardagsrummet. Välutrustat med grå klinker på golv, vitputsade väggar, vask, vit skåpsförvaring, ljus bänkskiva samt tvättpelare med maskiner fr. Siemens, 2016.

OVANVÅNING
Husets ovanvåning är även den lika väldesignad med det råa betonggolvet och vitputsade väggar. Här finner vi två bra sovrum i en mindre storlek samt ett större som rymmer såväl dubbelsäng, övrigt möblemang samt bra förvaringsmöjlighet. Den längre hallen är även den möblerbar och kan fungera perfekt som en mysig läshörna eller till mer förvaring. Även här uppe finner vi ett stort badrum, precis lika smakfullt inrett som badrummet på nedanvåningen. Skillnaden här är att det är utrustat med badkar och takfönster.

OMGIVNINGAR
På minuter når man badplatser och natur med allt det har att erbjuda. Hamn och restaurangliv finns runt knuten och för den som behagar så tar man sig lätt upp på Kullaberg genom vandringslederna från södra delen av orten. Fritidsutbud med golf, hiking, klättring och tennis är dessutom bland det bästa vi kan finna i Skåne.

UTGÅNGSPRIS

4 695 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Hannah Kjell


hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336


FAKTA

Villa
Rum
Visa alla fakta
EKONOMI

Taxeringsvärde 2 307 000 kr
Byggnadsvärde 1 605 000 kr
Fastställt 2017
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Utgångspris 4 695 000 kr
Pantbrev (2 st) 8 160 000 krINFORMATION

Byggnadstyp 1 ½ plan med platta på mark
Boarea 114 m2
Tomtareal 400 m2
Rum 4
Byggår 2016
Energiklass A
Bredband Fiber finns indraget i fastigheten.
Tv Fiber finns indraget i fastigheten.

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Typ Villa

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 6 300 kr/år
Värme 0 kr/år
Renhållning 1 560 kr/år
Samfällighetsavgift 0 kr/år
Vatten 4 000 kr/år
Hemförsäkring 3 200 kr/år
Sotning 0 kr/år
Totalt 15 060 kr/år

KOMMENTAR
Detta energisnåla hus värms upp genom effektiv återvinning vilket betyder att huset tar vara på all tänkbar energi som finns i dess omgivning. Detta skapar extremt låga driftskostnader och bidrar till en bättre miljö.Årsförbrukning 2017: ca 6850 kWh

BYGGNADSSÄTT

Vatten & Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts
Grund Platta på mark
Stomme Betong/Cten
Bjälklag Betong
Uppvärmning FTX-system
Takbeklädnad Stråtak
Ventilation FTX
Hängrännor Plåt
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Flundrarp 8:171

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
26 kWh

TOMT
Tomtarea 400 m² (friköpt). Lagom stor tomt med delvis havsutsikt. Uteplatsen rymmer flera sittmöjligheter och gräsmattan gör det möjligt för lek tillsammans med barnen/barnbarnen.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 114kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Energideklaration: 26kWh/m² år

Beskrivning: Rumsbeskrivning: ENTRÈ Mindre hall med avhängning rakt fram. Det råa betonggolvet och de vitputsade väggarna är genomgående för hela bostaden som läckert möts av de unika träväggarna. Så stilsäkert det bara kan bli!KÖK Från hallen når man bostadens fantastiska kök! Här har man verkligen lyckats skapa en känsla av harmoni genom det naturliga samspelet med materialvalen och de enorma fönsterpartierna. Det danska HTH köket är inrett med tidlösa material; vita profilerade luckor, en varm bänkskiva i ljust trä och som pricken över i:et äkta läderhandtag. Helt enkelt ett exklusivt kök utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, spis och ugn från Italienska märket Bertazzoni samt en fläkt, även den klädd i läder. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam tack vare den stora matgruppen som ryms i detta kök. Allt är minutiöst planerat, mittemot köket finner vi en platsbyggd hylla som passar utmärkt för all porslin och övriga stilleben. En varm sommardag öppnar man enkelt upp antaldörren mot husets uteplats som erbjuder sol från tidig lunch till sen kväll. Det finns en baktanke med husets nuvarande uteplats. Här finns nämligen en möjlighet att bygga ut huset ytterligare vilket då skulle skapa ett hus på 141 kvm. Allt är förberett och klart!VARDAGSRUM Lagom stort vardagsrum med plats för en stor soffa och övrig möblemang. Ett rum med läcker design i två väderstreck. Önskas en mer privat kväll fungerar rummets två skjutdörrar perfekt till detta ändamål. Detta rum hade även fungerat utmärkt som sovrum om man har planer på att bygga ut huset ytterligare.BADRUM Från hallen når man badrummet på entréplan. Stilrena och klassiska materialval som svart och vitt. På golvet vilar ett svart modernt hexagonkakel medan väggarna är vitputsade. Utrustat med vikbara duschväggar, kommod, spegel, toalett och behaglig golvvärme.TVÄTTSTUGA En bra och bekväm tvättstuga finner vi efter trappan mellan köket och vardagsrummet. Välutrustat med grå klinker på golv, vitputsade väggar, vask, vit skåpsförvaring, ljus bänkskiva samt tvättpelare med maskiner fr. Siemens, 2016.OVANVÅNING Husets ovanvåning är även den lika väldesignad med det råa betonggolvet och vitputsade väggar. Här finner vi två bra sovrum i en mindre storlek samt ett större som rymmer såväl dubbelsäng, övrigt möblemang samt bra förvaringsmöjlighet. Den längre hallen är även den möblerbar och kan fungera perfekt som en mysig läshörna eller till mer förvaring. Även här uppe finner vi ett stort badrum, precis lika smakfullt inrett som badrummet på nedanvåningen. Skillnaden här är att det är utrustat med badkar och takfönster.OMGIVNINGAR På minuter når man badplatser och natur med allt det har att erbjuda. Hamn och restaurangliv finns runt knuten och för den som behagar så tar man sig lätt upp på Kullaberg genom vandringslederna från södra delen av orten. Fritidsutbud med golf, hiking, klättring och tennis är dessutom bland det bästa vi kan finna i Skåne.

Byggnadsår: 2016


Uppvärmning: FTX-system


Grund: Platta på mark

Stomme: Betong/Cten

Bjälklag: Betong

Fasad: Puts

Takbeklädnad: Stråtak

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: FTX
Rumsbeskrivning: ENTRÈ
Mindre hall med avhängning rakt fram. Det råa betonggolvet och de vitputsade väggarna är genomgående för hela bostaden som läckert möts av de unika träväggarna. Så stilsäkert det bara kan bli!

KÖK
Från hallen når man bostadens fantastiska kök! Här har man verkligen lyckats skapa en känsla av harmoni genom det naturliga samspelet med materialvalen och de enorma fönsterpartierna. Det danska HTH köket är inrett med tidlösa material; vita profilerade luckor, en varm bänkskiva i ljust trä och som pricken över i:et äkta läderhandtag. Helt enkelt ett exklusivt kök utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, spis och ugn från Italienska märket Bertazzoni samt en fläkt, även den klädd i läder. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam tack vare den stora matgruppen som ryms i detta kök. Allt är minutiöst planerat, mittemot köket finner vi en platsbyggd hylla som passar utmärkt för all porslin och övriga stilleben. En varm sommardag öppnar man enkelt upp antaldörren mot husets uteplats som erbjuder sol från tidig lunch till sen kväll. Det finns en baktanke med husets nuvarande uteplats. Här finns nämligen en möjlighet att bygga ut huset ytterligare vilket då skulle skapa ett hus på 141 kvm. Allt är förberett och klart!

VARDAGSRUM
Lagom stort vardagsrum med plats för en stor soffa och övrig möblemang. Ett rum med läcker design i två väderstreck. Önskas en mer privat kväll fungerar rummets två skjutdörrar perfekt till detta ändamål. Detta rum hade även fungerat utmärkt som sovrum om man har planer på att bygga ut huset ytterligare.

BADRUM
Från hallen når man badrummet på entréplan. Stilrena och klassiska materialval som svart och vitt. På golvet vilar ett svart modernt hexagonkakel medan väggarna är vitputsade. Utrustat med vikbara duschväggar, kommod, spegel, toalett och behaglig golvvärme.

TVÄTTSTUGA
En bra och bekväm tvättstuga finner vi efter trappan mellan köket och vardagsrummet. Välutrustat med grå klinker på golv, vitputsade väggar, vask, vit skåpsförvaring, ljus bänkskiva samt tvättpelare med maskiner fr. Siemens, 2016.

OVANVÅNING
Husets ovanvåning är även den lika väldesignad med det råa betonggolvet och vitputsade väggar. Här finner vi två bra sovrum i en mindre storlek samt ett större som rymmer såväl dubbelsäng, övrigt möblemang samt bra förvaringsmöjlighet. Den längre hallen är även den möblerbar och kan fungera perfekt som en mysig läshörna eller till mer förvaring. Även här uppe finner vi ett stort badrum, precis lika smakfullt inrett som badrummet på nedanvåningen. Skillnaden här är att det är utrustat med badkar och takfönster.

OMGIVNINGAR
På minuter når man badplatser och natur med allt det har att erbjuda. Hamn och restaurangliv finns runt knuten och för den som behagar så tar man sig lätt upp på Kullaberg genom vandringslederna från södra delen av orten. Fritidsutbud med golf, hiking, klättring och tennis är dessutom bland det bästa vi kan finna i Skåne.

SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top