042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Friggagården 33

Glumslöv, Glumslöv

Inbjudande enplansvilla med spännande planlösning som bjuder atrium-del, tre sovrum och stort uterum. Större än övriga enplanshus samt med Sundsglimt!

Alldeles utanför entrén ställer vi bekvämt bilen på den väl tilltagna biluppställningsplatsen, går de få stegen fram till dörren och kliver in. På husets framsida finns också en mindre trädgårdsyta.

Väl inne i hallen finns bra avhängningsmöjligheter samt även en praktisk garderob för ytterligare förvaring av ytterkläder. Golvet vid entrén är praktiskt klinkerlagt, vilket sedan fortsätter in i kök och matsal, resterande ytor har parkettgolv. Alla klinkergolv i bostaden är försedda med värme för extra komfort.

Rakt fram från hallen öppnas ytan upp till den härligt stora och delvis gemensamma ytan som delas mellan kök, matsal och vardagsrum. Här blir lätt matsalen den naturliga samlingsplatsen och blickarna letar sig gärna uppåt mot det höga taket och ljuset i atriumdelen! Ytan är som gjord för större bjudningar och sällskap!

Utöver de härliga samvaroutrymmena så bjuder bostaden också på tre väl tilltagna sovrum. Alla de tre rummen är praktiskt separerade från varandra och det längst in i bostaden fungerar som "master bedroom" med eget badrum med dusch samt gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober.
Husets andra badrum finner vi direkt vid entrén och även detta är utrustat med dusch.
Vägg i vägg med detta badrum ligger det praktiska tvättrummet med både tvättmaskin och torktumlare.

Huset är, tack vare den tillbyggda ytan, större än de flesta övriga enplanshusen i kvarteret vilket både ger väl tilltagna samvaroutrymmen och rymliga sovrum.

Utemiljön är både avskild och lättskött. Det stora altandäcket är byggt i underhållsfritt kompositmaterial och det stora, välbyggda uterummet med klinkergolv förlänger lätt utesäsongen med ett par månader både under vår och höst! Utanför trädgården breder en liten allmänning ut sig och från delar av tomten kan man få en glimt av Öresund!

VISA BESKRIVNING
Rumsbeskrivning: HALL
Rymlig hall med klinkergolv i grå nyans samt garderobsförvaring på höger hand. Komfortvärme i golvet.

MATSAL
Härligt öppet och ljust rum som är placerat i husets mitt i atriumgård, som även fungerar som husets naturliga samlingspunkt! Här finns gott om plats för riktigt stora sällskap och middagsbjudningar. Golvet här är likadant klinker som det i kök och hall och även här är det komfortvärme.
Takhöjden är riktigt väl tilltagen och det är ett fint ljusinsläpp från fönster uppe vid nock.
I det enda hörnet finns en kamin som både ger extra mysfaktor och skön värme kalla vinterkvällar. Rummet är öppet in mot både kök och vardagsrum och tillsammans blir denna stora yta husets hjärta.

VARDAGSRUM
Rummet är väl tilltaget och ligger invid matsalen. Här är det ekparkettgolv och plats finns för både en rejäl soffa samt tv-hörna eller biblioteksdel. Från vardagsrummet finns utgången till det stora uterummet som byggdes till 2010/-11. Ett rejält uterum med gjuten platta och klinkergolv. Utanför uterummet finns en skyddad hörna med pergola på en del av det riktigt stora altandäcket i underhållsfritt kompositmaterial.

KÖK
Kvalitativt kök i anslutning till matsalen men ändå delvis avskilt. Skåpsinreding och luckor är i ek och den maskinella utrusningen består av Siemens vitvaror i form av: Inbyggnadsugn, spishäll, fullhöjds kyl och frys, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, allt från byggnationsåret.

SOVRUM 1
Det första sovrummet ligger direkt till höger vid entrén och bjuder på gott om plats för både säng och diverse övrig möblering. Det finns också en praktisk inbyggd garderob. Parkettgolv.

SOVRUM 2
Detta sovrum nås från matsalsdelen och även här är ytan väl tilltagen. Takfönster med fjärrstyrt solskydd och mörkläggningsgardin finns också!
Parkettgolv.

SOVRUM 3
Husets "master bedroom", avskilt beläget längst in i nuset och med eget badrum samt två större skjutdörrsgarderober till förvaring. Parkettgolv.

BADRUM 1
Finns direkt till vänster från entrén räknat. Givetvis är det helkaklat och materialvalet har grå nyans. Dusch med glasdörrar, handfat, handdukstork och wc finns här. Golvvärme.

BADRUM 2
Nås från sovrum 3. Detta är något mindre än det första badrummet men även här finns både dusch, handdukstork, handfat och wc. Golvvärme.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Rummet fungerar även som "teknikrum" då här också finns värmepump och ventilationsaggregat.

UTGÅNGSPRIS

4 550 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Andreas Schultz


andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334


FAKTA

Villa
Rum
Visa alla fakta
EKONOMI

Taxeringsvärde 2 876 000 kr
Byggnadsvärde 2 244 000 kr
Fastställt 2018
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Utgångspris 4 550 000 kr
Pantbrev (2 st) 4 400 000 krINFORMATION

Byggnadstyp 1-plans med platta på mark
Boarea 144 m2
Biarea 18 m2
Tomtareal 369 m2
Rum 5
Byggår 2009
Energiklass E
Bredband Fiberanslutning via Telia

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen samt säljaren
Typ Villa

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 12 000 kr/år
Värme 0 kr/år
Renhållning 3 388 kr/år
Samfällighetsavgift 3 000 kr/år
Vatten 4 800 kr/år
Hemförsäkring 0 kr/år
Sotning 0 kr/år
Totalt 23 188 kr/år

KOMMENTAR
I kostnaden för hushållsström ingår: uppvärmning och el. I samfällighetsavgiften ingår: snöröjning, belysning samt underhåll av gemensamma ytor.

BYGGNADSSÄTT

Vatten & Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Puts (ventilerad fasad)
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Uppvärmning Frånluftsvärmepump (NIBE)
Takbeklädnad Papp
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Hängrännor Plåt
Fönster 2-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Nedra Glumslöv 12:159

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
85 kWh

TOMT
Tomtarea 369 m² (friköpt).

UTEPLATS
Uteplats 1: Stort inglasat uterum (ca 18 kvm) i söderläge med altandäck och trädgård åt grönområde utanför. Uteplats 2: Altandäck i lättskött kompositmaterial utanför uterummet, söderläge. En del av detta utgörs av en trivsam hörna med pergola och segelduk som tak.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Isolerat förråd om ca 9 kvm nås från altandäcket. Mindre, oisolerat trädgårdsförråd (flyttbart) finns i en annan del av trädgården.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Sovrum om 16 kvm tillbyggt 2016.
Trädäck och staket i komposit byggt 2016.
Uterum byggt 2010.Boarea: 144kvm

Sovrum: 3

Rum: 5Energideklaration: 85kWh/m² år

Beskrivning: Rumsbeskrivning: HALL Rymlig hall med klinkergolv i grå nyans samt garderobsförvaring på höger hand. Komfortvärme i golvet. MATSAL Härligt öppet och ljust rum som är placerat i husets mitt i atriumgård, som även fungerar som husets naturliga samlingspunkt! Här finns gott om plats för riktigt stora sällskap och middagsbjudningar. Golvet här är likadant klinker som det i kök och hall och även här är det komfortvärme. Takhöjden är riktigt väl tilltagen och det är ett fint ljusinsläpp från fönster uppe vid nock. I det enda hörnet finns en kamin som både ger extra mysfaktor och skön värme kalla vinterkvällar. Rummet är öppet in mot både kök och vardagsrum och tillsammans blir denna stora yta husets hjärta. VARDAGSRUM Rummet är väl tilltaget och ligger invid matsalen. Här är det ekparkettgolv och plats finns för både en rejäl soffa samt tv-hörna eller biblioteksdel. Från vardagsrummet finns utgången till det stora uterummet som byggdes till 2010/-11. Ett rejält uterum med gjuten platta och klinkergolv. Utanför uterummet finns en skyddad hörna med pergola på en del av det riktigt stora altandäcket i underhållsfritt kompositmaterial. KÖK Kvalitativt kök i anslutning till matsalen men ändå delvis avskilt. Skåpsinreding och luckor är i ek och den maskinella utrusningen består av Siemens vitvaror i form av: Inbyggnadsugn, spishäll, fullhöjds kyl och frys, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, allt från byggnationsåret. SOVRUM 1 Det första sovrummet ligger direkt till höger vid entrén och bjuder på gott om plats för både säng och diverse övrig möblering. Det finns också en praktisk inbyggd garderob. Parkettgolv. SOVRUM 2 Detta sovrum nås från matsalsdelen och även här är ytan väl tilltagen. Takfönster med fjärrstyrt solskydd och mörkläggningsgardin finns också! Parkettgolv. SOVRUM 3 Husets "master bedroom", avskilt beläget längst in i nuset och med eget badrum samt två större skjutdörrsgarderober till förvaring. Parkettgolv. BADRUM 1 Finns direkt till vänster från entrén räknat. Givetvis är det helkaklat och materialvalet har grå nyans. Dusch med glasdörrar, handfat, handdukstork och wc finns här. Golvvärme. BADRUM 2 Nås från sovrum 3. Detta är något mindre än det första badrummet men även här finns både dusch, handdukstork, handfat och wc. Golvvärme. TVÄTTSTUGA Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Rummet fungerar även som "teknikrum" då här också finns värmepump och ventilationsaggregat.

Byggnadsår: 2009


Uppvärmning: Frånluftsvärmepump (NIBE)


Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag:

Fasad: Puts (ventilerad fasad)

Takbeklädnad: Papp

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Rumsbeskrivning: HALL
Rymlig hall med klinkergolv i grå nyans samt garderobsförvaring på höger hand. Komfortvärme i golvet.

MATSAL
Härligt öppet och ljust rum som är placerat i husets mitt i atriumgård, som även fungerar som husets naturliga samlingspunkt! Här finns gott om plats för riktigt stora sällskap och middagsbjudningar. Golvet här är likadant klinker som det i kök och hall och även här är det komfortvärme.
Takhöjden är riktigt väl tilltagen och det är ett fint ljusinsläpp från fönster uppe vid nock.
I det enda hörnet finns en kamin som både ger extra mysfaktor och skön värme kalla vinterkvällar. Rummet är öppet in mot både kök och vardagsrum och tillsammans blir denna stora yta husets hjärta.

VARDAGSRUM
Rummet är väl tilltaget och ligger invid matsalen. Här är det ekparkettgolv och plats finns för både en rejäl soffa samt tv-hörna eller biblioteksdel. Från vardagsrummet finns utgången till det stora uterummet som byggdes till 2010/-11. Ett rejält uterum med gjuten platta och klinkergolv. Utanför uterummet finns en skyddad hörna med pergola på en del av det riktigt stora altandäcket i underhållsfritt kompositmaterial.

KÖK
Kvalitativt kök i anslutning till matsalen men ändå delvis avskilt. Skåpsinreding och luckor är i ek och den maskinella utrusningen består av Siemens vitvaror i form av: Inbyggnadsugn, spishäll, fullhöjds kyl och frys, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, allt från byggnationsåret.

SOVRUM 1
Det första sovrummet ligger direkt till höger vid entrén och bjuder på gott om plats för både säng och diverse övrig möblering. Det finns också en praktisk inbyggd garderob. Parkettgolv.

SOVRUM 2
Detta sovrum nås från matsalsdelen och även här är ytan väl tilltagen. Takfönster med fjärrstyrt solskydd och mörkläggningsgardin finns också!
Parkettgolv.

SOVRUM 3
Husets "master bedroom", avskilt beläget längst in i nuset och med eget badrum samt två större skjutdörrsgarderober till förvaring. Parkettgolv.

BADRUM 1
Finns direkt till vänster från entrén räknat. Givetvis är det helkaklat och materialvalet har grå nyans. Dusch med glasdörrar, handfat, handdukstork och wc finns här. Golvvärme.

BADRUM 2
Nås från sovrum 3. Detta är något mindre än det första badrummet men även här finns både dusch, handdukstork, handfat och wc. Golvvärme.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Rummet fungerar även som "teknikrum" då här också finns värmepump och ventilationsaggregat.

SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top